|
|
- dördüncü nesil yazar kişisi. *
- lost'u izlemediğini, lost ne lan tarikatının güzide bir üyesi olduğunu söyleyen, fakat nickinin anagramı bile lost olan yazar.
- birkaç hafta evvel benim kendisine yaptığım "gece gece akla ferdi tayfur şarkıları düşürmek" eylemini bugün bana yapan yazar, dost. dost diyorum çünkü sırf aynı sanatçıyı sevmekten öte, şarkılarına karşı aynı hisleri duymak bile dost kelimesi için yeterlidir.
- harbi adamdır, klastır. arabesktir, cigaradır.
özetle "gene arabesk yazmaya başlamışsın" şeklinde bir mesajına "kaderimin oyunu da geldi, şimdi, bak" dedim.
"baktım, baktım bok vardı, gene bi sigaradan ettin beni" deyip yarmıştır gece gece beni
- "3 kez girileriniz arandı" haberlerimin gizli kahramanı olmasından bihaber sözlükten uzakta kaldığım günlerde "nerde len bu eleman" diye iç geçiren antalyalı hemşeridir. yakınlardayım abicim, sızı dinince selahattin sağanağı başlar..
(jemand, 30.04.2008 03:03 ~ 03:04)
- sözlükte yokken en çok özlediklerimden bir tanesidir. biraz ukala filandı, ezdide bi güzel ama epey de bişeyler öğrendim kendisinden, sağolsun, var olsun.
- pek konuşmasak da çok şeyimi bilen ismi güzel, özel bir insan bu.
onlarca öyle olanlardan onlarca değerlilerden...
- at yarışı ve yarış atları konusunda harika gözlem becerisi olan yazar.
gazi koşusu 22 formda 3 yaşlı ingiliz atının katıldığı ve sürprize müsait bir koşudur. jokeyler kış döneminde yani bu taylar 2 yaşındayken tüm taylar arasında gelecek gazi şampiyonunu gözüne kestirmeye çalışır. gazi koşusunu kazandırmakta kazanamakta en üst mertebelerden birirdir yarışcılıkta. haliyle herkesin hedeflediği bir odakta erken tahmin yapmak zordur.
söz konusu gerekçeli erken tahmin için, @2116000 *
|