toda una vida de lucha y de trabajo sostenida sin nunca aflojar
toda una vida de lucha y de trabajo sostenida sin nunca flaquear
un pajaro en su jaula en primavera sabe claramente que hay algo
en lo cual le podria ser util
se siente fuertemente vinco sin nacer pero el no puede hacerlo
que es? se dice
el no se recuerda bien y
luego tiene ideas vagas y se dice...
i wonder how
i hear your voice
i feel you whispering
in my ear
i close my eyes
if ever conceiving a sense of self
reflecting upon our desire to dwell and feign
liberate me
if ever believing in higher ground
to seize the water
we'll master before we drown
liberate me
desde el punto de que independientemente de lo que se haga por mi
yo no puedo volver a darle un equilibrio a mi vida
me siento tranquilo con mi pero simplemente...
calling on me
i hope i will
remember you
and how you pulled me
into the truth
i still hear you
whispering
i close my eyes
toute une vie de lutte et de travail soutenue sans fléchir
itü radyo'da bi burak kut furyası başladı kesinlikle.evden çıkmam lazım.komşularıma inat sesin sesini sonuna kadar açıp şarkıları klip tadında yaşayarak dinlediğim programdır.bi triplere girdim hadi hayırlısı.birazdan güneşin ışıklarında kaybolucam.hade ordan diyorum kendime ve gidiyorum.
75 santigrat sıcaklığın ortasında beyninizi duvara sılov parçalarla yapıştırmak suretiyle halet-i ruhiyenizi ayaklar altına alan radyo programı.
haftaya şu parçaların yer edeceğini salık verdiler:
mor ve ötesi - geçenlerde yine böyle canım sıkkın gripin - isilik oldum g.t g.te uyumaktan az uzak dur sevdiceğim burak kut - bi daha semt pazarından baksır alanı sksinler keremcem - ööööh mına koyim öh ! burak kut - yemin ederim testislerim bacağıma kaynadı, baksırını sktiğim ta ilhan irem - yan1 (ilhan irem 'in tek protest çalışması. çok sert)
kendine özgü playlistli program.ceza nın 'med cezir' inin 'anne' ismiyle yayınlandığını gördüğüm programdır. kendisinden önce çalınan ayten alpman a seslenmiş olabilir ceza efendi anneeem diye.
(bkz: nesil çatışması)
yeni yayın döneminde her pazartesi 19-21 arasında dinleyiciyle buluşacak vh1 tadında nostaljik program.
(bkz:
itü sözlük radyosu)
(bkz: kitiara uth matar)
5-10 dakika oldu radyoyu açalı hayattan soğudum. darlandım lan. tişörtümü yırttım, göğsümü açtım, rakımı koydum, monitöre bakıyorum öyle... evdeki tek jiletle daha önce traş olmamış olsam şimdi kendimi kesiyordum da ah şu benim hijyen tutkum...
kısacası eğer hemen açarsanız, çok kral bir muhabbet+kral müziklerle karşılaşabileceğiniz programdır.
an itibarı ile efendi efendi çalışırken arka plan olarak kullandığım programdan gelen ciyaklama sesi ile kendimi kaybetmiş durumdayım. elim ayağım boşaldı resmen. dikkatli dinlemekte fayda var.