türkçesi sol çerçeve ya da sol penceredir ya neyse. bugün bir süre kapalı kalıp (aldığım duyumlara göre wondrous'un sözlüğü mıncırması sonucu) bizi enteresan girive güzelinden getirdügmelerine mahkum etti. tekrar hayata döndüğünde ise başlık sayısı 25 ile sınırlandırılarak bizi üzdü.
düzeltme: benim hatam galiba ya da icabına bakıldı, tekrar 50 başlık görebiliyoruz
an itibariyle birisinin ya da birilerinin bütün ülke isimlerinin ingilizcelerini yazıp,türkçe isimlerine bakınız vererek yönlendirilmeyi sağladığı sütun.neden yapılıyor bilemiyorum."sözlüğün ebesi" ile ilgili değildir umarım.
bugüne has bir şey mi yoksa arada oluyor mu böyle diye düşünmekle beraber, yazarların feci halde çocukluklarını özlediklerini gözler önüne seren günün başlıkları göstergeci.
an itibarıyle joshcum ve seks içerikli başlıklarla dolu olan şeydir..sonra dönüp kimse , ühühühühü neden bu haldeyiz demesindir..gerçi ben duruma karşı filan değilim doğl elbette adam tr'ye gelmiş konuşulur , saat 12'yi geçmiş konu seks olur..ama hem bunu yapıp da sonra aa sıçtım bok oldu ne ilginç diye bunun analizine girenlere sinir oluyorum belirtiyim..
bazen o kadar hoş başlıklar geliyor ki buna. misal bak şimdi şirinler ve ayşegül başlıkları alt alta. insan bir sevgi pıtırcığı olmak istiyor adeta.şirinlerle ayşegül. ne güzel lan. gerçi bunlar ayşegül ü şirinlemek isterlerdi. kıyamam ben ona.
gündem neyse onu takip etmekte. kızmayınız popüler kültür düşmanları, popüler kültüre sinirlenip refleks göstermek zaten popüler kültürün bi parçası oldu. başka yollardan ifade edin kendinizi.