hayırlı bir arımızmış efenim. bayramda seyranda hatırladı sağolsun. birgün misafir olursa kıyak geçip şimdiye kadar görülmüş en iyi ev sahibi hizmetini sunmaya karar verdim.
(bkz: misafir ol gel bana)
"utanmadan yaptıkları bütün o suçlamalara rağmen, beni suçlayanlar bütün o kibirlerine karşın benim bir ücret talep ettiğime ya da aldığıma dair bir tek kanıt getirememişlerdir. diğer yandan benim doğru söylediğimi kanıtlayan ikna edici bir tanığım var, yoksulluğum."
-sokrates
kendime tanıdığım 2 yıllık süreyi "neye göre 2 yıl?" sorusuyla darmaduman etmiş, çalışmadığım yerlerden sormuş, ihtiyacım olan sürenin 6 yıl olduğunu anlamamı sağlamıştır.
sarı renklüdür, amma hoş kokulu ve eyû taımla pâk suretlü ola ve dahı cennet yemişlerindendir. düşlerinde bir gani kimesna beğenilmiştir. yaramaz huylu ve muvafakatsız bir çocuk.
kulağıma gelen bilgilere göre her gece yatmadan önce ayna karşısında kendine en az üç kez "seni çok seviyorum cnm, mucuuk" diyen insan. ben tef çalanların yalancısıyım. bir de insanları kendine aşık edip "lan olum ben aslında aseksüelim, aşka inanmıyorum.assahbhdbasbh!" deme ihtimali çok fazladır. seni gidi pamuk şeker pembesi seni.
ayşe arman'ın çılgın pozlarından sonra gaza gelen medya sakini. "benim neyim eksik ayşe'den? papaz eriği gibiyim" dedi bana. sakinleştirme çabalarım fayda etmedi. sonra ona serdem coşkun'dan bahsetme gereği duydum. uzun uzun hikayesini anlattım. bestesini yaptığı damar şarkılardan bir nostalji yaptım. kanal 7'deki halay ağırlıklı programından bahsetmedim ama. sonra o muhteşem pozuna getirdim lafı. ikna oldu. erol atar ile anlaştı. ilk pozu şöyle olacak inş:
en sonunda dayanamadı ve etobur bir insan olduğunu "dünya ete doymak isteyenler örgütü" kurarak tescil etti bu yiğido kardeşimiz. o artık "örgütlü" bir genç. "farklı insanlar tanımak, farklı tadlar almak istiyorum" dedi. "eyvallah" dedim ağır bir bilgelikle. önce köstek olmayı düşündüm fakat yufka yüreğim el vermedi ve bu sıkıntılarının üstesinden el birliğiyle gelebileceğimize inandım. ona midye dolma ısmarladım. midyeleri yerken zekeriya beyaz'la kadıköy'de turluyorum hissine kapılmadım değil. terapiydi bu biraz. onu çıkmazlarından, dertlerinden kurtaracak kişi bendim. ama evine bırakırken söylediği sözler beni çok üzdü; "faruk tınaz oldukça çekici bir erkek, onunla tanışmak için neler yapmazdım" üzüldüm çünkü bu kadar ucuz olmamalıydı her şey. aşağıdaki vidyoyu sana armağan etmek istiyorum. belki bi' şeyler değişir...
örgütlü mücadelesini sonuna dek destekliyorum. hatta izin verirse örgütün silahlı kanadı ben olacak, kumpire 7 milyon veren insanları teker teker imha edeceğim.
"çekicen şarabı, skecen arabı" felsefesini kendisine düstur edinmiş bir islam düşmanı, modernizm aşığı. "bütün kızlar mini etek giysin, daha modern, daha çağdaş bir toplum olalım, türbanlılar iran'a" diyen, muasır medeniyetler seviyesine en çok yaklaşmış sözlük insanı. az daha yükselirse başı arşa değecek. ha gayret.
gün itibariyle -sadece bugüne özel- komünisttir. evlenmek için din değiştirdiği dedikoduları da dolaşıyor ama ben doğru yolu bulduğuna inanmak istiyorum.
2009 turkiye tekvando ve dövüş sanatları dernekler konfederasyonu tekvando turnuvası birincisi. kendisinin özellikle bekçi tekmesi olarak isimlendirdiği hareketi beğeni topladı.