absürd bir intihar olayıdır. sanırsam buradaki niyet şişenin içeride kırılması ve kan kaybından ölmesini ummaktır ama serde sanırsam gizli bir ibnelik de mevcut.
http://haber.ekolay.net/...
içilen bir soda sonrasında yapılan ufak çaplı bir fantazinin göte kaçması sonucu ben bunu kendime yediremem diyip intihar edeyim bari diyen insanın hareketidir. yoksa intahar etmek isteyen adam götüne niye soksun soda şişesini öyle bir niyeti olsa cam kola şişeleri ne güne duruyor.
(bkz:
tüm erkeklerde gizli eş cinsellik vardır)
(mustaj, 07.10.2009 23:15 ~ 23:17)
meyveli soda'yla (tercihen limon) yapılması durumunda sonuca daha çabuk ulaştırabilecek eylem.
- halime herşeyden nefret ediyorum halime. yaşamak istemiyorum.
- ne nefret etmesi be salak! çok yedin akşam şişti tabi miden cahil cahil konuşuosun al bi' soda iç al al.
- hı ne soda mı? ne sodası ya halime ya ne sodası? a du' bi' dakka tamam ver bi' tane.
(fular, 07.10.2009 23:23 ~ 23:23)
(bkz:
bok yoluna gitmek)
o değil de kocasını götünde soda şişesiyle bulan kadının yüzündeki ifadeyi bana çizebilir misin abidin?
maden suyu satıcıları önce doktorlarla anlaştıher gün faydalarını söyletti,sonra tek bir sayfaya reklam verdi, yetmedi "içiyosam sebebi çok" konseptli reklam koydular ama bu kadarına pes artık. tamam içecek piyasasını ele geçirmek istiyorsunuz ama bu kadarı fazla sanki.
(muvo, 07.10.2009 23:38 ~ 23:38)
harika yorumların bulunduğu haberdir.
"o kadar çok ölmek istiyorsa şemsiyeyle deneseymiş ölürmüş bence"
yapan kişinin aklı dengesi yerindeyse şayet kendisine edilebilecek türlü hakaretleri yadırgamamasını gerektiren hareket.
(bkz:
mal deyneği)
gerçek olabileceği ihtimalinin yanı sıra bahsi geçen mevzu intihara teşebbüs olarak anlatılsa bile genelde mafyanın ders verme şeklidir anüse şişe sokmak, dolayısıyle mafyaya ya da çeteye karışmış olan şahısa bu şekilde ceza kesilmiş olabilir, dikkat edilirse haberin sonunda polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı yazılmıştır. bunun gibi şişe ve anüsün aynı cümlede geçtiği haberler duyarsanız şaşırmayın.
http://haber.ekolay.net/...
ilginç bir denemedir. haberde polislerin soruşturma başlattığından bahsedilmiş. bence araştırmaya limon diliminden başlasınlar; çünkü resimde adamla soda şişesi arasında yer alan bir dilim limon gizemini koruyor. düğüm başka türlü çözülemez bu olayda.
gazetecilik hatası olan haberdir. yukarıdaki girilerde verilen haber linkindeki resimde, mağdurun resmi buzlanmıştır. oysa resmi buzlanması gerekenler soda şişesi ve limon dilimidir.
(bkz:
türk basını)
gerçeği bilmek şu an pek mümkün değil ama bir taşrada özgürce cinsel tercihlerini yaşayamamış bir adam durumu kurtarmaya çalışırken trajik bir durumun nesnesi olur, olaylar gelişir ve yalan söyler/söylemek zorunda kalır intihar edecektim diye.
herkes homofobi üzerinden mizah yapmaya ne kadar meraklıymış.
fakir intiharıdır. az masrafla büyük iş bitirmektir.
kafası karışan bir insanın yaptığıdır. normal şartlarda, akıl sağlığı yerinde bir insan, havagazını açar, damdan atlar ne bileyim silahla beynini dağıtır...değil mi ama? zorlanırsa, belki soda şişesi de öldürebilir tamam, tercihine saygımız sonsuz ama neticede ölemeyebilir...(nasıl zorlamak gerektiği hakkında da bir fikrim yok). yazık böyle intihar etmeye çalışan bir insan kesinlikle ölmeli yani, destekliyoruz ve kendisine başarısız olma durumunda soba borusu öneriyoruz..
-baban neden öldü?
+soda şişesi ile... a yoo hayır söyleyemicim
-aman allahım, şişeyi kırıp bileklerini mi kesti?
+hayır daha da acı...
-götüne sokacak hali yok ya
+çık git buradan nalçak, dalga geçme acılarımla!