belki ilginizi çeker
  1. · etil klorür
  2. · kolejde uyuşturucu partisi
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · ezel
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · sadık usta
  9. · deja vu

soğutucu sprey  

1. surata sıkan adam var, soğutuyor aklı sıra. tey allahım.
    (sigur ros, 26.09.2006 00:23)
  2. (bkz: fıs fıs)
    (togisama, 26.09.2006 00:45)
  3. kullanıldığı an için acıyı erteleyen ancak kesinlikle sonlandırmayan, hemen hemen her futbol karşılaşmasında sıkılan sprey. fakat maçtan sonra acısını hissettirir ki önceki halinden kat kat fazladır. buna rağmen maç içinde acıyı dindirmesi nedeniyle vazgeçilemeyen sprey.
    (karizmatik, 26.09.2006 01:14)
  4. masaya dizimi çarpmıştım.evde ne buz ne de bu soğutucu spreylerden vardı.acıyı dindirmek için ne mi yaptım? başka bir soğutucu etkisi olan deodorantı aldım boca ettim dizime.hem güzel koktu hem acıya derman oldu.1 hafta topallayarak gezmeme engel olmadı yalnız.demek ki neymiş deodorantta da soğutucu hedesinin hödesi varmış.vay amk.
    (bkz: based on a true story)
    (silentpain, 26.09.2006 01:27)
  5. sosyete tineri.
    (tresca, 05.01.2007 19:23)
  6. insanların gözüne sokularak gençlerin okulda nasıl uyuşturucu madde kullandıklarını ibret olması amacıyla gösterdiklerini sanan, ve farkında olmadan (belkide farkında olarak ama bu haberin yayınlanması daha önemli bizim için mantığıyla) bilmeyenlerin yeni bir uyuşturucu maddeyle tanışmasını sağlayan kötü habercilik anlayışına sahip bir yayın kuruluşunun tanıtımını yaptığı madde.

günümüzde zaten artık çoğu gençliğin eğilimli olduğu bir konuda fazla bilinmeyen bir kullanım tarzını onlara göstererek nasıl bir tutumda bulunmalarını beklediklerini anlayamayacak kadar cahilsen ya da bu işi daha önce belirttiğim gibi sadece haberinin bomba etkisi yapması amacını güdüyosan yaptığın işi bir daha değerlendirmeni öneririm. benim amacım "aileleri bu durumdan haberdar etmek ve çocuklarını bu kötü alışkanlıktan korumasını sağlamak" diyorsan da önce nasıl bir etki yaptığını araştırmanı tavsiye ederim. sanılanın aksi bir insanı uçurma durumu olup bu etki sadece 5-10 saniye sürmektedir ve diğer maddelerde görülen hiç bir fiziksel etkiyle kullanıldığını belli ettirmemektedir.

bu nedenle maddenin güzelce tanıtımı yapılmış ve haber programıda istediği reytinge ulaşmıştır. ve geride bunu nasıl bi şey olduğunu merak eden gençler kalmıştır.

(bkz: şapkayı önüne koyup düşünmek)
    (ice t, 13.01.2007 15:52)
  7. jim morrison'ın the doors filminde çölde çektiği şeydir.
    (dream endless, 13.01.2007 15:53)
  8. sınıfta dersin ortasında bi arkadaşın orgazmdan orgazma koşmasına neden olmuş uyuşturucu. o günden sonra bizimle hiç konuşmadı arkadaş.
    (the joy of not being, 13.01.2007 16:38)
  9. minik operasyonlarda da kullanılan sprey...

sağ kulak mememdeki beze sadece bu spreyle kulak memem soğutulup uyuşturularak alınmıştı...
    (van den budenmayer, 13.01.2007 16:40)
  10. insana hayatının en güzel anlarını yaşatan şey.

gözler kararır, kulaklar çınlar/duymaz.

hayatımın en güzel anları sadece 20 saniye anasını satayım.
    (kampus onunde korsan cd satan sivil polis, 26.06.2007 23:54)
  11. (bosvermis bunye, 26.06.2007 23:57 ~ 27.06.2007 00:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil