görseller
soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar 

belki ilginizi çeker
  1. · soğukta incecik giyinen tikiler
  2. · alttan ısıtmalı kızlar
  3. · rus
  4. · orospunun düşkünü beyaz giyer kış günü
  5. · anlatımın canına okumak
  6. · çorapları kalın olan kızlar
  7. · idrar yollarında yanma
  8. · açılın ben ısıtma havalandırmacıyım
  9. · liseli kız
  10. · ondaki ateş sende olsa kıçına buz sokup gezersin
gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · prison brake
  8. · vasati kırk çöp
  9. · call of juarez

soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar  

sayfa  / 7
  1. soğuktan titrerken gördüğüm zaman , kıçlarının nasıl donmadığını hala merak ettiğim insan dişisi türüne verilen isim...
    (quantum, 24.11.2005 03:31)
  2. arkadaşım olanlarının hepsine "kıçın donmuyor mu yahu" diye sordum. kıkırdamalar eşliğinde en çok aldığım cevap "altımda naylon çorap var" oldu. hepsine hadi lan de get işine dedim. zira aynı havada ben donarken, bu bayanlar açık kıç ile üşümeden dolaşabiliyorlardı.
    (lightblue, 24.11.2005 04:00)
  3. (bkz: rus)
    (comatose, 24.11.2005 07:49)
  4. selülit sahibi olacak kızlar.
    (böcek, 24.11.2005 17:17)
  5. akıllarından zoru olan kızlardır.kulaklarında basket potası büyüklüğünde küpeyle gezen kızlarla aynı konumdadırlar.
    (phantasma gory, 24.11.2005 18:05 ~ 18:06)
  6. hasta olan aynı zamanda hasta eden kız çeşidi
    (diego, 24.11.2005 18:26)
  7. gördüğümde çok gülerim bu tiplere,kendilerini ne hale soktuklarını bilmeksizin ortalıkta cirit atıp dururlar.maksat ne peki,çirkinliklerini bir yerlerini açarak örtbas etmeye çalışmak,e tabi bu şekilde sevgili bulmak.neyse ne diyelim allah kolaylık versin...
    (ceyar, 24.11.2005 20:09)
  8. yün çorapla pek üşümeyecek kızlardır. durumda bi gariplik yoktur.
    (trustno1, 24.11.2005 20:13)
  9. (nasy, 24.11.2005 20:30)
  10. üzerine niye kafa yorulduğunu bir türlü anlayamadığım durum. kışın önlük, forma giymiş (ki etekten çok farklı olmayan bir giysi) mini mini kız çocukları kışın üşür mü diye kimse dert etmezken üşüse etek giymeme özgürlüğüne sahip koca koca kadınların derdi niye milleti geriyor ki?? zaten o bünye küçüklükten alışık. ayrıca etek giyen kadınların hepsi birden manyak ya da mazoşist olamayacağına göre demek ki üşümüyorlar. hem bunu dert eden erkeklere kışın etek giyip altına naylon çorap giyip üşüdünüzde mi bu kadar dertleniyorsunuz diye sorası geliyor insanın. (böyle düşünmek için kadın veya etek giyiyor olmaya da gerek yoktur ayrıca). nitekim dağcılık yapanlar varsa bilirler, naylon çorap inceliğinin aksine oldukça sıcak tutar, karlı havalarda dağa çıkarken kadın erkek herkese önerilir daha tecrübelilerce.
    (pandoranın email kutusundan, 24.11.2005 20:35)
  11. ş'oluyormuş bunlara... oralarında yağ birikiyormuş sık sık bunu yaparlarsa vücut üşümemek için bir nevi direnç geliştiriyormuş gibi bir olay vardı. ondan pek sağlıklı değilmiş estetiki açıdan kalçalarda yağ birikmesi gibi şeyler.. (bkz: anlatımın canına okumak)
    (kezban, 24.11.2005 23:50)
  12. (hera, 03.12.2005 19:33 ~ 19:33)
  13. (karoten, 03.12.2005 19:35)
  14. ölümüne kaşar olan kızlar
    (hazarasılhayat, 03.12.2005 20:15)
  15. üşümeyecek olan kızlardır. kış günü durakta otobüs beklemesine yüreği el vermeyecek olan centilmen beyler tarafından arabaya davet edilip,istedikleri yere bırakılacak olan kızlardır aynı zamanda. şimdi bir de durakta bekleyen kadife pantolonlu bir kızı düşünelim, o zaten üşümediği için onu arabaya davet etmeye gerek kalmaz. türk erkekleri gerçekten de çok centilmen, yardımsever ve iyi kalplidir.
    (eudaimonia, 23.12.2005 13:26)
  16. soğuk havada bacaklarının güzelliklerini esirgemeyen bağyanlar*dır. bu kitle ileride hasta olacaklarmış, bir yerlerini üşüteceklermiş gibi anneanne laflarına takılmazlar*. hür bağyanlardır efendim bunlar, kıskananlar çatlasındırlar.
    (gülümsün, 23.12.2005 14:06)
  17. gıcık kız çeşidi. yavrum madem kısa etek giydin, üşüyünce niye yavşıyorsun?? madem üşüyeceksin niye kısa etek giyiyorsun??
    (nymphetamine, 23.12.2005 18:17)
  18. kimisi idrar yollarında yanma hastalığına yakalanır bir süre sonra.
    (gelirsemkal, 09.04.2006 10:27)
  19. üşümeyen kızdır.üşüyen kız pantolon giyer hala üşüyorsa altına bi tane de külotlu çorap çeker.abartılacak bir durum yoktur.
    (toshiba, 09.04.2006 13:52 ~ 13:54)
  20. bakın ben ne kadar ateşliyim aaaa siz üşüyor musuuz yok canım hava çok sıcak diye dolaşan büyük ihtimalle hayatlarının büyük bölümünü hastahanede geçiren kızlardır(bkz: zatürre)
    (sorunsal, 26.05.2006 12:07 ~ 12:07)
  21. ilkokul, ortaokul, lise öğrencileridir. her ne kadar son zamanlarda pantalon giyebilme hakları da olsa bu kadar sene okula karda kışta etekle gittikten sonra artık soğuk onları etkilememektedir. zaten çoğu naylon çorap mucizesinden faydalanmaktadırlar. naylon çoraplar özellikle lycralı olanlar sayesinde bırakın üşümeyi insan fenalık bile geçirebilir sıcaktan. üstelik kışlık etekler ne zaman giyilmelidir ki ?
    (chrystal, 26.05.2006 12:24)
  22. büyük ihtimalle karşıdakiyle ilk buluşmalarıdır. ilk günden olayı bitirmek isterler...
    (kramer, 26.05.2006 15:56)
  23. (12monkeys, 26.05.2006 15:57)
  24. mantıksız insanlardır (ki gördükçe benim kıçım donmaktadır) ya da selülitleri veya yağları yeterince fazla olduğundan üşütmemektedir onları.ayrıca kışın kasıkları ve karnı üşüttüğünden kot bile giymeyin diyen bazı büyüklerimiz varken aşağıyı açıp efil efil estirmekte ne anlam vardır,tamam hoş ve seksi duruyor ama orası tamamen ayrı bir mevzu.lisede,ortaokulda,ilkokulda giydik hepimiz ancak estetik kaygısı taşımadık,basbaya kalın koton çorap ya da yün çorap giydik formamıza uygun,altımıza da tayt giydik hatta belli bir zamana kadar.lisede naylon giyenler de oldu tabi ancak bütün kış 1-2 gün giydiler,akıl karı olmadığı için olsa gerek.

en çok anlam veremediğim de bizimki kadar soğuk,çekilmez,montla oturulan ve hala üşünülen bir okulda nasıl mini etek ve naylon çorapla gezinebildikleridir bu kızların.allah akıl fikir versin,idrar yolları hastalıklarından karın ağrılarından korusun.
    (bettyboop, 30.10.2006 03:16)
  25. güzel görünmekle üşümemek arasında kendi kararlarını vermiş, öncelikleri genelden farklı olan kişiler sanıyorum. tabi bu güzel görünürken mutlaka üşüdükleri, kısa etekle de herkese mutlaka güzel göründükleri anlamına gelmiyor.
    (culdesac, 30.10.2006 03:33 ~ 03:34)
 sayfa  / 7

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil