gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · domuz gribi
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · prison brake
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · trafo
  9. · zürefa

soğuk havada futbol oynarken topun yüze çarpması  

1. çüke top çarpması kadar acıtan, hatta daha kötü acıtan olaydır.
    (creepingdeath, 03.04.2005 01:54)
  2. bunu bir adım daha beteri topun yüze sürterek geçmesidir ki, acısının yanısıra, bir hafta boyunca mükererrer sorulara muhattap olmanıza sebebiyet verecek, nadide bir iz de bırakır çehrenize.
    (solti, 03.04.2005 02:09)
  3. eğer maç sırasında şort giyiliyosa top bacağa da gelse benzer etkiyiyapar
    (xanthos, 07.12.2005 12:18)
  4. maçın sonuna kadar topu yüzünüzde taşıyomuşşunuz hissi yaratan durum.
    (kocapülü, 02.07.2006 01:44)
  5. bir insanın ömür boyu unutamayacağı hatıralardan biridir. yüzü patlatır. kan toplar. acısı...
    (azwepsa, 09.10.2006 16:21)
  6. (centrocampista, 09.10.2006 18:09)
  7. zannımca dikkat çeken konu,kışın soğuğunda söz konusu arkadaşların halı sahada futbol oynamaya kasmaları.her ne kadar hava koşullarının daha elverişli olduğu zamanlarda herhangi bir aktivitede bulunmamaları göz önüne alındığında durum garip gelse de;buna binâen yapılan eleştirilere:

- bu da spor,hem de âlâsı.
    - 2 dakika koştun mu ısınırsın,bir şeyin kalmaz.
    - sen de gel,sana da kaleyi veririz.
    - 6 aylık gibiyim,az ufaltalım.

gibi tepkiler de vermektedirler.gerçi bu tepkilerden biri ya da birkaçını çeşitli zamanlarda vermiş olan bir zât-ı muhterem,bahsedilen topun yüzüne bir kaç dakika arayla üç kez çarpmasının ardından bu eyleminden vazgeçeceğini düşündürtmüş;ama sonuç yine de (benim açımdan) hüsrân olmuştur.ayrıca,bu azim ve gayretle yazın bel yarıçaplarını büyüten arkadaşların kilo vermeye çalışmalarını görmekte ayrı bir çalışma konusu olabilir.

yaz-kış oynayanlara sözüm yok.ne de olsa ortada (sayısal loto gibi olmasa da) bir ödül var.bunu gelenek hâline getirip turnuvaya dönüştürenler de mevcut.onlara lafım yok zaten.

genel olarak ödüllerin mâhiyeti de şu şekilde sıralanabilir:

(bkz: baklava)
    belki bir parça eğlenme açısından (bkz: hamam parası)
    (stone cold, 09.10.2006 19:23)
  8. çok acı verir çok...işte de fotoğrafa dökülmüş hali...fotoğraftan bile hissettim adamın acısını...

http://www.milliyet.com.tr/...
    (fakespeare, 25.02.2007 03:09)
  9. bence en fecisi soğuk havada topun kulağı sıyırmasıdır ki olaydan sonra gün boyunca kulağınıza bulduğunuz bilimum soğuk malzemeyle tampon yaparsınız..
    (mugurg, 25.02.2007 04:07)
  10. (lefteyenine, 25.02.2007 04:36)
  11. (bkz: hell yeah)
    (pinkpillsandblueshots, 11.05.2008 22:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil