en yakinındayken bile kilometrelerce uzakta kalan cismi gibi ruhu da buz kesmiş erkek
(inferno, 22.03.2004 00:11 ~ 00:35)
sap olmayı hak eden erkek
soğuk erkek yoktur, ısıtılmamış erkek vardır.
kızların kesinlikle hasta olduğu tiplerdir. hiçbir kız sıcak erkeklere aşık olmaz. sadece severler. ama soğuk erkekler kızların resmen kalbini, ve ondaki bütün gizemi oluşturan erkeklerdir. bi bildiimiz var.
kızlar soğuk erkeklere sadece kısa bir süre hayranlık duyarlar ama uzun süre beraber olmak istemezler
başlarda insana çekici gelen, sonraları ise yoran,bıktıran hatta insanın tüm enerjisini alan erkek modeli.
kızların ilgisini çeken,karizmatik gelen ancak bir ilişki için uğraşmaya değmeyecek insan olması nedeniyle ilgilenilmeyecek ve yalnız kalacak erkektir.
(bkz:
soğuk davranan insan)
cool um diye kendini kandıran erkek modeli; kızların, erişemedikleri erkekler için söyledikleri sözdür aynı zamanda.
bir de bunun kendini soğuk göstermeye kasan versiyonu vardır ki iyice kafa karıştırır. kimi hareketlerindeki sıcaklığa bakarak pozitif anlamlar çıkarırısınız ve sonra da çok fena yanılırsınız.
iticidirler. hiçkimseyi iplemezmiş gibi davranırlar. bakışları, duruşları ve davranışlarından dolayı kafa atma hissine kapılabilirsiniz. (bkz:
kimi raikkonen)
soğuk görünmemek için elinden geleni yapan biri olarak halen içinde bulunduğumu söyleyenlerden dolayı içinde bulunduğum kategori, dünyanın en rahat adamıyım desem yeridir, soğuk adam kendini kasar ya da kasıyormuş gibi görünür. benimle bağdaşmayan bu özellikler bütününe rağmen "soğuk erkek" olarak nitelendirilmek cidden kötü bişey. bi kız, arkadaşımla konuşurken aurası çocuk bahçesindeymiş gibi görülürken, benimle konuştuğunda babasıyla konuşurmuş gibi görünüyor. ne boktan iş lan bu böyle.
pişkin erkeğe göre sevilme oranı daha yüksek olan erkektir..
uzak olsun
allah belasını vermeli onun. ulan bir gülümse bir bak. hiçbir şey yok adamda.
bir dost var "histerik kahkahalar atmak istiyorum" der bazı bazı.. işte tam da şu anda ben de öyle abidik gubidik kahkahalar atmak istiyorum ama beceremiyorum.. kanınızın fıkır fıkır hatta fokur fokur olduğu dönemlerdeyseniz öküze dönüşmeniz için birebirdir soğuk erkekler.. ama normal (!) zamanlarınızı yaşıyorsanız normal erkek bulmanız bilim adamları tarafından ısrarla vurgulanmaktadır.
benim.
ama öyle bildiğin kuulluktan değil. efendim itü hazırlık okuyan bir genç beyin olarak bir sınıf dolusu mal insanın ucuz espri anlayışlarıyla ve bir sike yaramaz arkadaşlık bağlarıyla uğraşamayacak kadar yorgun ruhumun beni olmaya zorladığı bir soğukluk bu. hepsini bir sınıf dolusu testosteron ve östrojenden fazlası olarak görmeyen biri olarak soğuk erkeğim ben.
(sulta, 12.10.2009 18:56)
vücut ısısı 36.5 derceden az olan erkektir. neticede her erkek sıcak olacak diye bir kaide yok .
(xa3ap, 12.10.2009 19:05)
(bkz:
soğuk içiniz)
ya da içmeyiniz. soğuk erkeği kim ne yapsın değil mi?
cool olmaya çalışıyordur.
(vjera, 12.10.2009 19:16)
bazen
karizmatik.
bazen
itici.
kendisiyle beraber olan kızı ilgisizliği ile deli eden, hasta eden ve hatta kanser eden erkektir. tamam belki çok özlenir, çok sevilir, koynunda uyutası falan gelir insanın ama sebepsiz triplerden, yersiz suçlamalardan bezen hatun kişiyi sonunda canından bezdirir soğuk erkek ve "yangın var lan" diye çığlık attırır. sağlığa zararlıdır.