belki ilginizi çeker
  1. · kulak memesi kıvamı
  2. · yarım erkek
  3. · italyan erkeği
  4. · klozet erkeği
  5. · erkeklere söylenmemesi gereken sözler
  6. · bir erkeğe söylenebilecek en ağır söz
  7. · amerikan erkeği
  8. · patlican genci
  9. · abi abla
  10. · beta erkeği
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · ugg
  4. · uykusu olup da uyumayan insan
  5. · okan bayülgen
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · yeşim salkım
  8. · zeki sarışın kızlar
  9. · yorgan

soğan erkeği  

1. muhtemel bir ırk isimlendirmesi. türk erkeği, italyan erkeği gibi soğan ırkına mensup erkeklere verilebilecek isim.
    (cerceve, 25.10.2005 14:47 ~ 14:48)
  2. erkek kişinin cinsel organının soğanın cücüğü kadar olduğu dönemlerde aile büyüklerinin (ben babamdan biliyorum) çocuğa verdiği sıfattır.
    (libertar, 29.07.2006 00:03)
  3. sultan*: hadi ordan soğan erkeği!
    bahtiyar * : (şaşkınca) toğan erteği dedi bana...

(bkz: sultan)
    (bkz: yavuz turgul)
    (haşmet asilkan, 29.07.2006 00:06)
  4. bizim sülalede sünnet olmamış veya olması yakın hafiften olayı anlayacak yaşa (6-7) gelmiş çocuklara takılan lakap. sünnet olunca şimdi adam oldun denilir el öptürülür çocuk mutlu olur.

(bkz: bu da böyle bir anımdı)
    (cursedpower, 29.07.2006 00:55)
  5. tabiatı yumuşak olan erkeklere denmemeli bence. bu onların suçu değil. bakın gay ya da dönme demiyorum, aşırı kibar ve ince tabiatlı erkekler yani.

tam tersine, erkekliği vücut iriliğinde, kaba harekette, hayvanlaşmada ve bacaklar arasındaki 10-20 cm uzunluğundaki, gerektiğinde toplardamarlarının ilgili kaslarıyla tıkanıp kapatılarak içinde tutulan kanla sertleşen süngerimsi bir uzuvda arayanlar soğan erkeğidir bence.

(aman ha, önceki yazılara karşı saldırgan bir yazı değil, maksat günümüzdeki hayvan heriflere atıfta bulunmak)
    (hell guardian, 29.07.2006 01:18 ~ 01:23)
  6. genelde aniden celallenip, olay yaratan lakin sonunu getiremeyen tırt adamlar için kullanılan söz.
    (sekizonbeşvapuru, 04.09.2006 22:27 ~ 22:29)
  7. (bkz: light erkek)
    (bonjurkes, 04.09.2006 23:52)
  8. bunu alan bunu da aldı:
    (bkz: salon erkeği)
    (the nova, 05.09.2006 00:30)
  9. erkek olarak bir sike yaramayan adamalardın bunlar.
    ilk akla gelen örneği, eve hırsız girerse karısını koruyacağına kaçan erkektir. erkeğin yapacağı işi kadına yaptıran erkektir. lafta erkek.
    (venom, 07.02.2008 21:07)
  10. "sovan erkeği" olarak telaffuz edildiğinde anlamının hakkını tam olarak veren söz öbeği.
    (yorkshire, 07.02.2008 21:16 ~ 21:17)
  11. öğle tenefüsünde hayvan gibi soğan yiyip hoşlaşmadığı tarih hocasının yüzüne eğilip; "hohhcam bi sorum olacaktı" diyen arkadaşımı tanımlamak için doğru söz.
    şaşmamak lazım nitekim lisenin adı itibarıyle öğrencilerden çok şey beklememeli
    (bkz: mal)
    (leda, 23.08.2008 22:30)
  12. kadının sırtından geçinmeye çalışan cibiliyetsiz erkektir. adam olamamıştır. kayınpederi, yarım kilo pirinç getirecek mi diye bekleşir. herkesin zor günleri ve yardımlaşmaları olur, doğaldır ama bu soğan dedikleri, bunu bir yaşam biçimi haline getirmiştir.

efendim, insan böyle tiplerden söz ederken kibarlığını bozmamalı yine de. malumdur, öfke ile kalkan, zarar ile oturur değil mi efendim? ne kadar müteessir olup, hiddetimiz tezahür etse de, kendimize mukayyet olmaya muktedir olabiliriz ama oha yani! çüş!
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 23.08.2008 23:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil