belki ilginizi çeker
  1. · jeyo mobile companion
  2. · mysql
  3. · cep telefonunda sms saklamak
  4. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · erkekte ses tonu
  3. · aşk
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · disko kralı
  6. · okan bayülgen
  7. · galatasaray
  8. · sarp
  9. · 1 milyon dolarlık teleskop

smsleri bilgisayarda arşivlemek  

1. son 2 senedir alışkanlık haline getirdiğim yararına da sonuna dek inandığım eylem. data kablosu yardımıyla bütün smslerimi telefon doldukça mysql veritabanıma aktarıyorum. bu hareketin en büyük yararıysa zaman zaman "hmm ramazan bayramında kimler mesaj göndermiş" ya da "bak bak nisan ayında muhsinle amma mesajlaşmışız" gibi istatistikler çıkarılabilmesi.
    (wondrous, 09.07.2004 11:00)
  2. data kablosu olmadığı kendim yazmak zorunda kaldığım, 19 mayıs günü bana kafayı yedirten olay.
    (where is my mind, 09.07.2004 11:04)
  3. (bkz: jeyo mobile companion)
    (kornish, 13.04.2005 23:55)
  4. (bkz: kısa mesajları deftere yazmak)
    (arch, 01.04.2007 01:31)
  5. çoğunlukla eski ya da potansiyel aday sevgililerin yolladığı mesajlar için yapılır. gayet de aşikar ki, pek da sağlıklı bir eğilim değildir.
    genelde bunu yapan kişi sonra o mesajları ne yapacağını ya da ne kadar süre saklayacağını da bilmemektedir. ayrıca bunu yapanlar gelen mesajları yazar, kendi verdiği cevapları yazmazlar amma ve lakin sorsanız kelimesi kelimesine kendi verdiği cevabı size söyleyebilme özellikleriyle dehşet hissi uyandırırlar.

(bkz: ben bunu gördüm)
    (amaranth, 02.03.2008 19:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil