.........................spoiler..................
çok sevgili smallville yazarlarına veya senaristlerine her bölümün başından sonuna kadar iyi dileklerimi iletmeden edemiyorum. lana lang ve clark kent arasındaki aşk ilişkisini nasıl olsada gizemli/ulaşılmaz/sorunlu yapsak diye birşeyler ortaya çıkarmaya çalışırken süper kahramanımızı salak ötesi göstermişlerdir. seyirciyi en azından benim saçlarımı yolmama sebep olmuştur.
o çok zeki! yazarlarımız, bununla da yetinmeyerek lex luthor ve baba luthorı kent ailesinin kadınlarına sarkan tipler haline çevirmiştir. olabilir tabi, yalan rüzgarı gibi bir diziye çevirebilirler, mümkündür, hatta o yolda uygun adım ilerlemektedir.
lionel luthor diğer rollerinde olduğu gibi aşık rolünü de başarı ile sergilemiştir ama lex için aynısını diyemeyeceğim. çok kötü bir aşık olduğu kesin. dizinin ilk bölümlerinde bir çok insan gibi ben de en karizmatik adamının lex olduğunu düşünmüştüm, ama artık öyle düşünmüyorum. en az clark kent veya lana lang kadar yalın bir oyuncu.
bu filmdeki l.l. takıntısı da ayrı bir konu... lois lane, lana lang, lex luthor, lionel luthor... şimdi bunlardan biri düşmanı, biri ilerdeki sevgilisi/karısı, biri eski sevgili... linonel ne ola ki?
ay neyse ne bir an önce bitsin diye bekliyorum. başladığım filmi yarıda bırakamama gibi bir huya sahibim. artık işkenceye dönmeye başladı bu benim için...
(bkz:
help me)
(bkz:
save me)
.................spoiler................