hoş gelmiş dördüncü nesil yazar bünye.
(bkz:
itü sözlük karşılama komitesi)
bursalı olduğu ya da bursada okuduğunu tahmin ettiğim yazar.
(bkz:
@2960337)
manisalı olduğunu ya da manisa da okumuş olduğunu tahmin etmekteyim. güzel insan.
6. hissi ve dokunma duyuları gelişkindir.
bünyesinde bulunduğum
uludağ üniversitesi müzik topluluğunun yönetim kurulundadır..bu konuda da gayet başarılı olmaktadır..iyi bateri çaldığını duyduğum kişidir..aynı zamanda topluluğun enstrüman kurslarında bateri eğitimi verecektir
davulcu olmayandır.davulcu yapılandır. müzik topluluğunda onun davul çaldığını gören bir allah'ın kulu var mıdır?
bazen söylentiler insanı yüceltir...iş icraata gelince beni virtüöz sananlar bana arkasını bile dönebilir.halbuki pek şuçum yok.
ama müziği seviyorum yahu..
ben hep arka planda dururum, odak noktası olmayı sevmem. gözdeki kör noktayım. adım kör ama görmeyi sağlarım. davul çalarım, sahnede geride dururum ama tek yanlış yapsam düzen bozulur. başkan olamam ben, danışman olurum. herşeyi kontrol edeni bile ben kontrol etmeliyim arka plandan. kıdem sevmem çünkü, etiket sevdalısı değilim, yalnızca kendi kendimi egomla ezerim. gizli özneyim bir yerde. ön liberoyum, görev adamıyım. pas atarım hep, insanlar gol atamadıklarında azarlayabileyim diye. her emre itaat ederim ama kafama uymazsa uyarmış gibi yaparım çünkü, günü geldiğinde brütüs olmayı severim. imkansız zaman almaz bende, çünkü bulaşmam. tabii zoru başarırım. örnek vereyim; elimdekinin kıymetini bilmem herşeyin yenisi iyidir diye. yeni olan herşey heyecanlandırır çünkü. eskiyi yok sayarım, ama vardır aslında, kendimi kandırırım. giysi, oyuncak, araba, arkadaş, aşk... kıymet bilmem. mükemmel hayatımın düzenini batırıp yeni sulara yelken açarım. ne rüzgara ne de dalgaya bakarım. işler ters gittimi alabora olurum. bir bakmışım etrafım sularla çevrili ve ben boğuluyorum. işte o zaman kaçarım!
iyilik yapmam ben, enayilik yaparım. bencilim, cimriyim, kimseyle bir şey paylaşmam. kırk yılda bir isanlara yardım etmek istediğimde cebimdeki son kuruşu veririm, ertesi gün de geri isterim. bazen de hayatımı paylaşırım, herşeyimi anlatırım. en güzel yerinde geri alırım, böylece başkalarının hayatına da sıçarım. en çok sigaramı paylaşırım ama ne fayda? insanları ölüme daha da yaklaştırırım böylece. kendime kendimi anlatırım hep, ondan sonra hislerimi açarım karşımdakine.
dedim ya? enayiyim ben. kötülüğü bile göstere göstere yaparım. saklayamam yalanı, gizliyi, sevgiyi, sevinci, üzüntüyü.. hepsinin nedeni var ama.. sürekli mantık yürütüp planlar yapsam da aşkı severim ben, bağlılığı. tam değer veririm karşımdakine. çünkü mükemmel aşkı yakaladığımı sanarım her muhattabımda. bu yüzden gecelik eğlencelerim yoktur, aldatmam.. direk satarım! gecelik eğlencelerim yoktur, uzun süreli ilişkilerim vardır. bu yüzden herkesle muhabbet etmem, sayılı dostum vardır. ama hiçbirisi mükemmel değildir.
yarı yolda bırakıp kalp kırarım, paramparça ve darmadağan yaparım arkamda kalanları. mükemmel sandığım aşkın eksiklerini gördükçe oracıkta satabilirim. her seferinde yeni bir aşk çıkar karşıma mükemmel olduğunu sandığım.
göz önünde olmayı sevmem dedim ama hep ortada kalırım ben, ya da arada..
mantık ararım. kalbime göre hareket edip mantığıma uymuyor diye cayarım. ama hiç başlamamak yerine, başlayıp yarı yolda bırakırım. neden böyleyim bilmiyorum..
mükemmel olan aşk yoksa eğer boşuna kalp kırıyorum. yıkıcıyım şu aralar. çünkü bir tarafa yapıcı olsam diğerinin temelini bozuyorum. çok işe yetişeceğim diye malzemeden çalmışım zamanında.
başaracağım!
sıfırdan başlamak bana göre değil, onarmak daha büyük marifet ise eğer, tam bana göre.. bakalım en kusursuz halini aldığında hayatım kaç kişi olacak etrafımda. bakalım kaç kişi nefret dolu, kaç kişi berbat halde olacak benden sonra. ben herşeyimi, tüm sevgimi vermeye ve sabretmeye hazırım mükemmel bir hayat için ama..
her işe yetişemiyorum..