belki ilginizi çeker
  1. · samsun cumhuriyet lisesi
  2. · kobe mi lebron mu zirvesi 3
  3. · lucas scott vs nathan scott zirvesi
gündem
  1. · alex hagi den daha iyidir
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · aşk
  5. · geniş aile
  6. · 100 opera
  7. · author
  8. · the revenge project
  9. · sözlüğün türkçe kürtçe sözlüğe dönmesi

slistrin silvarius  

1. nesildaş * olduğum yazardır kendisi.gel çok eğlenicez dedim geldi, ama hala bi atraksiyon yapamadık.girilere bakıp bakıp gülüyoruz mal gibi.ama kararlıyız eğlenicez.
    (qualyn, 15.04.2008 03:03)
  2. önyargısız yazar..
    (jack diego, 06.04.2009 22:27)
  3. az önce açtığım samsun cumhuriyet lisesi başlığı altına yazdıklarından sonra aramızda yaşanan mesaj trafiği ile aynı dönem mezunu olduğumuzu öğrendiğim yazar.
    sözlükte tanıdık birilerini görünce seviniyor insan.*
    (linahor, 07.06.2009 01:56)
  4. iyi basket oynuyor. samimi söylüyorum ben o saçlarla yürüyemem bile lan!!! valla bak.*
    (fular, 25.07.2009 11:22)
  5. bob marley ile kobe bryant arası bir arkadaş.
    (defanstaki son adam, 25.07.2009 11:23)
  6. o saçlarla nasıl rahat ettiğini çok merak ettiğim, ordan burdan ortak şeyler çıktıkça biraz daha muhabbet etsek akraba çıkma ihtimalinin yüksek olduğu yazardır kendileri.*
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 25.07.2009 11:30)
  7. doğum gününü en içten dileklerimle kutladığım yazar.

(bkz: hepi börtdey tu yu)
    (linahor, 11.08.2009 00:09)
  8. sokak basketbolu adına ,hangi takıma koyarsan koy, takımın dinamosu.maç sonu bizim lucas ile iletişim kurarken çok yardımcı oldu bana.arada da, çat pat diye tabir ettiğimiz yabancı dilimle dalga geçmesi gözlerden kaçmadı.ha unutmadan isviçreli bilimadamlarıyla toplandık, 9/10 oranında sayıyla sonuçlanan turnikelerini bilimin ışığında nötralize etmek üzere kimyasal formüller arayışına girdik.
    (defanstaki son adam, 15.08.2009 00:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil