belki ilginizi çeker
  1. · madem türksün göster ürksün
  2. · çadırı kurmak
  3. · plajda şort mayo giyen adamlar
  4. · üniversiteye bikiniyle girmek serbest olsun
  5. · fatih ürek
  6. · fedon
  7. · plajda slip mayo giyen adamlar
  8. · hiç seksi olmayan erkek modeli
  9. · i don t want to know
  10. · bir erkeğe söylenebilecek en ağır söz
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · aşk
  6. · okan bayülgen
  7. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  8. · darksider
  9. · palantir

slip mayo  

1. yüzücüler hariç erkeklere hiç de yakışmayan mayo türevi.
    (restless times, 16.01.2007 13:06)
  2. nuri alço filmlerinden aşina olduğumuz, madalyon ve viski bardağı ile beraber mükemmel bir üçlü oluşturan aksesuar.
    (dünyayı kurtaran adam, 16.01.2007 13:19 ~ 14.08.2008 16:22)
  3. her iki testisi de 'eşit aralıkla' dışarıda bırakan ve kumburgaz'dan m.ereğli'ye kadar, edebini örttüklerini zannederek sigara ve bira almaya, yerleşim birimi merkezlerine, bu kıyafetle gidecek kadar kafasız olanların, yediği dayaklar sonunda, çorlu hastanesi'ne apar topar kaldırılmalarına neden olan 1/2 oranındaki örtünme şekli...
    (danko, 16.01.2007 13:58)
  4. karşısındaki erkeği ibne durumuna düşüren mayodur. çünkü karşımızdakinin ister istemez mayo bölgesine gözümüz kaçar, bu göz kaçmaları da bir iki olmaz bir bok varmış gibi gözler oraya doğru hamle yapar. hatta ortamda tek bir slip mayolu varsa herkeste aynı hamleyi yaparsa mayoyu giyen adam kıllanır. "lan bunlar ibne falan mı diye" hatta bazen dile getirirler "lan oğlum ipne misiniz nesiniz ne diye bakıyorsunuz orama burama çok istiyorsanız vereyim" gibi cümleler kurar bu şahsiyetler. o anda kızarıp bozarırsınız "lan oğlum şu siktiğim mayosunu giyme adam gibi mayo giy" diye cevap vermek istenir lakin bu mayoyu giyenler genelde kas yığını olduklarından pek cesaret edilemez. eğer enseye şaplak göte parmak tadında bir arkadaşınız giyorsa tabi ayrıdır. o zaman da aranızın bozulma ihtimali vardır. erkek kişiler gül gibi şort mayo varken neden bu tip cinsel organı belli eden mayolar giyerler anlamam kompleks mi diyelim yoksa aşırı mı rahatlarına düşkünler. hoş rahatına düşkün oldukları için bunu giymekte bir gariptir o kadar insan size bakarken bir insan nasıl rahat eder o da ayrı bir durumdur. velasıl kelam erkeklere yakışmayan ve tasvip etmediğim bir mayo çeşitidir. giymeyin giydirmeyin..
    (korialstrasz, 19.07.2007 12:59)
  5. bunu giyenler gizli ibne olabilir.aman diyim.
    (bkz: çadırı kurmak)
    (bkz: çevre kirliliği)
    (bkz: tu kaka)
    (badluck, 19.07.2007 13:07 ~ 13:19)
  6. beyaz çorap üzerine giyilen sandalet ile müthiş uyum sağlayan yaratıcı tayt türü.
    (special k, 19.07.2007 13:10)
  7. yiğidin malı meydandadır felsefesiyle giyilen, cinsel organların her detayını belli eden, zaman zaman ilk defa slip mayolu gördüğünüz bir arkadaşınızla dostluğunuzu tekrar gözden geçirmenize sebep olabilecek mayo tipidir. hayır, öyle ürkersiniz ki adamdan.
    (age of aquarius, 19.07.2007 13:16 ~ 13:19)
  8. (sinem mi siinem mi, 19.07.2007 13:16)
  9. her kim giyerse giysin anında soğumama sebebiyet veren bişey
    (wahhane, 19.07.2007 15:23)
  10. minimal tarzda üretilmiş, sadece en kapanası yerleri kapayan, mayo bölgesi hatlarının mümkün olduğunca fazla göründüğü yüzme giysisidir. uzun zaman şort mayo giymiş erkek bunu giydiği zaman çıplaklık hissi verir.
    80'lerde kenan kalavın vazgeçilmez aksesuarlarından biridir, genelde renk mavi olur.
    (mothman, 14.09.2007 13:58)
  11. (purplefrog, 14.09.2007 14:01)
  12. (muad dib, 14.09.2007 14:03)
  13. (emrede, 08.11.2007 15:57)
  14. yüzücüyseniz giyilmesi farz olunan şey.vücudu düzgün olanlarda pek de rahatsızlık vermez çünkü adamın vücudu iyidir millet omuzlara kollara karna falan bakar ama kofti bişeyseniz şansınız yoktur.
    (trasker, 24.07.2008 12:48)
  15. itü ayazağa kampüsünde bulunan havuz binasındaki havuzlardan olimpik olanına girebilmek için giyilmesi ön şart olan nesnedir. aksi takdirde olimpik havuzun yanındaki sığıntı havuza yönlendiriliyorsunuz.
    (seroo, 28.07.2008 19:34)
  16. kişinin başına gelebilecek en kötü durumlardan birisi. siz, başınıza gelen bir olay karşısında sinirden deliye dönersiniz, bunu millete anlatırsınız hiddetle. ama o da ne? senin sinirden delirdiğin olaya millet kahkahayı basıyor.

15 yaşındaydım. yaz tatilindeyim, aylardan ağustos. millet plajlarda fink atıyor, kimin eli kimin cebinde belli değil. dedik ailecek bir tatile çıkalım. gittik bir turla anlaştık. otelde fiyakalı, fotoğrafında kızlar filan var böyle taş gibi.

ilk defa beş yıldızlı bir otelde herşey dahil tatil yapacağımdan(o zamanlar böyle özentiliklerim, heveslerim var tabii) heyecanlıyım, stresliyim. tatile çıkmaya daha koca bir hafta var ama ben duramıyorum yerimde, ne yapmalıyım, ne etmeliyim diye düşünüyorum. sanki oteldeki herkes gözü yollarda beni bekliyormuş, fotoğraftaki o taş gibi kızlar sürekli beni izliyormuş gibi hissediyorum. hatta bir ara kulağımda "onuuurrr, gel artıııkk" cümleleri yankılandı. ancak fotoğraftaki hangi kız söyledi bunu bilmiyorum, o yüzden de en güzel olanının demiş olduğuna inandırıyorum kendimi.

aynanın karşısına geçip saç modelleri de deniyorum, hangi bakış daha karizma, hangi bakışla o taş hatunların içini yakarım diye ayna karşısında garip hareketlerde bulunuyorum. dünyaları ben yarattım edalarındayım, böyle yan bakışlar falan.

koca bir hafta geçip gidiyor ama bana bir yıl gibi geliyor bu süre. hangi gün neyi giyeceğime kadar herşeyim hazır, artık fotoğraftaki o taş gibi kızları kollarımın altına almama saatler kalmış. annem son kez sesleniyor:

"mayonu aldın mı?"

ben aynanın karşısına geçmiş son karizmatik bakışlarımı ayarlarken sorulacak soru mu bu?

"sen alıver" diyorum ve karizmamın önündeki son engelleri kaldırmak için aynayla sevişiyorum. bavulları yerleştirip yola çıkıyoruz. bıraksan koşa koşa gidicem o durumdayım. neyse ki yolculuk kısa sürede bitiyor ve otel bütün ihtişamıyla karşımda artık. resepsiyonda on dakika oyalanmak bile işkence artık bana. bir an önce fotoğrafta gördüğüm taş hatunları almalıyım kollarımın altına. onlara içki ısmarlamalıyım, nasıl olsa beleş.

işlemler bitiyor, odaya çıkıyoruz. annem eşyaları dolaba yerleştirme işi ile uğraşırken artık çişi gelmiş bir çocuk edasıyla:

"anne mayomu ver, ben inicem direk sahile" diyorum.

sağolsun bekletmiyor beni. bir poşet çıkarıyor, "mayolar bunda" diyerek uzatıyor bana. orgazmdan daha zevkli anları yaşıyorum, küçük bir çocuğu sever gibi okşuyorum poşeti ve açıyorum. o da ne? annemin bana aldığı mayo slip! biraz karıştırıyorum poşeti. yok! başka bişey yok! sadece slip mayo ve babamın şort mayosu. bir haftadır hazırladığım karizmatik bakışlarım, saçlarım filan hepsi yalan oluyor. bu karizmatik çocuk o taş hatunların karşısına slip mayoyla mı çıkacak!?

artık öyle bir ruh halindeyim ki babamın şort mayosuna göz dikiyorum. "e ben ne giyeyim oğlum, senin slip mayoyu mu?" diyor ukala ukala. ukala adam! çocuğu ne durumlara düşmüş, o, orada sakallarını kesiyor!

annem de bir yandan "ne bileyim ben senin hangisini giyeceğini, sana al dedim almadın. ben de bunu aldım hem bacakların daha güzel bronzlaşır." diyor. benim bacaklar daha güzel bronzlaşacak ama bilmiyor ki hatunların bacaklarından bana birşey düşmeyecek.

neyse, kanadı kırılmış kuş acısıyla geçiriyorum götüme slip mayoyu. o ayna karşısında çalıştığım karizmatik bakışlara ne mi oldu? yalan oldu yalan. bütün tatil küçük emrah gibi baktım o taş gibi hatunlara. yanıma yaklaştıklarında havluya sarıldım. ne karizma kaldı ne tatilin tadı. hele barda oturup duran alman çocuk yok muydu... şerefsiz takmış altına şort mayoyu, kızları kesiyordu oradan. iki kızı götürdü zaten. kızın biri de türk. milliyetçi damarlarım kabardı. ağzını burnunu kıracaktım onun oracıkta. ama demezler mi adama "sen slip mayoyla kime ahkam kesiyon lan?". o yüzden onu da yapamadım.

annem de bir yandan bağırıyor:

"oğlum gel hadi bak deniz çok güzel bugün."

işte slip mayo böyle birşeydir. adamın tatilini zehir eder, alman çocuğu da dövemezsiniz, sap gibi kalırsınız oracıkta. gitti taş gibi hatunlar da off. yıllar geçti hala içim yanar. çok doluyum be sözlük.
    (onurene, 12.12.2008 17:56)
  17. bir gün mahsun kırmızıgul mayo almaya gider

satıcı: mahsun bey slip mi verelim normal mi

mahsun: silmenize gerek yok alınca ben yıkıyorum zaten.
    (kaptan körksu, 18.07.2009 16:13 ~ 23:04)
  18. türk erkeği tarafından pek hazzedilmeyen mayodur. hadi vücut şekli ve göbek olayını geçtim, yok anam olmaz mümkün değil giymezler. halbuki erkeği seksi gösteren detaylardan biri olmaya adaydır. şort mayo tercih edilir fakat nedir o öyle sudan çıkarken şıpır şıpır akan sular. hem bacak açıp kapama olayına dikkat etmediğiniz taktirde, slip mayoda şekli belli oluyor dediğiniz uzvu dışarıyı seyr eylerken görebilirsiniz. aranızdan biri estetik değil dedi duydum. sende haklısın suyun içindeyken ya da güneşlenirken bikinili bayanları gözucuyla kesmekten rahat durmuyor ki şeyin. tüm bunların yanında, küçüklüğünde annesi tarafından slip mayo giydirilmeye zorlanmış biri olarak hiç pişman değilim, olsa yine giyerim.
    (yaz yaz nereye kadar, 18.07.2009 16:31)
  19. pek çok yeni yetmenin ve işi bitmiş amcaların sanki biz onlara yokmuş demişiz de aha da sikim var demek için giydiği , insanda göz zevki denen bir şey bırakmayan mayo parçası.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 18.07.2009 16:37)
  20. an itibari ile, 2-6 yaş arası ve 50 yaş üzeri erkek kitlede görülmektedir bu hastalık. 6-50 yaş aralığında ise, biraz vücudu olan ve hormonlarını dengelemeyi beceremeyen kitlenin giyim tercihidir.

açıkçası dalımın ve taşağımın bariz bir şekilde ortada olduğu bir kıyafet beni ne derece rahatsız ederse kıç bölgeminde kabak gibi meydanda olması o kadar rahatsız eder.
    aynı zamanda başka birinin dal taşak ve kıç üçlemesininde gözüme sokulması pek hoş değildir. bakanlar kurulu kararı ile yasaklanmalıdır giyilmesi, hatta satılması ve hatta taşınması.
    bütün bunlarla beraber, 1235 saniyedir düşünmeme rağmen mantıklı tek gerekçe bulamadım giyilmesi için, teşhircilik harici.
    (kutsal uzanti, 28.09.2009 23:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil