görseller
slaven bilicslaven bilic
slaven bilicslaven bilic
belki ilginizi çeker
  1. · serinlik bu kapağın altında
  2. · herife bak ne gol attı be
  3. · danijel pranjic
  4. · euro 2008
  5. · fatih terim
  6. · küpe takan futbol takımı teknik direktörü
  7. · frank rijkaard
  8. · fatih terim in bozkurt işareti yapması
  9. · türkiye a milli futbol takımı
  10. · fantezi futbol
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · ezel
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · dahi anlamındaki de ayrı yazılır
  9. · caron butler

slaven bilic  

sayfa  / 3
  1. 1998 dünya kupası'nda üçüncü olan hırvaristan milli takımı'nın stoperi. kariyeri boyunca hajduk split, karlsruher sc, west ham united ve everton takımlarında oynamıştır. 44 kez milli formayı giyip 3 de gol kaydetmiştir. 2006 yılndan beri hırvatistan milli takımı'nın teknik direktörlüğünü yapmaktadır ve takımı 2008 avrupa şampiyonası finallerine götürmeyi başarmıştır. aynı zamanda avukattır ve rawbau isimli bir rock grubunda çalmaktadır.
    (losfer words, 26.02.2008 11:14)
  2. başarılı futbolculuk, başarlı teknik adamlık gitaristlik ve avukatlığının yanı sıra elfmiş de... sivri yahu bunun kulakları, ya da ben adamı mükemmelleştirmeye taktım. bir insan nasıl bu kadar çok şey olabilir...
    http://d.yimg.com/...

ayrıca küpe takan futbol takımı teknik direktörü diye de kendisinden bahsedilmektedir.
    (ketenkele, 18.06.2008 01:19 ~ 01:21)
  3. (ness, 21.06.2008 02:15)
  4. slaven bilic fatih terime sus hareketini nasıl yaptıysa semih şentürk golüyle, anlamayanlar için de hareketiyle bütün hırvatlara gereken cevabı vermiştir. acaba diyorum slaven bilic maç sonrası da aynı hareketi yapabilir miydi? yoksa evine gidip ağladı mı?
    edit: amma seveni varmış bu adamın ha. aman canım eksileyin istediğiniz kadar. size göre adamın hareket de mükemmeldi, hatta siz onlar yense daha bir mutlu olurdunuz. içiniz soğurdu.
    (bucuu, 21.06.2008 02:25 ~ 19:47)
  5. (cybertech, 21.06.2008 02:36)
  6. heavy metal dinlemektedir bugün gazeten öğrendiğim üzre.
    ayrıyetten, maçtan sonra mağlubiyete çok içlenip gözyaşlarını tutamayan bir oyuncunun başında durup onu teselli edişi çok enteresandı. ''üzülme evlat!'' dercesine futbolcuya enteresan bakışlar atmaktaydı.. ve bir kulağındaki küpe, kameranın her ona yaklaşmasında daha da parlıyordu.. kendisi atletik, yakışıklı, ergen kızların hayalini süsleyen tüm o 'rocker' tavrıyla benim de beğenimi kazanmadı değil aslında. ehem ehem. bizim fatih hoca beyaz gömleği ve esmer teniyle bir ''baba'' tavrıyla gidip onu teselli ederken içten içe hüzünlenmedim değil hani. kısmet değilmiş slaven'cim..
    (nymphe, 21.06.2008 02:38 ~ 21:10)
  7. kendisine bu maç kulağına küpe olsun demekten alıkoyamadığım teknik direktördür,
    zira dereyi görmeden paçaları sıvamış, maç bitmeden deli gibi sevinmişti, kendi sıfatına bakmadan terim e sus işareti yapmıştı.

(bkz: 20 haziran 2008 hırvatistan türkiye maçı)
    (cybertech, 21.06.2008 02:45)
  8. fatih terim'e ''sus'' yaptığı parmağını semih'in attığı golden sonra nereye koyduğunu merak ettiğim teknik direktör. bir de maçı kendileri gol attıktan sonra bitirmedi diye hakeme uzatmalar sonunda çıkıştı.
    (bana bir nick bulun, 21.06.2008 02:50 ~ 02:51)
  9. küpeli teknik direktör.

20 haziran 2008 hırvatistan türkiye maçı da diğer kulağına küpe olmuştur herhalde. bundan sonra kendisini iki küpe ve bir kupayla görürseniz şaşırmayınız.

ek:

1. (bkz: http://www.euro2008.uefa.com/...)
    2. (bkz: http://www.euro2008.uefa.com/...)
    (ornitrin, 21.06.2008 03:41 ~ 04:02)
  10. fatih terim'e çektiği hareket bir yana, maç boyunca sergilediği deli karakteri ile sempatik bir görüntü çizmiştir. maçın sonunda terim'le birbirlerine sarıldılar zaten. gördüğümüz yerde ağzını burnunu kırmamıza ya da "nası koyduk lan" hareketleri çekmemize de gerek kalmadı.
    (alik, 21.06.2008 03:45 ~ 03:45)
  11. 20 haziran 2008 hırvatistan türkiye maçı'nda sergilediği tutumdan ötürü kendisinden tiksindirmiştir.
    (bkz: tipsiz)
    (esekherif, 21.06.2008 04:54)
  12. kendisi hukuk okumuş, 40 yaşındaymış ayrıca bir heavy metal grubunda gitar çalmaktaymış. küpe de takıyor evet..
    (prozac, 21.06.2008 05:04)
  13. baştan aşağı karizma adam, maç boyunca kendisini kestim evet. ekrana giresim geldiyse de zor tuttum kendimi. hele ki parmağının bir tarafında patladığı an dayanılmazdı, teselli edesim var çok fena.*
    (mornemeses, 21.06.2008 05:12 ~ 23.06.2008 14:49)
  14. küpe takmasını geçtim..hadi bilmemkaç tane de dil biliyorsun, grubun var müzik yapıyorsun, tipin var öte sikör bi adamsın ama iki gram itaat et lan, karşında iman-powered bi ülkenin a milli takımının (bence senden daha karizmatik) bi teknik adamı var..nasıl yaparsın böyle bi hareketi?!;
    (bkz: http://www.euro2008.uefa.com/...)

böyle kapak olursun işte; (görsel: semih şentürk/15341)

demek ki gerçekten haketmemişsin bu başarıyı, ne diyeyim?! yukarıdakinin adalet sisteminde ne yazık ki takdir görmemişsin..gördüysen bile işte bu hareketin yüzünden kendini bitirmişsin..

herşeyi geçtim bak, mucizelere inanmamışsın..inan..

imza: john locke
    (zeus, 21.06.2008 09:50)
  15. semih için basın toplantısında "futbol işte bu yüzden çok seviliyor. herife bak ne gol attı be!" şeklinde konuşan teknik adam. kendisine tavsiyem bundan sonra arabesk metal yapması.
    (aksamustune dogru kis vakti, 21.06.2008 09:52)
  16. 20 haziran 2008 hırvatistan türkiye maçı sonrası demeçlerinden bir kuble;

(bkz: http://www.internethaber.com/...)

''ben böyle maç görmedim, adamlar atmak için yemeyi bekliyor'' diyerek hislerime tarcüman olmuştur.

unutmadan edith: önce o el inecek biliç!
    (jugador, 21.06.2008 10:46 ~ 10:48)
  17. maç izleme sebepleri arasına girebilen yakışıklı teknik direktör.
    (arecinol, 21.06.2008 11:16)
  18. dünyanın en itici insanı fatih terim'in tüm çirkin sözleri, hareketleri, tuhaf mimikleri, kabadayılıkları, atıp tutmaları, şişkin egosu, lüzumsuz çıkışları, asarım keserimleri falan gözümüze batmıyor da adam bir sus işareti yaptı diye demediğimizi koymadık. ayıptır yahu. yine efendi adammış ben o dakikada o golü yesem sahaya iner alayını skertirdim vallahi.
    (coffee and cigarettes, 21.06.2008 11:42)
  19. birden bire acayip sevmeye başladığım ve bundan sonra takip edeceğim teknik direktör/hukukçu/müzisyendir. dünyanın en rahat insanıdır kendisi. milli takım çalıştırdığından grubuyla istediği gibi ilgilenebilmektedir. bir gün ingiltere veya amerika'nın başına geçerse çok daha büyük gruplarda çaldığını görebiliriz belki de (bu arada nasıl çaldığı hakkında hiçbir fikrim yok, tahmin yürütüyorum sadece.) her ne olursa olsun yerinde olmayı isterdim.

edit: myspace'den bir şarkılarını dinledim ve pek beğenmedim. olsun yine de yerinde olmayı isterdim.
    (weekend warrior, 21.06.2008 12:15 ~ 12:23)
  20. sanıyorum maç sonrası fatih terim soyunma odasında mehmet ağar'a sarılmakla meşgul iken bu garibim otel odasında ipodunun kulaklığını takıp içli bir queen şarkısı falan dinlemiştir. hadi herkescikler gibi yüksek perdeden konuşalım; slaven bilic kiri, pası ile meşhur evrensel futbol camiası içerisinde kulağındaki küpesi ve hisli demeçleri ile sadece fark yaratmamış, futbolun para, mafya ve devlet ekseninde dönen çarkına en güzelinden bir çomak sokuvermiştir. "şişşt" hakkıdır.
    (vandal mimar, 21.06.2008 12:34 ~ 23.06.2008 10:43)
  21. 20 haziran 2008 hırvatistan türkiye maçında fatih terim'e el işareti ile sus yaparak ayar verdiğini sanmıştır. ayarın kralını semih'den 121.dakikada yemiştir.
    (retrospect, 21.06.2008 14:39)
  22. basın toplantısında "terim ile konuşurken o ara burnumu karıştırıyodum, hatta dikkat edin parmağımın ucundakini pantolonumun arkasına sürdüm" dese bu kadar tepki çekmezdi.

ayrıca küpe yüzünden niye bu kadar ibne dedik bu adama anlamadım. yüzük taksa orospuuuuuu çocuuuu mu dicektik?
    (prezerlatif, 21.06.2008 14:44)
  23. kendisi ve takımı emek vermiş, belli. ama karşısındaki teknik adam ve takımı da emek vermiş. öne geçtim, diyerek terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok. sus işareti falan.

biz, "altta kaldım diye yerinme üste çıktım diye sevinme" deriz ya hani. işte bunu öğrenmesi lazım kendisinin.
    (selenge, 21.06.2008 15:08 ~ 25.06.2008 16:31)
  24. türk milli takımı hakkındaki yorumu ile tebessüm yaratmıştır:

"türkler ilginç bir biçimde kazanıyor. hem kaliteleri var, hem de başka birşey. o, yalnızca türklerde var. onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. böyle giderse final oynarlar."

ya işte biz böyleyiz...
    (marjane und eudaimonia, 21.06.2008 16:09 ~ 16:10)
  25. maç sırasında maçın heyecanından olsa gerek ev ahalisinden birisi golü kalemizde gördükten sonra " yavshak adam, nasıl da sevindi, şuna bak, götü tutuştu" demişti. neyse ki çabuk toparladık da o heyecanı da boşa gitmiş oldu adamın.
    yazık oldu lan.
    (broken promises, 21.06.2008 16:22)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil