belki ilginizi çeker
  1. · ayağımı yerden kessin de
  2. · skoda superb
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · onur öymen
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · thierry henry
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · colin farrell
  9. · babanın bakkal olması

skoda favorit  

1. skoda fabia'nın atasıdır.
    zamanında görünüş bakımından lada samaralarla oldukça karıştırılırdı.
    (darkenfact, 11.09.2007 10:05 ~ 10:06)
  2. tasarımı 'bertone' tarafından yapılan, volkwagen'in üretmiş olduğu taş gibi araba. 1300 cc motora 64 beygir güce sahiptir. yok denecek kadar az sorun çıkarmasıyla beraber parçaları ithal bir otomobile göre ucuzdur. iyi bir şöförün elinde bir canavar halie gelebilir. 5 sene tepe tepe kullandık bu arabayı bana mısın demedi.
    (toomuchbetter, 11.09.2007 21:36)
  3. her ne kadar hukuken tam olarak benim olmasa da arabam.
    bir çok eksisi var. mesela izolasyon konusunda hiç bir çalışmama yapılmamış olcak ki motorla yan yana oturuyor gibisiniz zaten bakınca da anlaşılıyor motorla aranızda sadece ön konsol ve onun arkasındaki sac tabaka var. gerçi acemiler için (bkz: ben) motor sesini duymak iyi bir şey gibi geliyor desem fazla polyannacı gibi olabilir ama öyle. ama 16 yıllık bir arabaya göre fazla yakmıyor, bagajını saymassak küçük sınıf bir araba için içi gayet geniş ve ferah, netice de bir öğrenci için yeterli (bkz: ayağımı yerden kessin de) gerçi klima dolayısıyla bu entry yazın 180 derece editlenebilir
    (çamaşır suyu, 06.05.2008 16:00 ~ 16:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil