sizofrenkedi 

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. 2pacçı olduğu her halinden belli insan.
    (bkz. sözlükteki 2pac hayranları)
    (hepten aykırı, 02.05.2004 20:54)

2. gözlerinin içine baktığınızda direkt üstünüze atlayarak tırmalamaya başlayan kedi modeli
    (ilikci, 02.05.2004 21:04)
  3. anlaşıldığı üzere mor ve ötesi ayrıca harun hayranı
    (lillymarlin, 10.05.2004 16:25)
  4. * benim takdirime şayan kişi
    (bınar, 17.05.2004 09:49)
  5. ankara'ya döner dönmez ortamlardan ortamlara akacağımız insan gibi insan, adam gibi adam.
    (the weakest link, 23.06.2004 01:11)
  6. fotojenik (!), komik, ufak, minik, minicik yerim ben onu yazar. itü sözlük ankara zirvesi 'nin 4 katılımcısından saçları artık mor olmayanı.
    (the weakest link, 29.06.2004 21:02)
  7. ufacık tefecik,eski mor saçlı şeker insan.fotoğraf düşmanlığından fotoğraf hayranlığına geçişini ibretle izlediğimiz güzel şahsiyet.
    (telvin, 29.06.2004 21:32)
  8. geçinmesi zor kişi..az zamanda çok işler başarmış, yaşına başına bakmadan başarılı bir müzik altyapısına erişmiş kişi.öyle baba bizde olsa bugün bir harun tekin olmazmıydık bizde o da ayrı bi mesele tabi.
    (katil sincap, 29.06.2004 21:56)
  9. zaten tupac dinleyerek felsefeye üst seviyelerden başlamış, tartışma insanı, kierkegaard'ın estetik evresini geçip, etik evresine gelmiş insan ki bu iyi bişey *
    (hepten aykırı, 29.06.2004 22:00)
  10. itüsözlük ankara zirvesiniş satmamış 4 yazardan biri *
    (nonscholasedvitadiscimus, 29.06.2004 22:04)
  11. mini minnacık şirin yaratık..
    hep gülen, fotoğraflarımdan kaçan ama özellikle hep onu çektiğim ve iyi ki tanımışım dediğim, lisesinde olan olayları anlatıp adeta dumur olmama neden olan güzel şahıs..
    (despinaa, 29.06.2004 22:29)
  12. itü sözlük ankara zirvesi bir buçuk ta tanışıp kaynaşmayı planladığım dişi kişi.
    (bewitchingwitch, 30.07.2004 23:46)
  13. organizatör olupta mekan ayarlamayı yap(a)mayan yazar*.
    (creepingdeath, 31.07.2004 20:42)
  14. kitap yazıp çıkarmayı düşünürse her türlü yardımda bulunabileceğim yazar..
    (close2death, 31.07.2004 20:45)
  15. isteyince, hayranı olduğu filmin repliklerini tamamen ezberleyecek kadar kendini sevdiği varlığa (her şey olabilir) adayabilen bir gitarcı. yazarlığa geçtiğini yeni öğrendim ve kendisini destekleyerek kutlarım. ama ilk baskıyı önümde isterim ona göre, bana para verdirip aldırtmasın kitabevinden pahalı pahalı. felsefi dünyası zengin, lafını sakınmayıp fikrini savunan bir arı.(bizim de çorbada tuzumuz olsun)
    (hell guardian, 31.07.2004 21:36 ~ 21:37)
  16. süper organizatör, kedi ve tapir manyağı, milkshake içmeyip içine tuz dökeni. en kısa zamanda babasıyla tanıştırmasını istiyorum*. ayrıca bugün zirvede karşılaştığım hoşsohbet arı*, ek olarak ivvreennççsaaağğğnn. kendi de dedi zaten benim kanımda tikilik var diye*.
    (creepingdeath, 03.08.2004 19:15)
  17. potansiyel tikky * çatlak insan * *.
    ayrıca aslında tamamen mor olduğunu ama insanlar korkmasın diye normal insan kılığında gezdiğini düşünmekteyim.''harun ibne kızım nesini seviyon'' dememe rağmen beni dövmediği için de ayriyeten takdir ekmekteyim kendisini. organizasyon konusuna hiç girmeyeyim zaten kolum acıyor yeterince *
    not:aslında yalardım o fıstıkları ama daha ilk tanışmada pislik yapmayayım dedim. bir dahaki sefere canından bezdirecem seni, karnı boş eşek görmüş kadar olacaksın annadın sen annadın *
    (quarantine, 04.08.2004 03:30 ~ 03:31)
  18. candan erçetin'in son kasetindeki kedi adlı parçayı dinleyince insanın aklına gelen tanım
    (deonisra, 04.08.2004 03:52)
  19. haha sonunda kendimden daha fırlama birini bulduuum * deli dolu, eğlenceli, bi dahaki zirveye beraber kızılay'ın keşfetmediğimiz sokaklarına gidiceğim, özsütte beraber tıkabasa dondurma ve milkshake yiyiceğim *, sayesinde birçok kere gülmekten yerlere yattığım ve hatta bi seferinde de tam su içerken boğulma tehlikesi geçirdiğim, bi dahaki zirveye kendisine burlington hediye ediceğim * kişi. *
    (bewitchingwitch, 04.08.2004 19:24)
  20. belki de dış görünümünü en çok merak ettiğim yazar.
    (hplovecraft, 04.08.2004 19:27)
  21. bana gurup ile grup arasındaki fark için bağrınmış çağrınmış sonunda fikrini kabul ettirmiş yazar. * * * *
    (axel fox, 11.08.2004 23:52)
  22. dakika itibariyle tatilden giri giren yazar.
    13 saatlik yolculuk sonrası uzun yoldan ve muavinlerden nefret
    ettiği şeklinde duyumlar aldık.

sabah saat 4 sularında kafasını cama dayamış, dışarıdaki ışıklı
    noktacıklar gibi görünen hayatları düşünmüş, birilerinin de o saniyede
    onu o şekilde gördüğünü hayal etmiş arka fonda da 23 dinlemiştir.
    sabaha karşı güneş doğarken yarım yamalak belli olan eski, yemyeşil
    bir mezarlığı görmüş. bu derece huzuru fark edince ölmeye özenmiştir.
    halikarnas a girmesiyle beraber, bağdaşını kurmuş, elinde çayı,
    kulağında kulaklığı yalnız şarkı dinlerken hayyam okumuştur. bu keyifte ölmekten vazgeçip daha uzun bir hayatı aramaya koyulmuştur.

11.saat itibariyle otobüs milas a girdiği sırada "mor ve ötesi//
    milas açık hava tiyatrosunda" pankartını görünce bi çığlık atmışlığı vardır.

yatağan sınırlarına girildiğinde her yılki gibi geleneksel olarak,
    termik santrale sayıp sövmüş, o dört bacayı uygun insanların, uygun
    yerlerine sokma fantazisini canlandırmıştır.
    ...
    bu kadar

muhabbetle
    (sizofrenkedi, 12.08.2004 17:34 ~ 10.09.2004 01:14)
  23. beni pena manyağı yapıcak* fenderli tapir. engellemesek cd manyağı yapıcaktı, batacaktı sonra. kendisiyle herhangi bi zirvede geyikten geyiğe atlamanın vakti geldide geçiyo bile.
    (creepingdeath, 26.08.2004 16:32)
  24. kendisine "hoşbulduk efendim" demek boynumun borcudur...
    saçları mormuş eskiden "aman pisicim hep mor kalsaydın keşke" diye eklemek de isterim ayrıca..
    (üzümlü draje, 27.08.2004 21:19)
  25. ne yazsam ki dehşet biri dediğim insan. anlatılmaz yaşanır. güzel planlarımız var kendisiyle ilk zirvede icra etmek üzere. kendisi sağlam bir ikizler kızıdır. önceleri çok sessiz olsa da sonraları beni ikizler olduğuna inandırmıştır. biz kendimize ayrı zirve istiyoruz. bizim geyiğimiz sizi aşabilir sayın zirveciler. burdan yetkililere sesleniyorum. bitmeyen zirve yapın.

edit: bu henüz giriş şeyisi idi. arkası gelecektir. biglinize...
    (thereddeer, 04.09.2004 17:59 ~ 18:00)
 sayfa  / 3