belki ilginizi çeker
  1. · ben banyoya giriyorum
  2. · itü sözlük chat
  3. · bir gerici olarak tayyip
  4. · siz soyunun ben geliyorum
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · kolemanit
  9. · geçmişten geleceğe

siz soyunun ben geliyorum  

1. ordu fen lisesi coğrafya öğretmeni mürsel karaaslan ın 'nöbetçi olduğu bir akşam odalardan birinde bier öğrencinin 'hocam yoklama alacak mısınız?' sorusuna cevabı.
    (suspect, 19.12.2005 15:57)
  2. - önce arkadaşlar kaynaklarını göstersinler,bende coşarım zaten.
    (bkz: cem yılmaz)
    (stone cold, 19.12.2005 16:03 ~ 16:05)
  3. cem uzanın " %45 oyla başbakan olacam lan" derken kastettiği şey.
    (maloğlan, 19.12.2005 16:04)
  4. (bkz: pantolonunu sıyır ben geliyorum)

efenim dershanemizde bir hoca vardı allah sağlık sıhhat versin,adı talha idi.bir de ibrahim hoca vardır ki bu konuyla alakası olmamasına rağmen o da talha hoca kadar puşttur.işte bu ikilinin bakırköy'de bir şubeleri vardır..sene 2004 sonları yahut 2005 başları.. bu şubede hocaların öğrencileri gelip ders çalışmaktadırlar takıldıkları yerlerde yardım istemekteler falan fistan..özel ders için gelen öğrenciler de bu büroda görüşmekte hocalarla..bir öğrenci talha hocayla konuşmaya gelir.. "hocam ders almak istiyorum da şu şu konuda eksiğim var bikbik" konuşur eleman..talha hoca yüz ifadesini bozmaz,gayet ciddi bir şekilde:
    "tamam sen şu odaya geç pantolonunu sıyır ben geliyorum" der. öğrenci şok olmuştur zira hocanın yüzünde en ufak bir gayriciddilik yoktur.. içerde bu diyalogu duyan öğrenciler yarılır kopar yerlere serilir.. yaklaşık 1 dakikalık sessizlikten sonra talha hoca şoktaki öğrenciye gülerek "şaka lan şaka" der ve öğrenciyi şok halinden kurtarır.sonra gül gibi geçinip giderler eğitim yılı boyunca.bu da böyle bi anımdı işte.
    (silentpain, 20.09.2006 13:07)
  5. (mikeyx, 20.09.2006 13:10)
  6. doktorların kullanmakta çekinmediği bu cümle hastada büyük travmalara sebep olabilmektedir.soyunsan bir türlü soyunmasan bir türlü.düşünüyorsun ,ulen yalnızım burda ne olacağı belli değil ,kimse de yok(sanki bir çok kişi olsa rahat edeceksin),sonra doktorun huyuna gitmek için birazcık soyunuyorsun ,öyle bir ikilem...yine de doktorun gelmesini beklemek en iyisi galiba!(ne olur ne olmaz)
    (bencillik değil bu sadece aşk, 19.01.2009 02:33)
  7. gruba dahil olmak için teyakkuzda bekleyen bünye sözü.
    (elpinoras, 19.01.2009 04:19)
  8. cem yılmaz'ın yazıp yönettiği olası bir filmden olası bir sahne, harika yakışır, cuk otururdu.

c.y., homoseksüel bir moda tasarımcısıdır, oldukça hayata bağlı ve heyecanlı, söz konusu işi olduğunda aniden işe odaklanan hiperaktif/canlı biridir.

+ (çırağa döner) oğlum müşterilere bak, koş koş koş (eliyle alkış hareketi), çabuk ol.
    + (aniden telefon gelir) evet evet, dikicez evet, canlı renkler kullanacağız, ne ? kırmızı mı ? tamam, hemen yarın dikeceğiz biz. bugün çizimlerini yaptık, yarın dikeriz

- (içeri okkalı bir müşteri gelir, üzerindeki kıyafeti göstererek) dikimi dar olmuş bunun, genişletir misiniz ?

+ (maksimum heyecanlı ve imalı bir halde müşteriye dönüp) tamam siz soyunun ben geliyorum!
    (skuba, 05.07.2009 05:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil