belki ilginizi çeker
  1. · insan insanı siker mi hiç
  2. · 2 ocak a final koymak
  3. · canlıların sınıflandırılması
  4. · biz insan taşıyoruz
gündem
  1. · disko kralı
  2. · yaran diyaloglar
  3. · colin kazım richards
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · author
  6. · aşk ı memnu
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · green day
  9. · 9 ağustos 2006 galatasaray mlada boleslav maçı

siz insan değilsiniz itülüsünüz  

1. burak berk üstündağ'ın bugün dile getirdiği ve bütün hocaların zihnine işlemiş öğrencilerin kategorilendirilmiş hali...
    (palantir, 24.11.2005 20:48)
  2. bir zamanlar mehmet demirkol hocamızın makina fakültesinde; sizin hayatınız sosyalleşmek üzerinde değil, ders çalışmak üzerine kuruludur nutuğu ile aynı mantıkta yer alan, öğrenciyi çileden çıkaran düşünceler bütünü.
    (jellicle, 01.05.2006 22:38)
  3. (bkz: ben insan değil miyim)
    (ben ihsan değil hilmiyim, 01.05.2006 22:48)
  4. zaten bunu iett, pasolara 'biz insan taşıyoruz' yazarak dolaylı olarak bize söylemiştir; zira otobüslerde insan gibi taşındığımızı hissedemiyorum.
    (equalizer, 01.05.2006 22:52 ~ 22:52)
  5. itüdeki hocalar tarafından sosyalleşme ve insani ihtiyaçlar kastedilerek söylenmesi geçmişte kendilerinin yaşadığı zorlukların kuyruk acısına ve hocaların insan psikolojisinden anlamayıp, sosyal konularda sığ olmalarına bağlanabilecek söz. kampüste bir anket yapsınlar da öğrencilere hayatlarından ne kadar memnun olduklarını bir sorsunlar, bir sağlık ekibi gelsin de kaç kişinin açık gizli psikolojik problemi var bir baksın, sonra hocalarla sonuçları tartışalım. "nasıl olsa bu okulda çoğu öğrencinin mezun olup meslek edinmekten başka tutunacak dalı yok,onun için seve seve yada *ike *ike çalışacaklar. isterlerse çalışmasınlar; 7 köyün ağasıyım, hepsini atarım valla" mantığıyla böyle söyleniyorsa bu insanların aslında itüyü ve mezunların okula olan sevgi ve saygısını hiç önmemsemediği aşikardır çünkü burnundan soluyarak okulu bitirip kapağı başka okula yada iş hayatına atan mezunlardan gelecekte okula katkı yapmalarını beklemek saflık olacaktır. benzer bir gazlama çabası için; (bkz: acı yok rocky).
    (genaro, 01.05.2006 23:21 ~ 02.05.2006 22:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil