(grynn, 27.08.2004 18:03)
çok rezil birşey. hatta sadece yüzük ve serçe parmaklara sürenler vardır. oy oy oy çok kötü
brian molko demek isterdim eğer erkek olsaydı
*
sadece lost taki charlie yani
dominic monaghan yakışır.öyle manikürlü gibi ojeli tırnak çok kötü olur erkeklerde ama belki biraz çıkmış siyah oje idare eder ama ne gerek var
ilhan irem bir konserinde siyah ojeli çıkmıştır kendisi, sazlıklardan havalandım resmen duyunca.
buffy the vampire slayer serisindeki spike! of of of.
hiç de hoş olmayan erkeklerdir. sonuçta siyah oje erkekte bakımı temsil edemez ne kadar iyi niyetli düşünürsek düşünelim. tamamen bir zevk meselesi ve iddialı bir olay siyah oje sürmek. kızlarda bile siyah oje kıyafetle çok uyumlu olmadığı sürece belirli bir yaşam tarzını yansıttığına göre buna erkek açısından hoş yaklaşmıyoruz. göze kalem çekmek gibi değil ki bu, kalem dediğinle iki çizik atıyorsun fark ediliyor edilmiyor, öyle küçük bir iz. oje için dakikalarını harcayan erkek düşünmek istemiyorum ben. bak mesela manikür güzel bir şey diyebiliriz belki. ki eller çok sorunlu olmadığı sürece manikürcü kıza uzatılmış erkek eli de pek normal gelmiyor. "şöyle biçimli, hilal şeklinde olsun tırnaklarım" ?! al evine törpüyü, tırnak makasını zaten hepi topu on dakika sürer o işlem. onun haricinde tarzı belli adamlar yapar(ki yine gereksiz), onlar da sahneye çıkıyor yahu. boşverin siz sürmeyin.
gitaristler yapar genelde bunları, özellikle de hızlı solo atanlardır. tırnaklarına zeval gelmesin diye mi yaparlar yoksa tamamen işlevsiz midir bilmem zira hiç hızlı solo atamamışımdır.
(bkz:
alexi laiho)
(bkz:
kirk hammett)
kuaförler
marlyn manson özentisidirler. ojeyle başlayan taklitçiliklerinin kaburga aldırmaya kadar gitmesi olasıdır.
güzel bir rock konserinde, hele hele elindeki elektro gitarı ağlatacak kadar güzel çalıyorsa ve elleri de güzelse eh bir de siyah ojesiyle tadından yenmeyecek erkektir. ancak şu da vardır ki konserden sonra o ojeleri çıkarmak mutlaka sorun yaratır. şöyle bir hafta falan tırnak diplerinde oje kalıntılarıyla gezer ve tırnakları pis bir görünüm alır. ha normal hayatta sürüyorsa o zaman durum farklılaşır tabi.
ilk olarak nasıl peyda olmuş bilinmemekle beraber erkek kısmına yakışmayan bir durumdur.
(bkz:
erkek adam oje sürmez)
backstreet boys gurubunun elemanlarından
aj
hani gerçekten ojeyse istenmeyen erkeklerdendir genelde. bu durumdan erkek olan bayan kuaförleri nasıl rahatsız olmuyor anlayamam bir türlü. devamlı tırnaklar ojeli gibi, değişik.
yaşları 22 yi geçmemesi gereken erkeklerdir.
her türlü imaj ve aksesuarı hoş gören beni bile,tiksindiren bir durum.çocukken serçe parmağa sürülen kına ile başlar bu alışkanlıklar.