belki ilginizi çeker
  1. · false flags
  2. · california
  3. · x2
  4. · los angeles
  5. · tatilya
  6. · floorless roller coaster
  7. · new orleans
  8. · roller coaster
gündem
  1. · disko kralı
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · 2012
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · tatar ramazan
  9. · paşa gönül kriterleri

six flags  

1. gidenlerin gitmeyenlere anlatıp da ağızlarının sularının aktırmamasını rica ettiğim, her parka ayrı dizayn edilmiş dehşet roller coaster'ların cirit attığı, dünya çapında da yerleri olan amerikan theme park zinciri..sadece anlamı gereği lunapark işi yapmayıp olayı enternasyonel izmir fuarı kıvamında kollektif çalışmaktadırlar..yani hem eğlence parkları*, hem su parkları*, hem hayvanat parkları* vardır..güzeldir, ölmeden önce gidilip görülmelidir..

(bkz: http://www.sixflags.com)
    (zeus, 30.10.2006 14:29 ~ 08.08.2008 08:53)
  2. amerika çapında birçok yerde bulunan bu parklardan herhangi birinde çalışırken sahip olacağınız kartlarla* hem çalıştığınız parka hem de zincirin diğre parklarına sezon boyunca ücretsiz girebileceğiniz, her birinde birbirinden heyecanlı roller coaster'ların, ve oyuncakların olduğu amerikanın en büyük theme park zinciri.
    ayrıca burda çalışanlar hafatda kırk saatin üzerindeki çalışmalarında paşalar gibi mesailerini alır, amirleri ile araları iyiyse ekstra saatlerini coşturup yazın iyi para kazanabilirler. bir de bünyesinde genelede amerikan öğrenci ve uluslararası work and travel öğrencileri bulundurduğundan çok iyi arkadaşlar edinebilir, diğer milletler hakında bilmediğiniz birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
    mesela ben polonya'lıların bu kadar güzel olduğunu hiç bilmezdim.
    (şiirden anlamayan şair, 04.03.2007 14:06)
  3. tam iki kez 12 saat (sabah 11 akşam 11) boyunca vakit geçirdiğim muazzam roller coaster lara sahip eğlence parkları. ama insan hep daha yükseğine binmek istiyor.

(bkz: king daka)
    (jayhunx, 15.11.2007 21:18)
  4. çok eğlenceli bir yer. suyla ilgili bölümlerde fena ıslanıyorsunuz. yedek kıyafet tavsiye edilir. keşke bana da söylenseydi zamanında.
    (jenesaispas, 15.11.2007 21:33)
  5. ohio'daki cedar point kadar olmasa da roller coaster'ları büyük ve güzel olan bir lunapark ötesi eğlence yeri.

cedar point'daki top thrill dragster bile yeter.
    (bosvermis bunye, 15.11.2007 21:40)
  6. los angeles taki magic mountain daki rollercoasterları aşmış eğlence parkı. ancak uzun kuyrukları insanı bezdirir, yarım saat bekletir. sabrın sonu adrenalindir.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 20.11.2007 19:07)
  7. (bkz: x2)
    (zeus, 08.08.2008 08:52)
  8. californiadaki magic mountain parkı dunyanın sayılı roller coaster parklarından birisi . ama gelin görün ki fiyatlar ve kuyruklar adamı deli ediyor. bir roller coaster için iki buçuk saat beklediğiniz olabiliyor. giriş 60 dolar, en ucuz yemek 15 dolar. ufak boy coca cola 4.75 dolar. flash pass denilen sizi ayrıcalıklı kılan kart(sıralarda öne geçiriyor) 30 dolar. hafta sonları 10 da kapanıyor ama çok kalabalık oluyor. ya otelde kalınmalı ya flash pass alınmalı ya da hafta içi gidilmeli.
    (dirensar, 20.04.2009 03:07)
  9. 2.5 milyar dolar borcun altından kalkamayacağını anlayıp iflastan korunma yasasına başvurmuş şirketin (six flags inc.) sahip olduğu 19 hayvani parkın jenerik adı. şirket iflas etti edecek halde olsa da, parklar işlemeye devam edecekmiş ama coaster'ların bakımlarından kısmaya başlarlar mı orası muallakta.

sen kelle başı 50$ kes, yemeden içmeden kazıkla, arabasız ulaşımın olmadığı yerde otoparkı kullanmak için acımadan 15$ al, her coaster başında insanları ortalama 2 saat bekletecek kalabalık oluştur, ve git gene iflas et. para böyle kazanılmıyorsa nasıl kazanılır merak içindeyim. adamlar bilmemne tatili hafta içine denk geliyor mu onun hesabını yapıyor.
    (kubelik, 22.06.2009 23:22 ~ 23:24)
  10. (damdanakan, 22.06.2009 23:26)
  11. tadından yenmez eğlence parkları zinciri. bunlardan bir tanesinde vasıfsız işçi olarak çalıştığım sıralarda, tatil günlerimi iple çekerdim. insan o ridelardayken kendinden geçiyor. geçen sene parka giriş 54.99 $ idi, bu sene biraz daha artmış olsa gerek, malum adamlar krizde biraz nefes almak isteyeceklerdir. ayrıca zaten kişi başı milli geliri 40000$ dan fazla olan amerikalılar içinden daha da zengin olanları flash pass(ridelara sıra beklemeden binme) aletinden alıp, eğlencenin doruklarına varırlardı. bazı manyaklarda rideların en ön koltukları için ayrı sıra beklerlerdi (mesela ben). temmuzun ayının hafta sonları 40 * 50bin ziyaretçinin olduğunu hatırlıyorum, üç kasiyer siparişlere yetişemezdik. o kadar pahalı ve lezzetsiz yiyeceklere nasıl gözü kapalı o kadar para veriyordu insanlar hala şaşıyorum.
    (emill, 31.07.2009 22:10)
  12. bünyesinde pek çok türk ün çalıştığı parklardır. work and travel kapsamında gelen gençlerimiz kimsenin anlamayacağını düşünerek hoparlörlerden türkçe küfür edebilirler. ve ayrıca parkın içindeki yiyecekler acayip derecede kazık ve kalitesizdir. yazın her gün çok kalabalık olduğundan her bir oyuncak için bazen bir saat beklemeniz gerekebilir. bütün oyuncakları deneyebilmek için sabah erkenden gitmeye bakılmalıdır.
    (nick uçar sözlük kalır, 29.08.2009 00:27)
  13. (öz wondrous, 26.11.2009 17:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil