gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · yeşim salkım
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · beşiktaş
  5. · uludağ sözlük
  6. · prison brake
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · ikeayı aykiya diye okumak
  9. · aşk acısının kazandırdıkları

sivasspor un yükselişi  

1. vestel manisaspor'un yükselişine benzememesini umduğum olgu.
    (garion, 16.11.2007 00:34)
  2. sağlam bi bir sponsoru iradeli bir yönetimi olmayan basit bir anadolu takımın yaşayacağı yükseliş ha tabi federayonun sevdiği bi takım falan da değil sivaslı önde gelen bi bakanda yok az bi sevinç onlarında hakkı.baya bi imkansız görünüyor ama inşallah şampiyon olurlar.(bkz: bir zamanlar trabzon diye bi takım vardı)
    (undeadtr, 16.11.2007 00:38 ~ 00:41)
  3. (ben de öyle biliyordum, 16.11.2007 00:54)
  4. önlenemez. *
    (thisrock, 16.11.2007 01:07)
  5. (şiirbaz, 16.11.2007 01:09)
  6. servet çetinin galatasaraya transferinden sonra gerçekleşmiş olması dikkat çekici bir ayrıntıdır.

not : eksilenme sonucu çıkardığım sonuç kendisi itü sözlükte yazarmış da haberimiz yokmuş...
    (pingus, 24.12.2007 18:26 ~ 12.01.2009 01:27)
  7. (bkz: bit osuruğu)

pis pis sırıtarak verilen bir edit:ben demiştim.
    (solucandil, 24.12.2007 18:29 ~ 11.02.2008 16:40)
  8. vestel manisaspor'un yükselişinden farkı,ilk haftalardaki başarılı skorların ardından bülen uygun'un bizim hedefimiz şampiyonluk değil açıklamasıdır.amaçlarının sadece futbol oynamak olduğunu söylemiş,böylece futbolcuların üzerinde oluşabilecek baskıyı ortadan kaldırmıştır.ligin sonu yaklaştığında hala üst sıralarda olurlarsa bu durum değişecektir ama ne olursa olsun sivasspor'un lige renk kattığı bir gerçek.
    (grasp, 24.12.2007 19:18)
  9. önlenebilir bir yükseliştir, heyecanlanmaya gerek yoktur, ya da tam bu noktada vardır.
    (ornitrin, 24.12.2007 21:25)
  10. türkcell süper lig tarihine geçebilmeleri için 23 aralık 2007 gb oftaş galatasaray maçında galatasarayın içten içe puan kaybetmesini istememe neden olan yükseliştir.
    fanatik bir galatasaraylı olarak şampiyon olmalarını bile istiyorum. daha aydınlık bir lige sahip olabiliriz demektir çünkü o zaman. 3 büyüklerden biri her sene şampiyonluğa oynayabilir zaten, ama sivassporun şampiyon olması çok şeyi değiştirecektir ligimizde.
    burdan sivasspor yönetimine sesleniyorum: biliyorum mali bir rahatlama için satmak isteyeceksinizdir belki ama ne olursunuz mehmet yıldızı, bülent uygunu, ve gelecek vaadedip de aklıma ismi gelmeyen kadronuz dahilindeki kişileri satmayın. kayserispor gibi siz de standardını yüksek tutun az da olsa bu ligin. umarım şampiyon olursunuz. çıkıp tur atanlardan biri de ben olurum anasını satayım.
    (sadalet, 24.12.2007 21:36)
  11. yunanistan tarzı futbol oynayan fakat bunu iyi uygulayan takımdır.devre arası kadrosunu koruyup, oyun çizgisini devam ettirirse biraz daha oralarda durabilir.ama sonunun geçmiş yıllarda çok başarılı sezonlar geçiren gaziantepspor, ankaragücü ve gençlerbirliği gibi olması muhtemel.
    (mkopaw, 24.12.2007 21:37)
  12. saman alevidir.bu sezon aynı başarıyı gösterebileceklerini sanmıyorum..örneklerle sabittir.kocaeli gaziantep gençler vb..
    (langara, 18.07.2008 12:38)
  13. film hakkında, cem yılmazın arog'una da cevap olarak, bi teaser da bülent uygun çekip yayınlamıştır.

(bkz: 26 eylül 2008 sivasspor fenerbahçe maçı)
    (merdaneli çamaşır makinesi, 27.09.2008 00:48 ~ 00:49)
  14. hafta 27'yi de lider olarak bitirten yükseliş.
    (defanstaki son adam, 11.04.2009 17:25)
  15. bizim yüzümüzden.şimdi benim futbol bilgim gol,taç,köşe vuruşu,penaltı ve bu tip en bilineninden olan terimlerden ibaret o yüzden yanlış ve bir anlamı olmayan ifadelerden sakındırarak anlatayım gerçi bu da tadını kaçıracaktır ama ne yapayım rezil olmaktan iyidir.

biz lisede iken bir arkadaş vardı sivaslı. adamda bir tane bayrak ve bir atkı. bayrağı yurtta odasına asıyormuş ara ara sınıfa getirirdi. atkı da hep boynunda. bizim sınıftaki elemanlar bu arkadaşla o kadar zaman hiç bıkmadan usanmadan dalga geçtiler. biz o zamanlar o kimden hoşlanıyormuş öteki buna şunu demiş muhabbetleri yapardık o yüzden ne dediklerini pek hatırlayamıyorum. iama şte en son, çıkaracağımız yıllığa da bununla ilgili geyikler yazdık. adamın en büyük hayali için sivasın bilmem ne kupasını alması diye bir not düştük. o da görürsünüz olacak bir gün diyip duruyordu.

ve işte bizim mezuniyetten itibaren bu sivas denilen bu takım deliler gibi maç kazanıyor sürekli.ben pek takip etmem önceleri anlayamadım ama ahını aldık galiba arkadaşın bilmiyorum. bu yükselişten zarar görenlerden ve tüm futbol camiasından sınıfım adına özür diliyorum. bizim yüzümüzden. çok dalga geçtiler. gençtiler komik oluruz eğlenceli oluruz sandılar.
    şimdi sürekli yükseliyor efendim durduramıyoruzmuhabbetine kadar gelip dayanmış o olay arkadaşlar bir araya gelip konuştuk ne yapabiliriz diye ama sanırım artık çok geç.

kehanetli not: valla bu habere üzülecek olanlar olacaktır ama eğer bu iş bizim geyikler üzerinden devam ediyorsa ve ben yanlış hatırlamıyorsam biz o yıllığa o arkadaşın hayali olarak sivasspor un sampiyonlar ligi şampiyonu olması diye yazmıştık bunu. yani ne zaman olacak bilmiyorum ama bu kehanet sanırım çok uzak bir tarihe değil. dünyanın futbol sistemiyle oynamışız. kelebek etkisi imiş bu meğersem. bilemedik. bizim yüzümüzden.adamların tarihini değiştirmiş olabiliriz.
    (geveze mor sandık, 05.08.2009 02:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil