bizim yüzümüzden.şimdi benim futbol bilgim gol,taç,köşe vuruşu,penaltı ve bu tip en bilineninden olan terimlerden ibaret o yüzden yanlış ve bir anlamı olmayan ifadelerden sakındırarak anlatayım gerçi bu da tadını kaçıracaktır ama ne yapayım rezil olmaktan iyidir.
biz lisede iken bir arkadaş vardı sivaslı. adamda bir tane bayrak ve bir atkı. bayrağı yurtta odasına asıyormuş ara ara sınıfa getirirdi. atkı da hep boynunda. bizim sınıftaki elemanlar bu arkadaşla o kadar zaman hiç bıkmadan usanmadan dalga geçtiler. biz o zamanlar o kimden hoşlanıyormuş öteki buna şunu demiş muhabbetleri yapardık o yüzden ne dediklerini pek hatırlayamıyorum. iama şte en son, çıkaracağımız yıllığa da bununla ilgili geyikler yazdık. adamın en büyük hayali için sivasın bilmem ne kupasını alması diye bir not düştük. o da görürsünüz olacak bir gün diyip duruyordu.
ve işte bizim mezuniyetten itibaren bu sivas denilen bu takım deliler gibi maç kazanıyor sürekli.ben pek takip etmem önceleri anlayamadım ama ahını aldık galiba arkadaşın bilmiyorum. bu yükselişten zarar görenlerden ve tüm futbol camiasından sınıfım adına özür diliyorum. bizim yüzümüzden. çok dalga geçtiler. gençtiler komik oluruz eğlenceli oluruz sandılar.
şimdi
sürekli yükseliyor efendim durduramıyoruzmuhabbetine kadar gelip dayanmış o olay arkadaşlar bir araya gelip konuştuk ne yapabiliriz diye ama sanırım artık çok geç.
kehanetli not: valla bu habere üzülecek olanlar olacaktır ama eğer bu iş bizim geyikler üzerinden devam ediyorsa ve ben yanlış hatırlamıyorsam biz o yıllığa o arkadaşın hayali olarak
sivasspor un sampiyonlar ligi şampiyonu olması diye yazmıştık bunu. yani ne zaman olacak bilmiyorum ama bu kehanet sanırım çok uzak bir tarihe değil. dünyanın futbol sistemiyle oynamışız. kelebek etkisi imiş bu meğersem. bilemedik. bizim yüzümüzden.adamların tarihini değiştirmiş olabiliriz.