annemin iç çamaşırlarımı makinaya atarken kanı görüp "ahahaha oğlum regl olmuş" diye benimle alay etmesine ortam yaratan pis mi pis hastalık. öncesi daha da gergin; "aids oldum galiba lan" gibi salakça bi düşünceye kapılıp
christian troy tribinde eski sevgililer mi düşünülmedi, yakın arkadaşlar aranıp umutsuz cümleler mi sarf edilmedi..o kısmı geçiyorum. doktora gittim, bikaç soru sordu, tahlil bile yapmadan "mesane iltihabı" dedi. "o ne ola ki?" dedim. "sistit...genelde kadınlarda olur ama, senin gibi gençlerde de olabiliyor, malum dikkat etmiyorsunuz." bu cümleden sonra zührevi endişelerim devam etse de, reçeteye bakıp antibiotik kombosundan başka bir şey göremeyince rahatladım. 3-5 gün antibiotikleri kullanıp düzeldim. daha sonra düzeldiğimi görüp alkoldür, alemdir çılgın attım. velhasıl kelam, geçmiyor a dostlar. nüksediyor, lanet gibi kovalıyor. bu yüzden lanet olası zencinin bile başına gelmesin ki bir gün başınıza gelirse ilaçlarınızı düzenli kullanın, bol bol su için. yoksa devamı çekilmeye müsait korku filmi gibi öööylece lanetli genital organınızla gezersiniz.