belki ilginizi çeker
  1. · siriquastrum
  2. · garson müşteri diyalogları
  3. · itü sözlük varken ekşi sözlük e kayıt olan süzme
  4. · başlıkları sağdan sola okumak
  5. · akıllı bakınız kullanırsam orospu çocuğuyum
  6. · yakınını kaybedenlere yaklaşmaması gereken tipler
  7. · kontakt lens
  8. · zirve
  9. · aydeliselman
  10. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
gündem
  1. · rasim ozan kütahyalı
  2. · 2012
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  5. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · tanrıya sorulacak tek soru
  8. · ikinci öğretim
  9. · sözlükle ilgili istekler

siriquastrum  

1. edirne'nin havasını suyunu almış, benim gibi orayı çok seven 6. nesil yazardır. çok çok yenidir. hoş gelmiştir *
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 09.06.2009 22:05)
  2. kültür şoku yaşamaktadır.
    (batan gemiden hesap sorulmaz, 10.06.2009 02:48)
  3. cana yakın, sıcakkanlı bi yazar. yazıları da çok kaliteli, hem gülüyoruz hem öğreniyoruz. umarım en kısa zamanda itü arı ailesine enjekte olur.
    (batan gemiden hesap sorulmaz, 10.06.2009 02:53 ~ 02:54)
  4. nickinde bir anlam olmaması ve nickinin zor anlaşılır olmasından zirvelerde tanıştığı insanlara nickini söylerken çile çeken yazardır.

kendisi her ne kadar ikdisadi idari bilimler fakültesinde -diğer adıyla ikdisadi idari mankenlik ajansı- öğrenim görmekte olsada bir makinacı kadar erkeksi duyguları pekişmiş üst düzeyde nuran sultan fantezilerine sahip olan yüce insan kıymeti bilinesi sözlük t-shirtlerine sığmayan -şişmanlıktan değil, geniş omuzlardan- 6. nesil yazar.

(bkz: akıllı bakınız kullandım sorun olmaz umarım)
    (okudum anladım olaya girelim, 14.06.2009 11:57)
  5. sawyer'ın türkiye şubesi gibin yazar. eski metrobüsçülerden.*
    (estravanza, 14.06.2009 20:45)
  6. tanıştıktan sonra belli aralıklarla nickini sordum. her seferinde bıkmadan tekrar söyledi. anlamış gibi kafa salladım. en sonunda dayanamayıp telefona yazdı da, ben de "haa buymuş" dedim.

o değil de adamla aynı memlekettenmişiz, zirvenin sonunda öğrendim. uç şehirlerin adamı belli.
    (lalu, 15.06.2009 13:28)
  7. benim uzun saçlı sakallı biraz daha uzun boylu modelim*. uzun bir zirve geçirdik kendisiyle az kalsın ayrılamıyorduk. öyle böyle değil yani. iyi insan güzel insan ; 13 haziran disko kralı zirvesinden sonra nuran sultan'a hasta insan.
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 15.06.2009 17:29)
  8. aramıza yeni katılmış, giri yerine entry denmesini tercih edeceklerin başında gelmesi muhtemel nesildaş* yazar.

öncelikle nickini ezberimden yazdığımı söylemeliyim.

ben yani bialem, okudum anladım olaya girelim ve lalu zirve öncesinde tanışıp konuşmaktadırlar.
    derken ben uzakta duran siriquastrum'u gördüm ve tanışmamız aşağıda ki gibi oluştu.

b* : selam, zirve için mi?
    s* : evet...
    b: gel böyle istersen. ben bialem, senin nick nedir?
    s: siriquastrum
    b: hımm (anlamışım gibi), hiç görmedim sanki. 6.nesilsin galiba. baksana 6.nesilin dışındakiler çoktan tanışmış kaynaşmış grup da yapmışlar.
    s: evet 6.nesilim siz de mi?
    üçümüz birden evet anlamında bir şeyler söyledik.
    s: daha yeniyim ben.
    derken biz nicki anlamadığımızdan tekrar sormak için yer ararken ortamdakiler tanışmaya başladı.
    o* : benim nick okudum anladım olaya girelim. hani yazar olmadan önce yazıyor ya unutmassın. *
    l* : ben de lalu, senin nick sirriqu..?!
    b: sirquantum muydu? neydi hocam ya?
    s: siriquastrum. durun ben size açıklıyım şimdi. ... (burada anlatır)
    b: hıım evet hz:isa hımm, ona haber getiren ... neyse; ben serdar senin ismin nedir?
    s: emre.
    sonrasında isimler girdi araya biraz rahatladık. ama biz rahatladık!
    o hala nickini öğrenmemizi istiyordu. ukte mi kaldı içinde nedir, cep telefonuna yazdıda nickini hepibirden rahatladık bu sefer.

zirve öncesi ve sonrasında güzel sohbetlerimiz oldu, sözlükleri konuştuk. özellikle ihl sözlük ve mümin-mümine olayını. yarıldık beraber.
    lafın özü; iyi, keyifli sohbetli güzel insandır, tanıştım biliyorum.

not: bir ara lafı geçti de yineliyeyim sanırım bir daha böyle zor anlaşılır nick almayacak.*
    (bialem, 18.06.2009 01:33 ~ 01:37)
  9. zirveden sonra yol arkadaşı olmuş hoş sohbet insan.
    (dadundan yinmazz, 06.07.2009 00:05)
  10. bana "hello neo... follow the white rabbit" sahnesini yaşatmış insandır.
    (arph, 22.07.2009 00:15)
  11. @4048147 girisiyle yardırmış nesildaş.

helal olsun diyoruz.
    (dis, 11.10.2009 12:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil