|
|
- orta sahadan yaptığı plase şutlar ve sol ayağının dışıyla ısrarla top sürüp katiyen pas vermeyen ayrıca sahip olduğu sakallarla tanınan muhabbet adamı,güzide ,insan
- koca bir sene boyunca fakültesinin biricik kulübü için koşturan ve bizleri de bundan dolayı ihmal eden,telekom'un son kurbanlarından olmasının yanısıra pek bir girişimci pek bir esprili ve pek bir teknik olan,filinta ve pırlanta gibi delikanlı,kardeş,kanka vs vs,seviyoruz kendisini..
(doaaa, 15.05.2004 01:42)
- kekikli zeytinyağı duayeni,sahaların maestrosu,bungee yapan adrenalin insanı, şahmerdan kişilik.
- (bkz: serhat)
- i-touch ve g-hun ile birlikte narkotik diye bir gurubu da bulunan, akıllara ziyan ingilizcesi olan, kendi stüdyosundan narkotik ve digital mix diye albümleri bulunan, ceza ile yaptığı şarkılar çok beğenilen, pek bi sevdiğimiz rapper.
- olgun bana böyle seslenir...
- japonca rap yapan ilk türk rapper.
(phos4, 30.10.2005 19:03)
- eminem ile düet yapmış, türkçe rap camiasının en büyük stüdyolarından birine sahip, stiliyle eşi benzeri olmayan türkçe rap insanı.
(cesim, 12.03.2007 02:45)
- geçen günlerde nakavt albümünü çıkarmış olan rapçi kişilik, yonca evcimik ve metin arolat'la* feat. yaparak bunu da kanıtlıyor zaten..lakin kendisinin hakkı da yenmemelidir, nefret'in anahtar albümündeki beatleri ve featleri güzeldi, özellikle ilk parçadaki takla olayıyla mc'lerimiz iyi taşak geçmişlerdir..ha bir de : arkadaşlar, sirhot adamı haşlar..
- nakavt albümünde büyük ölçüde sıçmış insan. metin arolat ve yonca evcimik insanlarıyla düetlerine bir şey demiyorum kardeşim ama, şarkılarının bir rap şarkısı olduğunu biraz hatırlasaydın? diğer şarkılarında da gayet melodik, gayet pop'ik nakaratlar var, tamam o sesi de uydurdun ama kardeşim, rap değil bu, bu, bu başka bir şey. sis, anne,psikopat ve funky c ile düet olan rolling şarkıları harici çok da parlak şarkılar göremiyorum orada, keşke ıslak ateş'in de yeni bir versiyonunu koysaydın, öyle yarım yamalak güzel olmamış. eski sirhot ı istiyoruz.
edit: ayrıca kendisinin sürekli kullandığı bazı kalıplar;
-
duramam artık can almak kanıma işlemiş
ben doğuştan katilim sonradan yetişmemiş
-
vur demek, dur demek ya da öldürmek
arasında bir seçim yapmak gerek
-
arkadaşlar! sirhot adamı haşlar
raple taşlar, tüm savaşlar raple başlar
-
bunları mutlaka 3-4 farklı şarkıda duyarsınız ayrı ayrı.(kl7mu, 30.10.2007 19:53 ~ 21:40)
- eminem'le yaptığı iddia edilen düet sadece bir acapella mix olan rapper.
- adı serhat olup da imzasını böyle atan insanlar var, yazık. bir de "ceyhun -> j-hun" var ki ona hiçbir şey demiyorum.
|