en son hatırladığım kadarıyla kendiside "sir da ros floyd"un ne anlama geldiği hakkında bir fikri olmayan (geçen zamanla bir fikir edindi mi hiç soramadım) atraktif ve çeşityazar. aynı zamanda (bkz: kanka)
interneti ilk kullandığım sıralarda tanıştıklarımdan geriye kalan tek tük insanlardan biri...zaman zaman onu dertlerimle sıktım, kimi zaman ona sürekli şarkılar gönderdiğimde 'git başımdan' dedi, zaman zaman da hayal aleminde saatlerce çay içtik, dslrımız olacağı günleri düşledik...
ileride zengin olursam kendisine rize'de bir çay tarlası alacağım, olmadı çaykur'u toptan kendisine hediye edeceğim deli fizikçi.
sözlüğün yoğun saatlerinde tematik çalışarak kafa sikmek yerine, daha tenha bir saatte tematik yaparak sözlüğe sadece ''katkıda bulunan'' yazarımız. teşekkür ediyorum ona, kendi adıma.
madamlar, matmazeller, mösyöler iyi akşamlar! rahatsız ettiğim için özür dilerim. gayet iyi biliyorum ki güncel olayları yakından takip ediyorsunuz. öncelikle, izin verirseniz yazarımızı kısaca tanıtmak istiyorum. alterim sir da ros floyd, fuzuli bir yaşta ve fizik öğrencisi. merak etmeyin ''yanlış anlama ama bir milyonunuz var mı'' diyerek sizden para istemeyecek. verdiği özel dersler dışında bir geliri yok, çulsuz sayılabilir ama aşk adamı. şimdi konuşma sırasını ona devrediyorum. teşekkürler dostum. ne demek, canımsım.
gel gelelim bunu yazma nedenime, geçenlerde gazetede okuduğuma göre türkiye'de 10 milyona yakın bekar kadın yaşamaktaymış. neredesiniz peki? 1,5 senedir yalnızım. bunu sizinle paylaşmak istemiyordum ama son raddeye kadar geldim. bıktım usandım bu durumdan. artık hazır yemekler yiyip internetteki saçma sapan yerlere takılmak istemiyorum. hayat bu mu? internet.. buralar hep ego tatmincisi, terbiyesiz adamlarla dolu. ben şöyle atarım ben böyle tutarım havada bi leylek kaldı diyenlerin hepsi burada. yeterince sportif ve yakışıklı sayılırım, mum ışığında muhabbet etmeyi, müzik dinlemeyi severim. iyi sevişirim. küçük şeylerden mutlu olunması gerektiğine inanmamın sebebi ise cehaletin daha kolay yoldan saadet getirebilmesi. detayların içinde şeytanın saklandığını da bilmekteyim.
diyeceğim şu ki bir bayan, genç güzel bir bayan arıyorum. 18 ile 26 yaş arasında. aradığını bulamayan.. samimi duygular paylaşabileceği birini arayan bir hanımefendi. işte böyle! şayet aranızda ilgilenen varsa mesaj kutumu sessizce aydınlatabilir. sevgili bayanlar ben teklifimi yaptım. içinizde benim aşk tarifimi samimi bulan varsa lütfen mesaj atsın.
iyi adam vesselam. soru cümlesi kurmaya çalışırken beynimi allak bullak etmişliği de vardır. altı üstü hava mı soğuk diyecekken; havanın acaip değişikliğe uğramasından kaynaklı bir içsel soğuklukla beraber fizyolojik rehabilitasyon ihtiyacı duyuyorum, değişkenlik durağan dışı bir doğa tahribatı, üşüyor muyum yoksa üşüyor muyuz? eheheahaja. bide araya aheyyahuyaa lölölölö sıkıştırmaları yok mu? bitiyorum.
"mum ışığında muhabbet etmeyi, müzik dinlemeyi severim. iyi sevişirim. küçük şeylerden mutlu olunması gerektiğine inanmamın sebebi ise cehaletin daha kolay yoldan saadet getirebilmesi. detayların içinde şeytanın saklandığını da bilmekteyim" demiş kendileri.
aynı masada üç saati paylaştığım yazardır. iyi sevişme konusunda bişi diyemicem çünkü görmedim/duymadım. o gün zirve sonunda sadomasochistic ve amuda kalkan imam ile birlikte üçünü evlerine, yenisekme yi de üçkuyular'a bıraktım.
demem o ki, bu adam avcı. avlanmadığı güne gün demez. uçan ve kaçan kurtulur derim başka da bişi demem. kısaca olay budur abii.. haa bi de yakışıklıdır kerata, kapılmayın!
"olm herşeyin sonu ısı enerjisidir. bu bardak düşerken kinetik enerji kazanır, sürtünmeyle ısı enerjisine dönüşür ve düştüğünde ısıyla olay biter. ya bırakın anlatmayın bana bunları. sıçarken bokun çıkması esnasında bile ısı enerjisi oluşur olm!"
son zamanlarda kafayı iyice yedi garibim. hayır laf da anlatamıyosun. kabul etmiyo hiç bişeyi. ısı enerjisine tapıyo falan. yetmiyo sağda solda gördüğü hatunlara huzurla besle beni falan diyomuş duyduğma göre. yaklaşmayın derim.
şurda hepiniz bi şarkı sözü yazıyosunuz, bi müzik yorumu yapıyosunuz, yok şu grup rerörerö, yok nirvana çok yakışıklı diyosunuz, bu adamın müzik zevkinin dışında her şey boş,puf çiçeğiyle coş diyorum size. hayatımda dinlediğim en iyi müzik çalıyo. yatamıyorum amına koyiim sabah işe gidicem.
içine fırat kaçmış eşek sıpası. bir çocuğum olacaksa ahanda bunun gibi olsun istiyorum ben. seviyorum ben bu eşek sıpasını be. adam durdu duramadı en sonunda ikna etti beni ders çalışmaya ya daha ne olsun. işte bu yüzden çok seviyorum çok.
ders çalışmam konusunda beni bayağı gaza getirmiş insan, eger bu sene sınıf tekrarı yapmaz isem bu zat-ı muhterem... tüm vize-final sonuçlarımı yazacagım kendisine, arz ederim.
ben bu adam gibi afili cümleler kuramıyorum, anca kafam dumanlıyken yani şu halimle yazabileceğim,
keşke bu adam gibi cümleler kurabilseydim diyorum her seferinde kendime,
beni biliyor, aşık bir adamın ruh halindeyim şu an,
bu adam gibi edebiyat yapabilmek herkesin harcı değil,
bu yüzden bu adamı seviyorum,
ne bazıları gibi "gidiniz bir şey istemiyorum, gidiniz" diyor,
ne de benim gibi "abieaa" ile başlayan cümleler kuruyor.
ama ben bu adamı seviyorum, bazıları gibi ipnece değil,
arkadaş olarak yani,
ama şimdi bunu belirtme ihtiyacı niye duyuyosun derseniz,
ipne olmadığımı kanıtlamam lazımdı da ondan derim,
bu adamın kıymetinin iyi bilinmesi lazım yani, benden şu saatte 2 votka redbull, 2 votka vişne sonra,
anca bu kadar.
nasıl kaldın ama nickini önce ben söyleyince, öyle garip garip baktı noluyoz lan der gibi(gibisi mi var dedin ya). sonra muhabbet ettik falan biraz, ben en son bıraktığımda fibonacci sayılarıyla boğuşmaktaydı. öyle de bir adam kendisi yani. sağı solu belli olmaz.