belki ilginizi çeker
  1. · sipidiksipidikyusenbalik
  2. · eskişehirdeki itü sözlük yazarları
  3. · 7 kasım 2009 trabzonspor beşiktaş maçı
  4. · sözlükteki galatasaraylı yazarlar
  5. · itü sözlük yazarlarının şifreleri
  6. · en beğenilen yazar nickleri
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · dersim katliamı
  3. · itü sözlük
  4. · thierry henry
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · 2012
  8. · birinci ibrahim
  9. · ders çalışmak yerine yapılabilecekler

sipidiksipidikyuzenbalik  

1. altıncı bir nesil yazarmış.

önce nickini okumaya çalıştım kendisinin zira benimki gibi okunması zor bir nicke sahip. son derece şirin nicki ile aramıza hoşgeldin diyoruz madem öyle... bir de yalnız eve çıkmış fakat hayal kırıklığına uğramış, demin okuduğum girisiyle öğrendim.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 17.07.2009 01:58)
  2. altıncı değil altmışaltıncı nesil olsa farketmez, yazar olamayacak kişidir. burdan sözlük moderatörlerine sesleniyorum, tek amacı sözlük alemlerinden karı kız kaldırmak olan bu pis şahsı lütfen en bir çaylak yapın listenin sonuna gömün ki, sözlüğün efendi edepli hanım hanımcık yavrukızceğizleri rahat nefes alsın. şaka bir yana tanırım delikanlı adamdır, okul soruşturma listesi açıklansa burdan köye yol olur. eyvallahı yoktur, ite it, göte göt der. takdire şaiyan bir kişidir...
    (gülümsemekgülünçtür, 01.08.2009 02:46 ~ 02:47)
  3. altıncı nesil efendi yazar.
    kendisine bir konuda destek verdiğim yazardır lakin dalga geçtiğimi sanıp şahsıma kızmıştır.
    tenzih ederim kendisini; gayet ciddiyim.
    (erda, 17.08.2009 00:02)
  4. tavlada kendisine ciddi rakip bulamayan, virgülle bağlantılı cümlelerden pek hoşlanmayan, yemek konusundaki estetik anlayışı ile takdirimi kazanan, bayramın son gününü şahsımı mutlu eden, moral düzeltici, gülümseme sebebi yazardır.
    (erda, 22.09.2009 20:50)
  5. şu an olduğu gibi daha öncede nickine bir kaç kez rastlamış olduğum yazar. her gördüğümde acaip bir sempati uyandırıyor. kendisini tanımam ama nick seçiminden ötürü takdir ediyorum. "şıpıdık şıpıdık" şeklinde okunuşu da güzel ama "sipidik sipidik" diye okununca çok daha tatlı geliyor. sanırım erkek kendisi. bu saptamada yanılmıyorsam, bir erkeğin böyle bir nick seçmesi de ayrıca ilginç tabi.
    (seppuku down, 22.09.2009 20:55)
  6. pes 2010 da aslanıyla kartalımı sürekli yendiğini sanan yazar. burdan sana sesleniyorum hatta oturduğum yerden bağırsam yine duyarsın ama evden atılmayalım, o çizelge yapılacak ve ak göt kara göt meydana çıkacak.
    (luckfortune, 03.11.2009 14:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil