belki ilginizi çeker
  1. · pardon yanlış anlama ama bir milyonun var mı
  2. · bi milyon versene
  3. · abi bir liran var mı
  4. · cumartesi punkları
  5. · pardon yanlış anlama ama bir milyonun var mı
  6. · şu girime oy verir misin
  7. · sokakta bozuk para avcılığı yapan genç kızlar
  8. · bozuk paranız var mı acaba
  9. · istiklalde para dilenen punk
  10. · türk polisi
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · cehennemin girişinde yazan söz
  4. · ugg
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · zor
  9. · inşaat kantinindeki latin güzel

sinyalci  

1. istanbul'a ilk geldiğim günlerde beni kandırmayı başarmış insanlardır. üstelik bir de "ya gecenin bir yarısında bir milyona nasıl geçecen karşıya" deyip bir milyon daha vermiş, (sanki iki milyona geçebilecek) hangi okuldasın gardaş, bölüm ne gibi sorular sorup sigara vermiş ve sigarasını da yakmış ve içimden "yazık ya millet ne zorluklarla okuyor, iyi ki memleketimizde okumuşuz" diye de bana gece gece duygu seli yaşatmış insancıklardır bunlar aynı zamanda.
    (aytok, 20.06.2007 00:45 ~ 00:46)
  2. sinyalciler, ekip çalışmasına bağlı olarak satıcının ilk müşterileridirler işporta satışlarında. örneğin vapurda mal satan bir adam, daha tanıtımın bitirmeden birisi ayağa kalkar ve "bana 2 tane versene" der ve parayı verip malı alır. aslında bu kişi ekiptendir ve amacı mal alımına kapı açmaktır. çünkü malum sürü psikolojisi olayını çok iyi yakalamıştır işportacı esnafı. 1-2 sinyal alımından sonra eğer şansta yaver giderse, yurdum insanları hemen sıraya girerler mallardan alabilmek için. sanki bulunmaz bir malmış gibi birirlerini ezercesine...
    bir de üç kağıtçıların adamları vardır. yine aynı mantıkla çalışırlar. bunlar sosyoekonomik olarak gelir seviyesi düşük insanların yoğun olarak kullandıkları ana güzergahlarda faaliyet gösterirler. hemen iskambil kağıtlarından bi düzenek kurarlar ve "bul maçayı, al parayı" denen oyunu oynatırlar. tabi yine ilk para basanlar kendi adamları nam-ı diğer "sinyalciler"dir. haa unutmadan bunların diğer bir görevide gözcülük ve olaya uyananları tehdi yoluyla bertaraf etmek...
    (coolvoice, 01.07.2007 02:16)
  3. (bkz: dümenci)
    (salieri ve çiğnenen onuru, 11.12.2007 13:34)
  4. (kl7mu, 11.12.2007 13:36)
  5. sinyalci arkadaş- oo kardeşim naber
    dextare- iyidir kardeşim senden naber napıyon görünmüyosun
    s- napıyım kardeşim çalışıyorum çok yoğunum iş güç
    d-(uzun süredir görülmeyen arkadaş düzelmiş düşüncesiyle)oh iyi paraya para demiyosun herhalde
    s- heh ya iyi durumumuz işte yeni dslr makina aldım kendime
    d- ooo pahalıdır lan o ne kadar verdin
    s- kanka bunun sadece badisi 2.000 lensi 500 flaşı 400 hede hödö
    d- oha olum bu kadar para verilir mi
    s- verdik işte napalım süper bişey ama fena çekiyor
    d- ....
    s- neyse kardeşim ben kaçıyım 2 liran varmı
    d- ........... ohaa yuh kardeşim ya senden büyük sinyalci yok
    s- öyledir doğrudur *)" onmousedown="return bkc('3616816','%21%3Aswh%21%3A')">*
    (dextare, 22.06.2009 16:28)
  6. ankara'da da karşılaştıktan sonra memleketi ele geçirmeye karar vermiş olabileceklerini düşünüyorum. muhtemelen her yerde varlar çünkü.
    (katyuşa maslova, 03.07.2009 17:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil