belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · okan bayülgen
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · dersim katliamı
  8. · cpanel
  9. · labrador retriever

sinirliyim ezelden in gençlik partisi  

1. 17 nisan 2009 cuma günü saat 16:00-21:00 arasında izmir'de yapılacak zirvedir.kovandaki duyurusu şu şekildedir;
    "izmir ahalisine merhaba!!!
    gençler, kendini genç hissedenler!!!!!
    ruhu en genç olan yazarlarımızdan, canımız "sinirliyim ezelden"in yeni yaşını kutluyoruz.
    her zamanki mekanımız kırmızıdayız..
    veeee sıkı durunnn!!
    ilk biralar sinirliden, sayı 20yi geçmezse 2.biralar da yine gönlünden koptu..
    biliyoruz, hepimiz ayyaşız.. o yüzden haydi zirveye.. "

katılmak için;

http://www.itusozluk.com/...
    (evolet, 16.04.2009 22:24 ~ 22:35)
  2. yokluğumdan istifade edip yapılan partidir. bu kısmetsizliği eseple kınarken zirvenin çok geyik geçeceğini rahatlıkla iddia ederim.

son olarak sibel tüzünden "dökülürrrr kırmızııııı" gelsin.
    (wildboy, 16.04.2009 22:27)
  3. yarın akşam 10 dakika da olsa, iki elim kanda da olsa gideceğim zirvedir. sinirli beyin de dediği gibi rabbim zeval vermezsegideceğim. verse de gideceğim ya neyse...
    emir büyük yerden vallahi. başıma bir iş gelmesinden korkuyorum. mecbur gidicez *
    (n excantric matmazel, 16.04.2009 22:40 ~ 22:40)
  4. bütün siyasi partilerin aksine genel merkezi izmir'de bulunur. haklarını özgürce kullanma ehliyetine sahip her parti üyesi göğsünü gere gere istediği her yerde denize girebilir. her siyasi parti gibi sinirliyim ezelden'in gençlik partisi de çağdaş uygarlık seviyesini bir üst mertebeye eriştirmek ve laiklik niteliğini korumayı amaçlar ''lakin''*.. sinirliyim ezelden'in bir tutam huzuru mutlulukta bulması dileği ile. doğum günün kutlu olsun.
    (bkz: sözlük yazarlarının bakan yapmak istediği kişiler/!van den budenmayer)
    (sir da ros floyd, 17.04.2009 00:04)
  5. mekan olarak "kırmızı cafe bar" seçilmiştir her zaman olduğu gibi.
    (evolet, 17.04.2009 13:45)
  6. (bkz: kısfmet)
    (bor madenleri, 17.04.2009 17:36)
  7. "olan var olmayan var" diyerek üzüntümü belirtmek istediğim zirvedir. bir siftah yapamadık m.koyuyum ama olacak o da olacak!
    (idiot, 17.04.2009 17:50)
  8. yeni görmemden dolayı katılsam mı lan diye bile düşünemediğim partidir. yazık olmuştur. olsundur.
    (sofsotik, 17.04.2009 17:54)
  9. sinirliyim ezelden diye yola çıkılıp araya zeus'u da sıkıştırdığımız güzel organizasyondur. her zamanki gibi içtik içtik içtik.. ancak baş ayyaşlarımızın olmaması nedeniyle bir yanımız hep buruktu.. bir dahaki zirvede çekirdek kadroyu bağrıma basmak istiyorum.. özlediklerim, göremediklerim, yeni tanıştıklarım, doya doya hasret giderdiklerim.. hepsinin ayrı ayrı yaşattığı hisleri beleş alkol ile pekiştirdikten sonra -sinirliyim ezelden sağolsun- muhteşem bir gece geçirdim deyip kendi adıma sonuçlarından memnun kalarak noktayı koyuyorum.
    (evolet, 18.04.2009 00:45)
  10. son dakika itibari ile katılmaya karar verip süpriz yaptığımız parti olmuştur efendim. eğlence gene gırla, muhabbet oldukça güzel gitmiştir. yeni gelen kişilerle tanışmamız* daha bir güzel olmuştur. bir ara sözlüğe online bağlanılsa da canlı yayın giri girilmemiştir. netekim organizatöriçemiz bir ara farklı sözlük tandansı altında takılmadı değil gözümüzden kaçmadı (gerçi fiziken gözümüzün olmadığı yerde idi). gecenin en güzel lafı sinirli abiden organizatöre gelmiştir.

evolet: abi evlenirsem evimi sen yapar mısın?
    sinirliyim ezelden: (sözlük jargonu ile söylersem) amına bile korum

bu arada kırmızı cafe bar resmi olmasa da itü sözlük izmir tayfasının sponsoru olacak duruma gelmiştir. adamlar bizi çok seviyorlarmış. neden acab?
    (guenhwyvar, 18.04.2009 00:53 ~ 01:28)
  11. sinirliyim ezelden dediler akan suları, okutulan dersleri, verilen kursları durdurduk. kaçtık olduğumuz yerden zirveye damladık, son dakika sürprizleriydik. ben biliyordum böyle güzel olacağını işte.
    evolet organize etti de ne zaman kötü oldu ki hem?

delikanlı* 1 yaş daha gençleşti. zeus ile tanıştık "izmir sözlük tayfası çekirdek kadrosu" olarak (pasaportu ve vizesi için ayriyeten dua ediciim), bu vesileyle onun doğumgününü de memleketinde kutlamış olduk. notokord konuştu, sesini duyduk mesela. ve nice güzel anlar...

bazılarımızın gözleri mutluluktan ışıldıyordu. hepinizin gözlerine teker teker baktım bu gece...solmasın mutluluk parıltıları. yine güzel bir zirve ardından son olarak falasquil teşekkürlerini sunar.
    (falasquil, 18.04.2009 01:24 ~ 01:31)
  12. kırmadılar abilerini ve geldiler. sağolsunlar. gelemeyenlerin de canı sağolsun. lâkin daha önce de dediğim gibi "gelenlere selâm olsun, mazeret belirtmeden gelmeyenlere de medyum memiş koysun!" (hâlâ sözümün arkasındayım)

neysee... güzel geceydi vesselâm. ilk kez zirvemize gelen bor madenleri ve zeus'la tanışmak/sohbet etmekte ayrı bi keyifti. onlar da sağolsunlar.
    bir de sorarım;
    bu yaşta bu kadar pırıl pırıl gençlerle aynı havayı soluyarak bira içip sohbet etmek kaç babayiğidin harcı ha?
    hem mutlu hem de gururluyum evet.
    (sinirliyim ezelden, 18.04.2009 01:55)
  13. öncelikle bu güzel akşam için sinirliyim ezelden'e teşekkür etmemiz gereken partidir. kendisinin her nevi önemli günü için organizasyon düzenlenmesi ve bu akşamki uygulamanın tekrarı talabimdir.*
    (kaldırımmühendisi, 18.04.2009 02:07)
  14. sözlük aleminin en değerli yazarları ve sevgili sinirliyim ezelden abim ( saygılar sunuyorum ) , ezine koyun peynirim , biram. daha ne isterim yahu ben hayattan. abime sevdikleriyle uzun ömürler diliyorum.
    (iron fist, 18.04.2009 13:35)
  15. başka şehirlerde aynı semt isimlerinin olması ne kötüdür bunu kavradım işte bu partiyle. göztepe nolurdu da izmirde olmasaydı, ne biliyim bostanlı ve bostancı arasında daha başka harflerde olsaydı, sonrasinirliyim ezelden istanbulda olsaydı da bende katılabilseydim tabi ki tezatı da mümkün, ben de izmirde olabilirdim. işte böyle ilginç haller alan ve üzüntüye sebebiyet veren bir durumdur aynı semt isimleri. kınıyorum. yeni yaşını ise tekrar kutluyorum.
    dediğini de uygulayarak sözlüğe dönme çalışmalarındayım.
    (hatuninsankişisi, 18.04.2009 13:47)
  16. saat 18:15 civarlarında kırmızı'ya gittiğimde sinirliyim ezelden mekanın girişindeki masalardan birine kurulmuş birasını yudumluyor ve gelecekleri bekliyordu. kendisine eşlik ettim ve beklemeye başladık. daha sonra evolet ve melegrana katıldı bizlere. bu arada zirvenin saat 18:00'e alındığından haberi olmayan n excantric matmazel maalesef erken gelmiş kimsecikler olmayınca da not bırakıp gitmiş. sonra guenhwyvar, falasquil, sevgili abimiz van den budenmayer ve iron fist'in bize katılmasıyla asıl yerimize kırmızının üst kattaki yerimizi aldık. bol muhabbet eşliğinde tonla bira tüketirken diğer yazarlarımızda yavaş yavaş geldiler. kronolojik olarak doğru olmasada zeus, bor madenleri, devotee, mara, kaldırımmühendisi, kaçakçay ve uzayı kurtaran dünyalı'da aramıza katıldı. muhabbet daha da şenlendi. sonra pastalar kesildi tam tamına üç pasta yedik nıhahaa. ben saat 10:00 gibi kaçarken muhabbet devam ediyordu.
    burdan sinirliyim ezelden abimizin ve zeus'un doğum günlerini tekrar kutluyor, bu güzel zirve için organizatöriçemiz evolet'e teşekkür ediyorum.
    (notokord, 18.04.2009 14:18)
  17. "kaçırdığım partidir.. haberim bile sonradan oldu be! neyse o zaman ne diyoruz, iyi ki doooğğduunnn sinirliiiiiiiiiiiiiiiiiiii! iyi ki doğmuşsun genş"
    (sleeping with ghosts, 19.04.2009 00:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil