sineğe yapılan ilginç işkence yöntemleri   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. sineği avuç içi ile yakalyıp,iyicene sallayıp başını döndürdükten sonra yere atmak
    (snncr, 03.04.2008 19:42)

2. sineği kırbaçlayıp, ters ilişkiye zorlamak
    (kahraman inek öce, 03.04.2008 19:50)
  3. banyo yapmadan önce xxl boyutlardaki (şu gri renk iri olan at sineği mi diyorlar ne) kara sinek bir müddet seyredilir. yeterince iğrenildikten sonra göze boş jöle kabı takılır. sineği yeterince kovaladıktan sonra kapalı klozet kabının üzerine konan sineğin bir anlık dalgınlığından faydalanarak boş jöle kutusu üstüne kapatılır. ardından yeterince salladıktan sonra sinek sersemletilir. klozet kapağının üzerinden sürüklenir ani bir hareket ile kabın kapağı kapatılır. içerideki oksijen ile sineğin ne kadar yaşayacağı merak edilir. tuvalete girdikçe jöle kutusu alınır sallanır. sineğin kabın duvarlarına çarpışı ve davranışlarındaki değişiklikler gözlemlenir. aşağı yukarı ve sağa sola sallanan sinek davranışları arasındaki farklar yorumlanır. olaya bilimsel yaklaşılır bir anlamda. araştırma konusu olur. 1 hafta içinde de sinek ölür. kabın kapağı açılır. iğrenç kokuyordur. çöpe atılır sinek ile beraber.

(bkz: hannibal doğuyor)
    (kremberiz, 03.04.2008 19:59 ~ 20:00)
  4. (bkz: @1342185)
    (maglor, 03.04.2008 20:06)
  5. (bkz: @2189945)

o çotanaakkk diye ses ve kıvılcımlar var ya... zevkten dört köşe oluyorsunuz valla...

olsa da yaksak...
    (usako, 03.04.2008 20:15)
  6. kara sinekte %100 etkilidir:

sinek yakalanır eldeki her türlü iğne sineğe sokuluy. neticede bir süre bekletildikten sonra, iğneler sinekten çıkarılarak, sinek özgür bırakılır. vay be hala yaşıyor diyerek hayret edilir....
    (fantastikkarakterleriolmasadanickimcokfantastik, 03.04.2008 20:50)
  7. sinek uçurtması: sezonun ilk sinekleri genelde kalıplı olur, onlardan en izbandut olanı yakalanır, daha önceden ağızda kıvama getirilen 4 adet bigbabomuydu neydi o marka sakız iyice sündürülerek bir ucu hayvanın götüne takılır. ip gibi inceltilen sakızın diğer ucundan tutup hayvanı avucunuzdan bıraktığınızda o zıızzzıbıttrrr diye uçtukça rüzgara ihtiyaç duymayan bir uçurtmanız olur.
    (onbinnira, 03.04.2008 21:06)
  8. sinek götünden sikilmeye çalışılır.
    (hebele, 03.04.2008 21:07)
  9. (bkz: sineğe öyle bir vurmak ki hayvanın afallaması)
    (jdpaeuuh, 03.04.2008 21:09)
  10. annemin çocukken oyuncakları olmadıkları için yaptıkları olaydan bir kesit:önce bir kibrit kutusu bulunur.sinek kibritin içine kıstırılır. daha sonra kibrit sineğin sadece kafası çıkacak şekilde açılır sadece. ve sinek kafasını uzzttığı anda kıstırılır tekrar. sinek orda vızıldar ve siz radyonuz yoksa eğer günü geçirebilirsiniz.

(bkz: yaratıcı insan modeli)
    (donungözüküyor benjamin, 03.04.2008 21:54)
  11. ben bu yazılanları, sinekten başlayarak değişik hayvanlara hatta insana yapılan işkenceyi hoşgörmeyi zihnimize kazıyabilecek, tehlikeli espriler olarak algılıyorum.
    gülmüyorum.
    (çekirdekailem, 03.04.2008 22:10 ~ 22.06.2008 13:43)
  12. küçükken evcilik oynarken kullandığımız ufak plastik tencerelerden birinin içine kara sinek hapsedilir. zavallı yaratık orada bir süre debelendikten sonra, sakinleşmeye başlar. bu esnada sinek salıverildiğinde düz uçamadığı tespit edilmiştir. eğer bahsi geçen kara sinek sizi fazlaca yıpratacak tavırlarda bulunduysa bırakın oksijensizlikten ölsün. mundar olsun. allahından bulsun.
    (böcürtlen reçeli, 03.04.2008 22:11)
  13. tek kanadından koparınız ..tek kanadını cımbızla tutunuz.. ocaklardaki ya da şofbenlerdeki kıvılcım çıkaran yere tutunuz..hemen akabinde o düğmeye basınız çat çut sesleri arasında kıvılcım çıkarken sineğin bünyesine aldığı elektrikle nasıl horon teptiğini görünüz...
    (profesore, 03.04.2008 22:14)
  14. öncelikle klasik yöntemle kanatları koparılır.
    daha sonra sağlam, sineğin ağırlığına karşı koyabilecek bir örümcek ağı belirlenir.
    sinek örümcek ağına yavaşça bırakılır. bazı azman sineklerin birkaç bacağını da kopartmak lazım gelir ki ağı delmesin.
    sonrasında; belgesel seyircisi modunda cinayetle alakasızmış gibi davranılır.
    (bir ahir zaman, 03.04.2008 22:22)
  15. sineği anatomi dersine sokup kadavranın bilimum kaslarını öğrenmeye zorlamak. ya da direkt sineği formaldehite batırın ağzı yüzü yansın mendeburun...
    (arkadan uzayan bir kisi, 03.04.2008 22:49)
  16. camın diğer tarafına geçeceğini zanneden sineğin üzerine kolonya sıkmak. ters dönük halde vızıldayan sineği opera gibi dinlemek. ölünce elinde kolonya ile sinek avına çıkmak.
    (hülleci, 03.04.2008 23:09)
  17. ++1++ bir kara sinek yakalarsınız. boş bir kibrit kutusuna koyar ve daha sonra kutunun üzerine rastgele toplu iğneler sokarsınız.

++2++ bir kara sineği eti puf'un şeffaf ambalajı ile yakalayıp, kütüphanenize koyar günlerce izlersiniz. hareketsiz hale gelmişse artık ölmüştür.
    (volakoglu, 03.04.2008 23:10 ~ 06.04.2008 04:16)
  18. sinek yakalanıp sersemletildikten sonra gazı bitmiş elektrikli çakmağın metal kısmı çıkartılıp sineğin bedenine mütemadiyen çakılır.

(bkz: elektrik işkencesi)
    (bkz: tokai)
    (tassadar, 03.04.2008 23:12 ~ 23:13)
  19. pokemon furyasının olduğu zamanlarda, bir heves bürümüştü beni. benim de bir pokemon'um, bir poketopum, bir pokemon ustası libidom olmalıydı. hemen boş kinder yumurta plastik şeylerini aldım, sonra balkona koştum. gazeteyle sağa sola saçma saçma vurmaya başladım. sonunda bir-iki sinek yere düştü. çırpınıyorlardı. hemen bu yumurtalara koydum sinekleri. yumurtaların kapaklarını kapatınca içindekini yoklamak için biraz salladım, ve bağırdım;

-seni yakaladım sineboook!

birkaç atış denemesi yaptım. çocukluk aklı, atıldıktan sonra yumurtaların açılıp içinden sineğin çıkmasını bekliyordum. lâkin ne kadar hızlı atarsam atayım, olmuyordu... sinirlendim. yumurtayı balkonda bıraktım. ertesi gün yumurtaya tekrar baktığımda, içinde sineğin havasızlıktan ölmüş olduğunu gördüm. ve o gün bugündür diyorum ki, pokemon çocuklar için zararlıdır. evet.
    (falanca, 03.04.2008 23:20)
  20. abdullah ıbnu cafer ıbni ebi talib radiyallahu anhuma anlatiyor: "resulullah aleyhissalatu vesselam, bir keciyi hedef ittihaz ederek ok atmakta olan bir kalabaliga rastlamisti. bu halden hic hoslanmadi ve: "hayvanlara eziyet vermeyin!" buyurdu."
    nesai, dahaya 42, (7, 239).

hatırlatayım dedim.
    (asasdas, 03.04.2008 23:20)
  21. 10 luk çivi alınır ve sersem sinek çarmıha gerilir.alt kutuptan ateşleme işlemi başlar.'çot' sesi değil de böyle daha bir psikopat olan 'çaıtt' sesi duyulur.çivinin çevresinde manyetik alan oluşmuştur.

(bkz: bilim kurbanı sinek.)

(bkz: bi arkadaştan biliyorum.)
    (olivia elton john, 03.04.2008 23:32)
  22. arıyla ters bi su bardağının içine kapatıp izlemek.. hep arı kazanıyo ama ben söyleyim..
    (bvrak, 03.04.2008 23:44)
  23. bu olayların tamamı iki üniversite bitirmiş ( odtü endüstri ve ege üniv mak müh ) şu an amerikada master yapmakta olan bir arkadaşım tarafından gerçekleştirilmiştir .
    + yakalanan sineklerin bacaklarından ince bir ipe düğümlenerek 6-7 sinek olduğunda ipi kolonyalayıp yakmak .
    + kafaları koparılan sineklerin bir süre bilinçsizce hareketlerini izlemek .
    + kibritlerin uçları kazınarak elde edilen maddenin ters çevrilmiş bardağın altına konulması ve yakalanıp içeri atılan sineklerin ateşlemeyle birlikte içerdeki hallerini izlemek .
    + yakalanan sinekleri ağında bekleyen örümceğin ağına yapıştırıp örümceğin sineği yiyişini izlemek
    (legendhakan, 03.04.2008 23:46 ~ 23:46)
  24. cibinliğin içinden ona bakarak sırıtmak.
    içeri girip kanınızı emmek için fellik fellik bir dellik arar.
    (voiceofloneliness, 04.04.2008 00:00)
  25. kuzenimin yaptığı tuhaf bir şey vardı. yakaladığı sineğin kanatlarını koparır ve nasıl becerirdiyse kafasına bir ip geçirir ve bu benim köpeğim oldu artık derdi. işte buda tasması...( üniversiteyi yedi senede bitirdi, sinek değil kuzenim )
    (crow, 04.04.2008 01:38)
 sayfa  / 2