kuaför elevatları üreten dandik bir firma..rahatlıkla karaköy alt çarşıda bulunabilir..saçını kendi kesenlere tavsiye edilmez ona göre..
sorun çıkarttığını görmediğim elektrikli küçük ev aletleri üreten firma
3 yıla yakındır kullandığım makinasının hala sorun yaşatmaması karşısında dumur olduğum ucuz ve kaliteli ev aletleri firması.
(acaba, 25.01.2007 20:42)
ekmek yapma makinasından olağanüstü sonuçlar almakta olduğum marka. lakin saç şekillendirme aleti 3 günde bozuldu, bozulurken bir de saçımı yaktı. olsun, yeşil zeytinli ekmek yerken affettim ben.
muhteşem ucuz elektrikli ev aletleri markası..öğrenci evlerinde bulunur genelde..yani ben öyle biliyorum en azından..
evimde 2 yazdır durmadan dönen bir
vantilatörü, içinde su olmasa da çalışan ama buna rağmen erimeyen bir
kettleı ve akla hayale gelmeyecek şeyler kesmiş olan bir saç makinası bulunan güzide
made in prc marka. satınalırken "ulan bir haftada bozulur bu kesin" denerek alınır, ancak
renault 12 toros gibidir, güzel güzel çalışır.
(bambam, 23.07.2007 23:33 ~ 23:34)
ev aletlerini hayvan gibi ucuza üreten, satan firma. dandik falan da değildir, 20 ytl'ye vantilatör, aynı paraya dijital baskül, yine aynı paraya traş makinesi, 15 ytl'ye tost makinesi almışlığım vardır. sadece tost makinesi ikiye bölündü, diğerleri sağlam. tost makinesini de grill olarak kullanıyorum artık.
aslında dandik ürünlerdir, ilginç bir sevgim var.
ilk evvela braun, krups, efendime söyleyeyim roventa gibi bildik markalarda 200-300 yetale'ye satılan ürünlerin aynılarını 30-40 liraya bırakmasıyla dikkatimi çekti. sonra sonra ekmek makinesi, yoğurt makinesi, elektrikli ısıtıcı, dijital tansiyon ölçer falan derken radyoaktif serpinti gibi hayatımın her alanını kapladı. bir de baktım ne yöne dönsem şirin olmaya çabalamış logosu ve kötü endüstriyel tasarımıyla bir sinbo mamulü görür olmuşum. bu sinboların yakında skynet hesabı biz insanları elimine edip gezegenin dominant türü haline geleceği, bayramlarda kollu portakal sıkacağı kurban edeceği yönünde inceden bir şüphe de beslemiyor değilim içimde.
(tembel, 22.12.2008 19:52 ~ 19:53)
sikko bir marka olmasına rağmen a-z tüm alışveriş mekanlarında tutunabilmesiyle beni şoke etmiştir. demek ki millet tefal, krups, braun, philips gibi markalara karşı birleşti veya bu alanda çakma mal deli gibi mi gidiyor anlayamayanzi.
bütün ürünleri
made in china olan dandirikten bir marka.
edit: imla hatası.
(nohudi, 29.04.2009 00:38 ~ 01:09)
digital baskülü 10 dk arayla büyükçe kg farkı " +/_ " gösterebilen marka.
9 liraya aldığım
burun kılı alma makinasını hâlâ (4 aydır) kullandığım markadır, helal olsundur...
akıllı ev aletleri üretme sloganıyla pazarda kendine yer edinmiş, makul fiyatlarıyla da kullanıcının dikkatini üzerinde toplayan firmadır. her ne kadar marka itibariyle kolpa gibi görünse de tüketim süreleri oldukça uzundur. örnek verecek olursam aldığım fön makinası 2 yıldır, burun kılı temizleme aleti de 1 yıldır aktif bir şekilde kullanılmakta ve hala çalışmaktadır.
baskülü canı istediğinde çalışan marka. çalışınca da kafasına göre random sayı gösteriyor.
öğrenci evinin dostu olan markadır. 24 liraya aldığım tost makinası canavar gibi maşallah.
düşük fiyat, idare eder kalite, öğrenci ve bekar evinin vazgeçilmezi
sinekkaydı dan da öte traş yapabilen traş makinelerine sahip marka. pürüzsüz yaptı hem de. fekat traş olduktan sonra kaşıntı yapıyor biraz. o da pek çok traş makinesinde (kuru olanlarda) tecrübe ettiğim bir olgu. nemlendirici krem ya da balsam ile aşılabiliyor. her seferinde 20 lira verip gilette mach 3 almaktan bunalan kişiler için ideal.
türk kahvesi makinesi muhteşem kahve yapan, 45 saniyede yarım litre su kaynatan, istediğinizde taze taze bitki çayı hazırlayan...
fiyatı mı? 19 tl.
saç kurutma makineleri hayli dayanıklı oluyor bu markanın.
nevi şahsıma münhasır bir saç kurutma makinesi düşürme huyum var. ne yapsam ne etsem olmuyor, elim ayağıma dolanıyor ve alet düzenli aralıklarla düşüyor.
sinbo da düşüyor, ama bozulmuyor işte. küçükleri çok iyi.