en az cevat kelle rolündeki gibi bir başarıyı da kemal sunal filmlerini taklit ederek değil, vizontele'deki trt personeli* olarak yapmıştır. filmde kısa süreli de gözükse hoş bir oyunculuk çıkarmıştır. tipik yardımcı rol adamı işte.
lisedeyken okulumuza gelip, samimi bir konuşma yapan tiyatrocu. çılgın bedişte oynamıştı o zamanlar. bununla ilgili olarak "ben çılgın bediş dizisini tasvip etmiyorum. ama bizler tiyatrolarımıza finans sağlamak için bu tipte, içinde olmak istemediğimiz işlerde bulunmak zorunda kalıyoruz" demişti. o an çok sevmiştim bu adamı. hem samimi hem içten hem babacandı..
çok korkuyorum tekrar kemal sunal filmlerini çekmeye başlayacak diye. inşallah parası vardır, rahatı yerindedir ve çok mutludur çılgın bediş'in babası rolüyle hatırlamak istediğim bu insan.
ihsan bengierin amcasıymış kendisi. kendisiyle tanıştık ve ihsan bengieri kattığımdan beri bırak ihsanı laflarını duymaktayım. ihsan amcayla da bağım yok ki bırakiim dediğim kişidir. facebookta hep hoşgeldiniz diye msjlar atan sevimli amcadır aslında