r'leri soyleyemeyen, "bu vatanı kurtarmak benim boynumun borcudur" tarzı çıkışlarıyla tanıdığımız ato başkanı.
vatandaşın en çok ihtiyaç hissetiği ticaret ve sanayii ile ilgili kayda değer bir hizmet ve açılım geliştiremeyen, üstüne vazife olmadığı halde artık herkesin ezbere bildiği ve son kullanma tarihi geçip, müzelik olma yolunda dev adımlar atan populist politik söylemlerle siyaset yapmaya ve de ilgi odağı olmaya çalışan bir kimse. yazık ki hala itibar edenler var.
ajans press in istatistiklerine göre,medyada en istikrarlı görünen şahsiyet.kendisi gündeme göre birşeyler bulup çıkar bir şekilde haber bültenlerine.kıbrıs olayı varken kıbrıs vatandaşlığı alır,kurtlar vadisi zirvede iken uydurma bir mafya raporunu medyaya sunar,kırık cam üzerinde yürür.yani medya maymunudur.amacı siyasete atılmaktır elbette.gündemde esen rüzgara göre sık sık yön değiştirir.umarım yurdum insanı bu şovmene prim tanımaz.son kuleturka olayı da kahkaha atmama sebep olmuştur.
(bkz:
kuleturka)
kendi görevi dışında her şeyle ilgileniyormuş gibi duran oda başkanı.
son zamanlarda iktidara yönelik yaptığı
muhalefetle ön plana çıkan,
milliyetçi kesimin sahiplendiği ama ankara'daki arka plan faaliyetlerine bakıldığında
melih gökçek gibi bir isimle kurduğu derin ilişkiler ağına rastladığınız
ankara ticaret odası başkanı.
(strateji, 07.03.2006 01:52 ~ 16.05.2006 20:24)
ismi lazım olmayan bir televizyon programında her zamanki pop milliyetçi söylemlerle ırak savaşından,emperyalizmden ve ortada dönen kanlı para sözünden,bu paraya ortak olanların da işbirlikçi olduğundan çokca dem vuran sinan aygün seyircilerden gelen bir soru ile adeta paralize oldu.
soru kısaca şunları ifade ediyordu: "kanlı paraya ortak olan işbirlikçi ise, ato'ya kayıtlı ve ırak'ta iş yapan onlarca firmayı açıklayın da,herkes bilsin bu işbirlikçileri"
(bawer, 22.05.2007 08:53)
nerde yapılırsa yapılsın her hafta "abbas güçlü ile genç mucitler" yarışmasınına juri olarak katılıp aklıma " bu adamın onca işi gücü varken niye şehir şehir dolaşıp programa katılsınki?" sorusunu getiren ato başkanıdır.bu sorunun cevabını bu hafta bulmuş olmaktayım.çünkü adam siyasete giriyor ve bununda yolunun gençlerden geçeceğini iyi biliyor.şu an hiç oy kullanmamış kaç milyon genç var ve oyunu kime vereceği hakkında kesin bir kararı yok.her hafta gençlerin arasında yer alarak gençlerin güvenini kazanmaya çalışıyor.helal olsun ne diyim adam işini biliyor.
(muvo, 29.05.2007 12:32 ~ 12:33)
demokrat parti ankara 1. sıra milletvekili adayıdır.
eline bir kağıt alıp televizyonlarda, program program gezip, türkiye'nin halini istatiksel olarak açıklayan, bu şekilde başta bizim peder olmak üzere herkesi kendine hayran bırakan insan. madem ki artık milletvekili adayı olmuş, seçilirse göreceğiz marifetlerini.
an itibariyle
demokrat parti milletvekilliği adaylığından çekilmiş kişilik.
30 ağustos resepsiyonunda genel kurmay başkanı yaşar büyükanıt'ın elini öpmeye çalışmış şahsiyet.
http://www.internethaber.com/...
(bkz:
postal)
(bkz:
yalamak)
anap'ı ve erkan mumcu'yu yakan adam. son anda yaptığı hamle ile ittifakın bozulmasında başrolü oynamıştır.
(abdkl, 23.10.2007 16:24)
şu dakikalarda abbas güçlü ile genç bakış programında talabaninin " türkiye'ye kedi bile vermeyiz " sözüne karşılık "zaten sizden kedi isteyen yok dağdaki köpeklerinizi istiyoruz" yanıtıyla sağlam ayar veren şahsiyet
nil demirkazık'ın biraz daha ciddi erkek versiyonu. tipinden bakanlık akar, fakat bir türlü olamaz, olamayacak da; çünkü sağa sola çok fazla sıçrıyor ve bu siyasette kötü bir izlenim. bir dönem liberaldi, bir dönem ulusalcı oldu. sonra gitti dp'ye girdi, sonra oradan da çıktı. kendine sorsan eminim çok tutarlı bir adamdır, sayar döker; programlara çıkar, konuşur da konuşur; hep haklıdır, ama kimse onu dinlemiyordur. rte buna bir bakanlık falan verse de kurtulsak diyorum, ama memlekete yazık.
fena halde kapitalist adam. şimdi neden böyle dedim ben? söyleyeyim;
"ben bir kapitalistim, aşırı halde kapitalist ama bence işçilerde artık para kazanmalı. işçilerde para kazansın istiyorum çünkü bu kadar aç insan, bir gün çok zengin olduğumda bana o parayı yedirmez"
diyerek kendi kendini ve daha doğrusu ne olduğunu anlatmış insan. insan nefret ediyor böylelerinden.
istatistiki verileri toplatsın ama yorumlamasın, yazık oluyor hocam o kadar emeğe. "akıllı muhalefet" bir mutfak robotu değildir.
atıp tutmaktan başka bir iş yapmadığını düşünmeye başladığım kişidir. insan öncelikle kendinden bir şeyleri düzeltmeye başlamalıdır. ankara ticaret odası başkanı olan bu şahış, ticaret odasını kendi yakın, eş-dost ve akrabalarıyla doldurmuştur hem de hiç hak hukuk gözetmeden ama niye hayıflanıyoruz ki düzenin içinde düzenin en iyi adamı olmak değil mi asıl amaç... dışarıda binlerce birbirinden zeki, çalışkan ve iş ahlakına sahip işsiz gencimiz dururken, birilerin yakını oldu diye nasıl da işe alınıveriyor insanlar.
geçen gün esra ceyhan'ın programına katılmış,siyasete girmesini asla istemediğim renkli kişilik.
siyasilere durmadan laf yetiştiren fakat demokrat partide girmiş olduğu siyasetin temposuna bir hafta dayanamayan kişidir. dün gece katıldığı siyaset meydanı programında show ve demogoji yapmaktan öteye gidememiş kişidir.
her konuda bir fikir sahibi insan.birşeyi de bilme,birşeye de cevap verme be adam
edit:kötüleyen arkadaşların dikkatine.bu giri sinan aygün gözaltına alınmadan önce girilmiştir
(heroine, 11.04.2008 21:06 ~ 04.07.2008 15:58)
ergenekon kapsamında göz altına alınan ato başkanı.
kanal d'de yapılan bir icat yarışmasının ve de bu yarışmanın jüri üyesi olduğu için popstar ya da bilgi ve becerinin hiç mi hiç olmadığı
* yarışmalarda jüri üyesi olmadığı için, türkiye'nin ilerleme ya da gerileme dönemindeki istatistikleri araştırmasının gereksiz olduğu için, atatürk ve cumhuriyet sevgisinin de sırf yavşaklık ve para kazanmanın bir yolu olduğu için, kendi çıkarlarını ve süperegosunu tatmin etmek için yazan ve
ergenekon operasyonu kapsamında soruşturma altına alınmasının da aslında pek acayip karşılanmaması gereken türkiye ato başkanıdır. ne diyeyim ben daha, he, ne diyeyim size ben ya...
ticaret odasında yaptığı basın toplantısında çin malları ile mücadele için çin malı kemanları çalmayı denemiş ses çıkaramadığını basın mensuplarına göstererek bakınız çalmıyor adi mal adi mal diyerek bilinçli türk tüketicisinin daha da bilinçlendirmiş yüce gönüllü şahsiyettir. tabi akla gelen soru kendisinin türk malı kemanı çaıp çalamadığıdır.
popülist, şövenist, ucuz kahraman olduğunu düşündüğüm ve hüneri kendinden münhasır meşşşurluğuna şaşırdığım bugün itibariyle meğer kendinden meşşur olmadığüını öğrendiğim ( ergenekon örgütü ilintisiyle gözaltına alındı )
insan.