26 mart 1982 doğumlu olan litvanyalı forvet.
2005'te lietuvos rytas vilnius ile uleb cup'ı kazandı ve final maçındaki 16 sayısıyla dikkatleri üzerine çekti. 2006'da maccabi'ye transfer oldu, bir sezonun ardından bu sezon için tau ceramica ile anlaştı.
çok iyi bir basketbolcu olmasına rağmen bunu hiçbir zaman ortaya koyamamış olan forvet. hala bekliyorum ne zaman patlama yapacak diye; ama sanırım benim güvendiğim kadar bile kendisine güvenmiyor.
@3766687 numaralı girimdeki espriyi neredeyse gerçeğe dönüştüren bir transfer. takdir etmekten başka bir şey gelmiyor. hem abdi ipekçi'de hem asy'de maç izlemesi keyif veren bir yıl olacak.
arvydas macijauskas ile aynı kantarda değerlendirdiğim litvanyalı oyuncu. her ne kadar macijauskas yaşadığı sakatlıklardan dolayı potansiyelini ortaya koyamasa da her ikisi nazar-ı itibarımda litvanya basketbolunun en baba ve seyir zevki yüksek oyuncuları arasında yer alıp mevcut zamana kadar beklenen deli patlamalarını yapamamıştır. transferinin galatasaray'a hayırlı olması dileğiyle...
haldun üstünel adındaki adamdan nefret edilmesini sağlayan transferdir.
anladık arkadaşım ikna ediyorsun da ayıp yahu; platonik duygular beslenen adam , sarı kırmızı formayla nasıl benim çubukluma karşı oynar?
yazık, günah...
avrupa daki en iyi guardlardan biridir. litvanyalı genlerinden gelen isabetli şut özelliğinin yanı sıra topu el yaktığı zamanlarda verdiği kararlar ve isabetli şutlarıyla büyük bir oyuncu olduğnu kanıtlamıştır. evet bir bodiroga değildir ama stojakovic ten de eksiği yoktur.