görseller
simas jasaitis 

belki ilginizi çeker
  1. · arvydas macijauskas
  2. · elano brumer
  3. · haldun üstünel
  4. · patrick femerling
  5. · 7 eylül 2009 türkiye litvanya maçı
  6. · litvanya milli basketbol takımı
  7. · galatasaray
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · disko kralı
  4. · kemal kılıçdaroğlu
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · colin kazım richards
  7. · aşk ı memnu
  8. · yalnızlığın anlaşıldığı anlar
  9. · mor inek

simas jasaitis  

1. 26 mart 1982 doğumlu olan litvanyalı forvet.
    2005'te lietuvos rytas vilnius ile uleb cup'ı kazandı ve final maçındaki 16 sayısıyla dikkatleri üzerine çekti. 2006'da maccabi'ye transfer oldu, bir sezonun ardından bu sezon için tau ceramica ile anlaştı.
    (stockton to malone, 13.09.2007 01:39)
  2. çok iyi bir basketbolcu olmasına rağmen bunu hiçbir zaman ortaya koyamamış olan forvet. hala bekliyorum ne zaman patlama yapacak diye; ama sanırım benim güvendiğim kadar bile kendisine güvenmiyor.

(görsel: simas jasaitis/21059)
    (gospodin petro je dosao ponovo, 03.08.2008 21:25)
  3. galatasaray cafe crown'la imza aşamasına geldiği söylenen oyuncu.

http://www.ntvmsnbc.com/...
    (kerk, 24.07.2009 19:55)
  4. resmen galatasaray cafe crown'lı basketbolcu. allahım ne bereketli gün.

(bkz: elano blumer)
    (substance, 30.07.2009 15:28 ~ 08.09.2009 13:10)
  5. galatasaray'ın elano'dan sonra bugünkü ikinci bombası.forvet pozisyonunda oynuyor.litvanya milli takımında da kendine her zaman yer bulan bir oyuncu.
    (mustbe, 30.07.2009 16:17)
  6. resmen galatasaraylı olan basketbolcu.. çıldırdı sanırım galatasaray yönetimi..
    (kowalski, 30.07.2009 16:20)
  7. @3766687 numaralı girimdeki espriyi neredeyse gerçeğe dönüştüren bir transfer. takdir etmekten başka bir şey gelmiyor. hem abdi ipekçi'de hem asy'de maç izlemesi keyif veren bir yıl olacak.

saygı: substancea teşekkürler.
    (pontiarchus, 30.07.2009 16:55 ~ 17:24)
  8. arvydas macijauskas ile aynı kantarda değerlendirdiğim litvanyalı oyuncu. her ne kadar macijauskas yaşadığı sakatlıklardan dolayı potansiyelini ortaya koyamasa da her ikisi nazar-ı itibarımda litvanya basketbolunun en baba ve seyir zevki yüksek oyuncuları arasında yer alıp mevcut zamana kadar beklenen deli patlamalarını yapamamıştır. transferinin galatasaray'a hayırlı olması dileğiyle...
    (uykulu, 03.08.2009 09:40)
  9. haldun üstünel adındaki adamdan nefret edilmesini sağlayan transferdir.
    anladık arkadaşım ikna ediyorsun da ayıp yahu; platonik duygular beslenen adam , sarı kırmızı formayla nasıl benim çubukluma karşı oynar?
    yazık, günah...
    (erda, 07.09.2009 23:06 ~ 08.09.2009 19:59)
  10. --kişisel düşünce--

olum varya nasıl şaşkınım şu an bilemezsiniz. nasıl atladım ben bu haberi. lan ne ara geldi bu adam galatasaraya da ne ara fener maçına bilendi.

(bkz: bize öyle bir bilgi gelmedi)

http://www.ntvmsnbc.com/...

--kişisel düşünce--

avrupa daki en iyi guardlardan biridir. litvanyalı genlerinden gelen isabetli şut özelliğinin yanı sıra topu el yaktığı zamanlarda verdiği kararlar ve isabetli şutlarıyla büyük bir oyuncu olduğnu kanıtlamıştır. evet bir bodiroga değildir ama stojakovic ten de eksiği yoktur.

edit: iki kere iyi şut atar demişim. öyle ama.
    (dindane, 06.11.2009 01:19 ~ 01:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil