silinmeyen hatıralar 

adana çık aradan

1. kanımca en baba yorumunun müslüm baba tarafından yapıldığı
    en son çelik maymununun oyuncak ettiği
    muhteşem bir erkin koray parçası

aha bu da sözleri

silinmiyor gözlerimden o hatıralar
    uzadı bitmiyor o aylar yıllar
    öldür beni yaşamayı istemiyorum
    senden ayrı bu çileyi çekemiyorum

şimdi benim tek tesellim bir yudum şarap
    bunca yıldır ağlıyorum yetmez mi yarab?
    güldür beni ağlamayı istemiyorum
    senden ayrı bu çileyi çekemiyorum
    (anakin skywalker, 16.12.2005 20:43)

2. iz bırakanların silinememesi durumudur
    (librax, 16.12.2005 20:50)
  3. (bkz: @654056)
    (choban, 20.01.2006 18:25)
  4. erkin koray tarafından yapılıp çelik tarafından ağzına sıçılan güzelim şarkı.
    (louis cypher, 20.01.2006 18:29)
  5. (bkz: salt okunur hatıralar)
    (easy company, 21.01.2006 02:08 ~ 02:09)
  6. bi kaç hatıra işte. çok eskiden kalan.

akşam olur baba gelir. terlikler alınıp getirilir. mutfağa koşulur kül tablası alınır. koşarak babaya gelinir. köşeli koltuğun ucundaki küçük sehpaya bırakılır. babanın dün getirdiği kinder süpriz içinden çıkan parçalar da birleştirilmiş, önceki akşamlardan kalanların yanına konulmuştur. kinder süprizin oyuncakları gösterilir babaya. "en çok şunu seviyorum baba" denir işte. sorulur sonra:

- baba paaça paaça mumurta * getirdin mi?

bir kinder süpriz daha yenir babanın kucağında. sonra her akşam aynı şeyler. hep aynı, hep aynı... ama böyle devam etmez işte. artık baba kinder süpriz getirmez. artık her akşam terlikleri taşınmaz babanın...

koltuğun altına düşüp kaybolan kinder süpriz oyuncakları kadar kolay kaybolur baba.. artık yok işte hiç biri. ama bunları silmemek üç yaşındaki bi kız için kolay olmaz. hep ordan oraya taşır hatıraları. saklar. korur, silinmesinler diye.

sener geçer üstünden. işte bu gece o kız silemediği hatıraları hatırlar. kötü olur.

- baba paaça paaça mumurta getirdin mi?
    (ximxili, 21.09.2006 01:40)
  7. çelik'in fevkaladenin fevkinde seslendirdiği erkin koray parçasıdır. erkin koray'dan da dinlemenin tadı nescafe ile kekstra yemek kadar güzeldir. fakat çelik'in seslendirdiği halinde "bunca yıldır ağlıyorum yetmez mi yarab?" sözlerini "bunca yıldır ağlıyorum yetmez mi ah yar?" şeklinde değiştirmesi de düşündürücüdür.
    (firsattanistifade, 06.09.2007 00:23)