sınav boyunca götüne atılan hafiften tekmelerle raatsız edilecek,öksürüp tıksırıp konsantrasyonu bozulacak insandır.nitekim insanlık sınavdan önemlidir,ders verip yola getirmek için sınavı takmadan adamı sinir etmek gerekir.
acil ihtiyaç neticesinde bölmüyor ise,tez vakit kişinin ortadan ikiye bölünmesi ile sonuçlanması caiz hadisedir.söz konusu olan silgi çeşidi;hamur silgi ise arkadaşı cismen ikiye bölmenin cezası,ağır tahrikden indirime tabidir.
bu tip öğrencilerden genelde ilkokulda, ortaokulda olur, büyüyünce ödev, kopya gibi şeyler de vermezler. genellikle sınıfçak sevilmezler, öyle çok arkadaşları da olmaz.
eğer milan silgilerinden kullanıyorsa mantıklı karşılanması gereken şahıstır. zira milan silgileri bölündükten sonra 3 gün içinde biterler yumuşak ve çabucak dağılan parçalanan şeyler olduklarından. mundar olur milan silgisi bölününce.
ilkokulda benim de böyle bir arkadaşım vardı. o kadar yardımseverdi ki kendi silgisini bölmeden bana verirdi. zaten zeki çocuktu. hiç yanlış yapmaz, silgi de kullanmazdı.
unutkan ve dahi sorumsuz kişinin her zaman yanında olmayacak olan kişidir. bugün silginin yarısını isteyen yarın "abi fazladan sevgilin var mı?" diye soracaktır.
ama tabi dayaktan kurtarmaz bu arkadaşımızı. az dövmedim öyle ben silgi vermeyenleri.
görüntü itibari ile sınıfın en temiz ve pak insanlarıdır . mesela kontrollerde hiç bit , kepek çıkmazdı bunlardan . genellikle 3 kız dolaşırlar , aralarına da kimseyi almazlar . kopya hiç vermezler zaten . bi de silgilerinin ortasına bir delik açıp boyunlarına asarlar .