|
|
- 3e2 tertip hayvanlardan aman yazarlardan,uzun süredir tanıdığım göte parmak enseye tokat insanlardan*
(leo, 18.03.2006 02:43 ~ 02:52)
- ilk tanıştığımız sıralarda kendisinden çekindiğim , itiraf ediyorum hatta soğuk bulduğum ama sonradan çok sıcak muhabbetlerimizin olduğu arkadaşım.yaz aylarında sabahlara kadar süren toplu konuşmalarımızın vazgeçilmez parçası.slipknot denince aklıma gelen koca ayak.
- çaylak olduğu için dışlanılmaması gerekir. bir şekilde kabulleneceğiz kendisini.
- bu adam benim tek taraflı ekürim benim olduğum yerde silent genellikle olur ama bu ibnelik yapıp beni satar bazı zamanlarda son dönemin kral şarkısı ismail yk-allah belanı versini hakeden yazardır.
- nette tanıdığım sonra normal hayat ve eşcinselliğe kadar*ilerlettiğim kişi .
- slipknot sevgisini görerek sevindiğim ve tebrik ettiğim yazar. hoşbulduk der bitiririm.
- yazıları okuyan,çok iyi niyetli olan yazar.kendisine şükranlarımı sunuyorum.
- kafayı koymasıyla uyuması bir olan, uyansa bile hala uyuyabilen ki nasıl oluyor ben de anlamadım muhterem kişilik,hadi abi uyudun niye horluyorsunda bizi uyutmuyorsun bizede yazık*
- bugün hayatında ilk kez bayılmış kişidir. düşerken "yandı lan yandı" sözleri çıkmıştır ağzından.neden çıkmıştır kendisi de bilmiyor..kafasını sert yere çarpmıştır ayrıca ağrısı varmış.(mış?)kendisine geldikten sonra tansiyonunun düştüğü anlaşılmış,dürüm+ayran takviyesiyle can bulmuştur,akabinde stüdyoda höykürmüştür.kutluyorum kendisini.
-eyw.
- (bkz: dirtypain) *
- (bkz: silent scream)
- ekürilerimden.
- hakkımda asılsız iddialarda bulunan (bkz: @2231842) satanist ve pis sapık.
edit üstü köpürür: hıh!!(leo, 27.02.2008 12:10 ~ 12:11)
- tanısmamızdan kısa bir süre sonra yandı lan yandı diyerek bayılan ayılınca dürüm ayran tedavisiyle hayata döndürülen 10 numara şahsiyet. beni de yazar olmaya kendileri teşvik etmiştir. sevmemek elde degil.
|