ilk tanıştığımız sıralarda kendisinden çekindiğim , itiraf ediyorum hatta soğuk bulduğum ama sonradan çok sıcak muhabbetlerimizin olduğu arkadaşım.yaz aylarında sabahlara kadar süren toplu konuşmalarımızın vazgeçilmez parçası.slipknot denince aklıma gelen koca ayak.
bu adam benim tek taraflı ekürim benim olduğum yerde silent genellikle olur ama bu ibnelik yapıp beni satar bazı zamanlarda son dönemin kral şarkısı ismail yk-allah belanı versini hakeden yazardır.
kafayı koymasıyla uyuması bir olan, uyansa bile hala uyuyabilen ki nasıl oluyor ben de anlamadım muhterem kişilik,hadi abi uyudun niye horluyorsunda bizi uyutmuyorsun bizede yazık*
bugün hayatında ilk kez bayılmış kişidir. düşerken "yandı lan yandı" sözleri çıkmıştır ağzından.neden çıkmıştır kendisi de bilmiyor..kafasını sert yere çarpmıştır ayrıca ağrısı varmış.(mış?)kendisine geldikten sonra tansiyonunun düştüğü anlaşılmış,dürüm+ayran takviyesiyle can bulmuştur,akabinde stüdyoda höykürmüştür.kutluyorum kendisini.
-eyw.
gecenin bir köründe yardıma muhtaç olup zahmetlere gark ettiğim ve mahcup olduğum yazar..kul hakkı diye bişey varsa şayet kendisine şahsımdan on puan gidiyör..*
sözlüğün en sinsi yazarıdır, gizli gizli iş çevirmektedir.
bi de çok deli bass gitar çalıyor, akıl hayal durduruyor, çok güzel uyuyor, bi de çok güzel uyuyor numarası yapıp laf dinliyor, hele ki bir erkek eli öpüşü var bunun, akıllara zarar*
bir konuşursa sözlükte yer yerinden oynar. adam o denli dolu, o kadar gizli ajan, bir o kadar sinsi..
her yerde kulağı var. her şeyi duyuyor, her şeyi görüyor.
böyle adamları zirvelere kabul etmeyin çok rica edicem.
bir de pis pis sırıtmıyor mu "sen şimdi ortamın damına konuyosun amağ bugün yediğin hurmalar yarın nerelerini tırmalayacak bekle ve gör" deyü..
bu adamdan korkun sevgili arılar.
bu adamla arkadaşlık etmeyin, aynı ortamda bulunmayın.
uçurun lan bu adamı. huzursuz oluyorum yemin ederim.
gözüme uyku girmiyorum sabaha kadar..
ama herkesin bir fiyatı var. bildiklerin karşılığında ne kadar istiyorsun lan?
allah cezanı vermesin senin..
postane üzerinden yolladığı mesajlardan vardığımız sonuca göre kendisi 100 kontör karşılığı webcam üzerinden direkli striptiz yapan bir insandır. tercihim olmamasına rağmen striptiz yaparken o direği ne yapacağını merak ettiğimden kontör yollamayı düşünüyorum kendisine.
amon amarth tişörtü ile yaptığı kolbastı dansı ile öğrenci indirimli dans eğlence zirvesini yıkıp geçiren zat olmuştur. uzun saçları ve ince yapısı ile yaptığı gerdan kırma hareketleri olsun meme sallama hareketleri olsun nesrin topkapı ya rahmet okutmuştur. maşallah diyoruz.
kolpa metalcidir öyle uzaktan görünüşüne bakmayın, yıllarını metal müziğe adamış falan gibi göründüğüne.. gecenin bir köründe içindeki gerçek silentpain fırlamıştır..
katil tipli, sapık ruhlu, ölü sevici, abazan yazar. geçenlerde kalabalık bir ortamda* insanlar, bir bayanda aradığı özellikleri sıralarken, "nefes alsın yeter" diyenlere, "nefes almasa da olur. hatta daha güzel olur. oyhş..." demiş ve bizi dumurlara uğratmıştır.
dipnot: söylerken ciddiydi. şu an kendisine leşcinsel dediğimizde, durumu kabullendiğini bizden saklamıyor.
ya zor tutuyorum kendimi ya, inanılır gibi değil sevgililer. ben bu yazarı severim ekseriyetle falan ama siksik yapmamak için de kaç gündür tutuyorum kendimi bilemezsiniz.
uzunca bi süre yazmamış sözlükte, şimdi hergün mal mal bir şeyler yazıyor, sikko sikko benim hayatta duymadığım şarkıların kimisinin sözünü, kimisinin linkini falan ekliyor. amacı nedir, yaptığı işin kime faydası vardır bilemiyorum. tamam tematik çalışıyor sayılmaz çünkü şarkıların çoğuna salak saçma yorumlar da ekliyor, bazen sikik espriler falan yapıyor ama burdan kendisini kınıyorum, dur silentpain, yapma diyorum. benim grubumun* bir ferdi olarak sana yakışmayan eylemler içerisindesin, lütfen silkelen ve kendine gel, hayata beyaz bir sayfa aç, lüzumlu şeyler yaz şu lanet olası sözlüğe. (amerikan film söz sanatı yaptığımı herkesin anlamış olmasını umuyorum, sözlüğe küfürlü konuştum sayılmasın)