en son termodinamik sınavı için kendime söylediğim ve bedelini boş kağıt vererek ödediğim cümlecik
bi insanın kendine söyleyebileceği en mutlu edici söz.
son 1 haftadır sürekli olarak telefuz ettiğim(iz) cümle
çalışılmamış tüm sınavların girdiği kategoridir.
çok kullanımı okulu uzatmakla sonuçlanacak cümle bütünü.
(bkz:
ben yaptım ordan biliyorum)
dersten kalıcak olanların son sözü.
(bkz:
ölmeden önce söylenen sözler)
eğer gümüşsuyu yurdunda kalınıyorsa genelde sonu "hadi taksime çıkalım" ile biten cümledir
hayat aslında bir "siktir et sınavı"dır. ne kadar çok siktir edebilirseniz ve ne kadar iyi siktiredebiliyorsanız bu sınavdan o kadar başarılı ve yüz akıyla çıkarsınız. siktir et sınavları akademik kariyer yapmak isteyenler için özellikle önemlidir, eh işin ucunda hoca olup öğrencileri siktir etmek gerekecek. devlet memurluğu görevleri için de çok önemlidir, geleni gideni, saftirik, gariban demeden parası yoksa siktir edeceksiniz ne de olsa. hatta kimi güney afrika ülkelerinde milletvekilleri bile siktir et sınavlarıyla seçilir.
senede iki defa uluslararası komisyon tarafından yapılır. biri ocakta biri temmuzda. ocaktakine başvurular bitti geçen cuma. ama "siktir edin". temmuzda girersiniz.
yıllar ardından:
o ara çetin altan'a mı sarmışım acaba? niye böyle bir mesaj verme kaygısı? levent kırca?
(choban, 27.10.2005 00:07 ~ 09.01.2009 00:53)
sizin dersten dersin de sizden bir beklentisi kalmadığında söylenen laftır amaç yandaş aramaktır.
(bkz:
siktir et dersi hadi gezelim) olay burda başlar.
kallavi sınavlardan önce denilmesi makbuldür, herkes "off ya" derken sizin "ehehehe" demenize olanak verir
yarın ki vize için söylediğim söz...
soğuk kış sabahında sıcacık yataktan uzaklaşmayı önleyen yegane cümledir. uyku mahmurluğundan kurtulduğunda devamı "hasssiktiiiir"le gelir.
(reska, 27.10.2005 00:48)
hep yapmak istediğim bazen uyguladığım uyguladığıma değmiş olan ancak sonrasında burnumdan fitil fitil gelmiş olan.
her sınavdan önce kurduğum cümle.hatta abartılır vizeye bile girilmez,alınan vf nin hazzıyla merkezkantinde king oynanır.
bir hocanın ağzından duyunca ve hocanın bu sözün arkasında durup, notla uğraşmak yerine öğretmeyle uğraşıp, öğreneni çat diye dersten geçirdiğini görünce kıtlıktan çıkmış gibi acıkmış haldeyken titizlikle yapılmış lezzetli koca bir tabak mantı yeme hissi uyandıran sözdür. ben yaşadım ordan biliyorum.
parti esnasında gayet güzel eğlenirken yandaki arkadaşın "off yarın sınav var" diye söylenmesine verilecek tek cevap.
sınavın umursanmaması durumunda kullanılacak söz öbeği sınavda neymiş hayatının baharındayken daha gibilerinden ama tabi herşeye rağmen sınava girililir artık sonra kim kimi siktir eder orası bilinmez...
eğer kişi sınava çalışmamışsa ve tek düşük not alan öğrencinin kendisi olmasını istemiyorsa arkadaşlarına söyleyebileceği söz öbeği..
söylenme sayısıyla ortalamanın ters orantılı olduğu, buna rağmen ısrarla yıllardır söylenegelen, benim de çokça kullandığım, söylendiği anda şirin ama sonuca yansıyışı gayet sevimsiz bir cümle..
ders çalışmayan ve tek başına canı sıkılan öğrencinin, ders çalışan masum öğrenciyi kendine eşlik etmesi için kullandığı cümle.
(bkz:
kötü arkadaş)
(aranjor, 14.01.2007 14:42 ~ 11.03.2007 20:33)
bu cümle en güzel yatakta söylenir. sevdicekle ders çalışmak için eve gelinmiştir. ama baharın verdiği heyecanla direk
münasebete girilmiştir.
-yarın sınav var toygarcan
+
siktir et sınavı güzelim gel buraya
-hayvansın toygarcan
+e ismim toygarcan hayvan olmiim de ne oliim
gibi..
kasap alımlarınıın yapıldığı sınav. siktir a.ş. tarafından düzenleniyor.