belki ilginizi çeker
  1. · siklamen çiçeği
  2. · erkekleri karizma yapan detaylar
  3. · siklemem karizması
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · zongul ducks
  5. · disko kralı
  6. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · aşık olmayı özlemek
  9. · yapımcı

siklemiyorum karizması  

1. yapabilen için manyak bi olaydır abicim.*

hormon kontrolünü dengede tutmak, adrenalin hesabını bilmek mihenk taşlarını oluşturur bu işlemin. etraftaki olaylara kayıtsız kalıp hödük gibi durmak değildir bu. etraftaki her olaydan haberdar olup, "umurumda diil hacı" olayını yaratmaktır esas olan. öbür türlü "ehuehue kalas lan bu" derler. duygusuz bir ayı profili yaratmadan bunu başarabilenlere çok deli sempatim var.

ray allen mesela. surat ifadesini savelemiş* gibi değiştirmez. sadece kameranın onu çektiğini hissetiği anda sakızı ağzını yaya yaya çiğner böyle. futbolda thierry henry başlatmıştı bu akımı. barca onu bozdu ama. yok gol attıktan sonra gidip messi'ye sarılmalar, ronaldinho'yla sevişmeler filan. kendine gel olm. o kaleciyi şutlarıyla dövüp bakışlarıyla öldüren henry nerede mına koyim?

sokaklara inip bu işin profesyonellerini incelemek lazım. 100 kişi kadar inceledim ben. bunlardan 54 tanesi bu karizmayı etraftaki olayları sallamamak zannediyor. "küresel ısınmayı siktir et abi, ne güzel ısınıyoruz işte" diyenler var. 28 tanesi ise ufak şeylerden bu karizmayı çıkartabildi. metroyu kaçırma ihtimaline rağmen koşmayan öğrenciler, otobüste boş yer olsa bile oturmayan delikanlı abilerimiz. gerçi onlar belki basurdur, neyse.

geriye kalan kişilerse "siklemiyorum ne lan" dediler. dördüncü nesil sözlüğü küfür manyağı yapmış. o da doğru tabi. ama "umursamıyorum karizması" dersen kimse siklemeyebilir. aa bi dakka lan..
    (hayalet, 01.03.2008 12:02 ~ 22:12)
  2. karizmatik insanın 50 özelliği başlıklı cosmopolitan anketinde en başa yazılması gereken davranış biçimi.tabi önce böyle bir anket,test gibi bi'şey yapmalı bu dergi.bir de derginin ismini doğru yazdım mı bilmiyorum.

neyse hemen konuya dönelim.ya bu arada bu cosmopolitan dergisinin ilk 60 sayfası reklam mk! evet konu;siklemiyorum karizması.çok deli harekettir bu ve dikkat çekmek istemiyormuş gibi yapıp dikkat konusunda paratoner olmak isteyen herkesin yapması gerektiğini isviçreli bilim adamlarından norveçli balıkçılara kadar herkes test edip onaylamıştır.
    (dereotundannefretederim, 01.03.2008 13:12 ~ 06.07.2009 21:36)
  3. tipik loser davranış tarzlarından birisidir.
    loserbireyler eksikliğini, ezikliğini, bitikliğini karizma varsaydığı davranış, hal ve triplerle gizleme çabasındadır.
    (luto, 01.03.2008 13:33 ~ 07.03.2008 12:46)
  4. yapacak başka şeyi yoktur ki nabsın adam.
    (haut parleur, 01.03.2008 23:24)
  5. sevilmeyen girinin altına edit yapmakla veya seri eksi oy veren ibneye laflar hazırlamakla son bulur.
    (ayabakan, 01.03.2008 23:28)
  6. siklenmeyen insanların boşu boşuna girdiği karizma türüdür.
    (hplovecraft, 01.03.2008 23:34)
  7. (bkz: siklamen çiçeği)*
    (steinmetz, 07.03.2008 10:31)
  8. (bkz: teoman)
    (jenesaispas, 07.03.2008 12:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil