iü sözlükte yazarların kurduğu sendikavari örgütlenme. admin onları uçurmadan önce tabi. başlığın silinme sebebi de küfürlü olması. ne komik lan.
açıldığı sözlükte
*çeşitli badireler atlatmıştır.
yaşattığı kavram karmaşası nedeniyle önce uçurulmuş, ortalık sakinleşince tekrar canlandırılmıştır. dokundu sanırım.
edit: gene silinmiş. sjkdhfksjdhfjhsdg.
"sosyalist işçiler konfederasyonu iş" şeklinde bir açımlamaya sahip olduğunu iddia eden birtakım yazarların serzeniş platformudur.
(bkz:
buyurun serzenin)
vaatleri muhtıra sonucu gerçekleşememiş farazi sendika.
- burası 9. köy mü lan ?
- yok beah daha var
- burda olmaz zaten öyle şey.
- olmaz canım
- sövercin burada da yazıyormuş
- ha rüşvet teklif etmiş sendikayı tekrar kapatmak için
- dokunuyor lan adama
- içten içe de seviyor, önceki köy de fake nickle sendikaya üye olmuş diyorlar
- vay anasını !
biricik serzenme platformu, geçmişin izi, sözlükten adam attıran özgürlük unutturan sendikal yapı.
üyelerinin kellesi uçurulan, ama yeniden doğan sendika. üyeleri olan yolbaşların yüreğinin soluğu hala kulaklarda. iü sözlüğün bastılılan duygularının suratlarına attırıldığı sendika. özgürlük alanı.
09.01.2009'da yaptığı grev çağrısı isyana dönüşen, fakat grev alanına kontrgerillalar tarafından yapılan operasyonla yaralanan gruptur.
(bkz:
bizi öldürmeyen yara güçlendirir)
*
iü sözlüğün
boylumlamasıdır.
sovering patron sen gel.
ne olursan ol gel.
asıl sik iş burda.
sloganını kendine marş edinmiş illegal örgüt.
ezilmişin, yapamamışın sesi olmaya aday sendika.
tek ve ulvi bir amacı vardır bu sendikanın. memleket dahilinde sikiş yapamamış gençlerin elinden tutmak. mecazi anlamda yani. yoksa tutulur mu lan o el, kimbilir kaç kez nasırlanmıştır sürtünmeden dolayı. sürtünmeler ihmal olsa halbuki ne güzel olurdu ama hayat bu kadar basit ve güzel değil ne yazık ki.
neyse konumuz birçok genç arkadaşımızın muzdarip olduğu sikiş konusu. sendikamızın tek vaadi de budur zaten.
haydi gençler sik-iş' e!
"hakkını ara sor da gel
çadırları kur da gel
düğün olsun grevler
davullara vur da gel" dediğimiz halde, kafamıza kafamıza vuran moderasyonun kurbanı olan örgüttür.
reel hayatta, hayat kadınları sendikası olarak hayata geçirilebilecek (ne çok hayat yazdım lan!) proje. fuhuş çetelerinin ve beyaz kadın satıcılarının korkulu rüyası olacak sendika.
"çam ağacını oyarlar
içine tinton koyarlar
ağlama tinton ağlama
senin de kulağını burarlar"
şeklinde bilmecelere de konu olabilen sendikal oluşum.
hakkını arayanların, arayıp da bulamayanların, birası bitenlerin, örgütsel oluşumu.
ibjub,
slm nbr.. ve
zenci ile beyaz arasında irice bir fark var kişilerinin oluşumu başlattığı, birçok insanın da yüreğini, canla
başla ortaya koyduğu oluşum. siyasi simgesi, havaya sıkılan yumruklar yerine, belden aşşaya sıkılan yumruklardır. böyleydi. gördüm.
(bkz:
sovering buraya yumruk havaya)
mottosu " madem pipim var o zaman neden sikiş yapmıyorum? " olan insanların buluşma noktası.
hazır konu açılmışken bazı bilimsel gerçeklerden de bahsetmekte fayda var. şimdi efendim normal insanlar pipilerini ortalama %10 verimle kullanabiliyorlar. ancak bir rocco %100' e yakın bir verimle adeta pipisine hükmedebiliyor. tamamen çalışmayla alakalı, doğuştan gelen bir yetenek değil. sendikamızda bu yüzdeyi artırmaya yönelik kurslar da açılacaktır.
sik iş bünyesinde kişisel gelişim kursları;
(bkz:
sik iş nlp)
cinsel terapi kursları;
(bkz:
pipi kası yapmak)
varololuşçu felsefeyle yorulmuş üyelerden, dayanılmaz hafiflik yaratan durumlar kursları;
(bkz:
saniyede ayar)
gibi hizmetlere başlamıştır.
sendika içinde ki derslerin bazıları ve konu alanı uzman kadrosu şöyledir:
sik iş tiyatro: elpinoras
sik iş nlp: fasafiso
sik iş sağlıklı cinsel yaşantı: oeh
sik iş danışma hattı, eğitim koordinatörü: tatito
sik iş metaforları: mental retardasyon
şimdi efendim yemişim iü sözlük'ü de sovereign'i de der sözlerime başlarım.
dinleyin ulan ey floydianlar!!!!111
adriana lima'nın ülkemize gelip akılları başlardan aldığı -başlardan-, tayyip hazretlerinin " sikerim yeæ gelmiyorum lan bi daha >:( " diye celallendiği şu günlerde insanlarımızın ihtiyacı olan bir oluşum, bir başkaldırış.
sevgili yolbaşlar!
bunca sene az yorulmadık, az üzülmedik ama vakit başkaldırma vaktidir, yıllarca içimizde tuttuk bu özlemi, yıllarca ezildik. katılmak için gerekli form şudur;
ad: ...
soyad: ...
boy: ...
boy: ... -birbirimizi kandırmayalım beyler, doğrusunu buraya yazalım-
ve siz her gece sevişen insanlar, artık karşınızda biz varız, yıllarca ezdiniz bizi abazan ilan ettiniz fakat kızıl gökyüzünün tüm nefretini kusacağı gün yakındır. fight for mother russia!
adriana lima'nın imza dağıtacağı bir imza günü düzenleyecek olan kuruluştur.
eğer başarabilirseniz siz de adriana'yı imzalayabilirsiniz. imzanızı atın tarihe geçin mottosuyla hayat bulan aktivite.
ayrıca sendikamızın logosu; =====0
sendika binasının kapısında
sorma gir yazar.
içerdeki odalar da içki şişeleriyle oluşturulmuş tematik dekor göze çarpar.
bodrumunda özel dersler verilir.
çıplaklık esastır.
pipi şart değildir.
ve bir çaylaklık süreci de vardır tabiki.
*
sonsuzluğa açılan kapıdır, girip çıkanlar var.
tek amacı yardım etmek olan sendika.
şimdi sizlerden gelen sorulardan birkaçını buradan paylaşalım:
soru: abi ben hiç yapamadım daha önce. çok heyecanlıyım. nası olucak bu iş?
cevap: heyecanlanma hiç, sakin ol. başının sesini dinle, onun doğrusuna git. o doğru yolu bulacaktır.
soru: en son kirazların olduğu mevsim sikiş olmuştu. malum aradan çok zaman geçti. unutmuş muyumdur nasıl yapıldığını acaba?
cevap: mümkün değil. bir kez bu yola girmiş baş, nasıl yapacağını asla unutmaz. unutamaz!
soru: u ne oluyor?
cevap: sikiş.
yeni sorular ve yeni cevaplarla tekrar karşınızda olacağızdır.
-sikiş, yapamamışın sesi!-
fesat bünyelerde okunduğu gibi algılanan sendikal harekettir.
(bkz: devrimci işçi sendikaları konfederasonu nu kompak disk sanan kişi)
serbest çağrışım denen şeyin sadece
beyinden gelmediğini kanıtlayan çakma sendika ismi bile denilemeyecek
şeydir.
van minud van minud!!!111
sevgili yolbaşlar!
bu muazzam sendikanın sağladığı bir başka imkanı daha paylaşmak istiyorum. malum balkanlardan gelen soğuk adriana lima havasının etkileri yurdun çeşitli bölgelerinde halen daha görülmekte genç bünyelerde çeşitli hezeyanlara sebebiyet vermekte işbu sebeple üye olan herkes sadece 1,99 ytl fark ile
victoria's secret defilesini hd kalitesiyle izleyebilecek, sadece 1,99 ytl hd diyorum olm !
söz sende nina tylolhotov.