görseller
sigourney weaversigourney weaver
sigourney weaversigourney weaver
belki ilginizi çeker
  1. · bülent ersoy armağan uzun evliliği
  2. · aliens
  3. · snow cake
  4. · working girl
  5. · ice storm
  6. · avatar
  7. · dian fossey
  8. · zuul
  9. · ghost busters
  10. · vantage point
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · beşiktaş
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · zongul ducks
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · cem karaca
  9. · özcan deniz

sigourney weaver  

1. alien filmleri ile ün yapmış ve zamanla bir çok kaliteli filmde rol almış usta aktris.
    (axel fox, 07.07.2004 23:21)
  2. (bkz. alien)
    (bkz. aliens)
    (bkz. alien 3)
    (bkz. alien resurrection)
    (greeen, 13.08.2004 03:44)
  3. (rene, 06.10.2007 07:49)
  4. yanılmıyorsam alien serisinin 2. filminde (3'te olabilir) erkek bir alien le sevişerek beni benden alan kişidir. suç kendisinin değil tabi senaristleri kınamak lazım
    (shagrath, 06.10.2007 09:38)
  5. uzaylılardan bir türlü kendini kurtaramayan ablamız. yakında yine uzaylı yaratıklarla ilgili bir filmini göreceğiz. adı da avatar.
    (yata yata paslandık, 30.11.2008 05:58)
  6. bir gün böyle kargo gemisi gibi bir gemideyim, peşimde de işçi yaratıklar*.. yanımda da bir kaç kişi var kim olduklarını bilmiyorum (hatırlamıyorum)... kargo bölümüne giriyorum ve

- buralarda bi yerde sigourney' in pompalısı* olması lazım...

açıyorum bütün kutuları.... yok allah yok... koridordan da tangur tungur sesler geliyor... yaklaşıyor ibneler...

- ahan da şimdi tuttuk.... nereye koyduysa da yok ortada sigourney' in pompalı... kalpten gitmeden, uyanmam lazım artık...

....

uyanıyorum... oh be dünya varmış...

edit büdüt: bu aslında daha çok alien' la alakalı oldu ama.. rüyada ripley gibi kolay bir ismi değil de sigourney' i hatırlamamdan buraya şettirdim...
    (orochimaru, 30.11.2008 12:35 ~ 12:39)
  7. ingiliz gsm firması orange için cekilen filmle güldürebilen de bir aktris.

http://www.orangefilmstudios.co.uk/...
    (iddqd, 11.11.2009 20:22 ~ 20:22)
  8. erkekler daha çok güzelliğe bakıyor, bu hatun güzel müzel değil, allah için inanılmaz bir çekiciliği ve karizması var yine de. bu kadar devasa olmasına rağmen (alien resurrection filminde ron perlman ile kapışacak bir cesametten bahsediyorum), bu kadar yok edici olmasına rağmen, bu kadar çekici görünen başka bir hatun bilmiyorum.

bildiğin hastasıyım teyzemin.
    (dallak barbeque, 11.11.2009 20:50 ~ 20:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil