belki ilginizi çeker
  1. · if performance hall
  2. · sigara içerken yakalanmak
  3. · aşkın alışkanlığa dönüşmesi
  4. · murphy kanunları
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · insanın hayatına sıçan şeyler
  5. · 100 opera
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · perihan mağden
  9. · artı oy verenlerin adresleri verilsin kampanyası

sigara dumanı  

1. sigara yakıldığı takdirde ister istemez meydana gelen is.gerçi kim ister o da ayrı bi entry konusu ama çıkar işte.durduramazsın.dumansız ızgara gibi dumansız sigara yapmalarını bekliyorum yetkililerden.hatta lezzet çemberi de olsun.sonra televizyonda ayda sadece 99.999 liradan başlayan taksitlerle diye reklamını görmek istiyorum.hatta bu işi bizim imalat mühendislerine havale ediyorum.kolay gelsin.

yıllar sonra gelen edit:
    entry yazmışım! yuh bana!
    (errant, 23.08.2004 02:23 ~ 17.06.2007 22:04)
  2. eğer loş bir ışıkta sigara içerken çıkıyorsa, tütsü dumanı gibi gayet sanatsal estetik kazanabilen şey*
    (markrenton, 23.08.2004 02:28)
  3. sigara içmediği halde, birçok kişinin pasif içici olmasına ve de kansere yakalanmasına neden olan şey.
    (esdora, 23.08.2004 02:32)
  4. sigara içen kişinin ciğerlerine çektikten sonra dışarıya üflediği nefesteki hali çok zararlı olmayan şey.lakin yanan bir sigaradan tüten dumanı içinize çekerseniz pasif içici oldunuz bile.
    (amorph, 23.08.2004 02:47)
  5. loş bir ışıkta içildiği zaman mavi renkte çıkan, insanı alıp götüren duman.
    (aqua, 23.08.2004 02:51)
  6. film karakterlerine gizem katmada kullanılır
    gerçek hayatta ise yüze gelince, kaynağı gırtlaklayıp boğana kadar sıkılabilir
    (greeen, 23.08.2004 02:53)
  7. arabanın içinde olmasından nefret ettiğim ve çıkartmak için bernoulli abimin kulaklarını çınlattığım şey
    (kornish, 23.08.2004 03:17)
  8. küllükten göze, ağıza, buruna gelen sigara dumanı içmeyenide, içeni de rahatsız etmektedir.
    (sistembasithatasifir, 26.02.2007 21:52)
  9. içi daralan, boğulan, strese kapılan, sıkılan, nefes alamayan insan sigara dumanını içine çeker. o duman içerideki bütün sıkıntıları toplar, kendine bağlar. dışarıya bırakılan dumanla bu sıkıntılar da dışarıya çıkar ya da çıktığı hissedilir. ne kadar zehirli olursa olsun, hiçbir yararı olmadığı düşünülürse düşünülsün işte bu neden, yeterlidir bir nefes için.
    (endip, 06.08.2007 12:16 ~ 12:18)
  10. pasif içicilerin, aktif içiciler kadar zarar görmelerine sebep olan duman.
    (hypathia, 26.09.2007 17:13)
  11. yeteneksizin gözünü yakan, yeteneklinin havada yuvarlak kapılar açtığı.
    (heidi, 20.11.2007 22:13)
  12. bu durum fotoğraf çekildiği zaman ortama bir enteresanlık katar. eğer sigara içmiyorsanız sonuç pek de hoş olmayabilir ama yine de buna değer. evet.
    (kazein, 20.11.2007 22:41)
  13. sigara içmeyenler için işkence aracı olarak kullanılabilecek kadar rahatsız edici olabilir. kokusuna dayanılamaz, saça, kıyafetlere siner. zehirlendiğinizi sanki o dumanı soludukça hissedersiniz. en sevdiklerinizin sağlığını bozan, onları kaybetme korkusunu yaşatan sigaranın nasıl bağımlılık yaptığını izlersiniz. gözleriniz yaşarır, dumandan değil ama; ona zaten alıştınız. annenizi hastanede ziyarete gidersiniz, o dumanı her soluduğunuzda küfredersiniz. veya etmezsiniz, o dumanı nasıl bir şey yaptığınızın farkında olmadan havaya üflersiniz.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 22.11.2007 20:17)
  14. içeni bile rahatsız eden hede
    (funkyart, 10.01.2009 15:47)
  15. nedendir niyeydir bilmiyorum ama araba yolculuklarında daha bir farklı sanki veya bana öyle geliyor. araba alayım ilk işim içinde bir sigara içmek olacak. çocukluğumdan bu yana bayılırım.
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 01.02.2009 00:58)
  16. direkt olarak sigaramın dumanına sarsam saklasam seni sözlerini akla getiren dumandır.
    (thelordofthedrinks, 01.02.2009 01:03)
  17. içinizden çıkan hayaletlerdir , zamanla arkadaş olursunuz onlarla.sonra istesenizde kurtulamazsınız ,yutarlar çünkü..
    (ruhani oyun havaları, 02.02.2009 23:42 ~ 04.02.2009 00:47)
  18. sigara ortaya bırakıldığında adeta canlıymış ve hissediyormuş gibi sigara kullanmayana doğru giden enteresan beyaz bişi
    benim gözlemim istisnasız her seferinde içmeyene doğru gidiyo.
    (eratosth, 12.02.2009 04:25)
  19. paketlerce sigara, kül yığını her yer, pencere açmak aklımın ucundan geçmemiş, belki bir çeşit intihar bu sigara dumanı içinde boğulurcasına, pişman olunan ne kadar hatıra, gerçekleşmiycek nekadar plan varsa lanet olsun hepsine ve teşekkürler.teşekkürler size ki adam ettiniz beni, çocuk gözlerime, çocuk ağzımdan düşünmeden çıkardığım her söze sizler vurdunuz gemleri, ve boğazıma oturan o acı yumru...."bir gün buluşalım, içicektik ne oldu?, tabi ya gidirez be abi, neyse daha sonra artık kısmetse...kısmetse". kısmet lanet olasıca koca bir yılan,öyle ki her tarafımızı sarmış ama sıkmıyor nedense,bu daralmışlığın içinde hafif bir masaj etkisi yılanın ki.haydi rahatlat bizi pişmanlıklarımızın verdiği sıkıntıdan ve gerçekleşmenin yakınından bile geçemiycek planlar kurmanın çaresizliğinden. düşünme...hiç bir şey düşünme. şu küller kadar yumuşak ve kırılgan, duman kadar sessiz olana kadar öylece sıranı bekle...ozaman yılan bile sıkılır senden, kendini kandırdığın her dakika göremediklerin büyümüş, dağlar olmuş karşında aslında. ve o hayaller..hepsi sadece bir sigara ömrü kadar,sonra...herşey duman...
    (megalo idea, 28.08.2009 19:14 ~ 19:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil