belki ilginizi çeker
  1. · nokia 3650
  2. · cep telefonu adetleri
  3. · sx1
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · mutluluk veren küçük şeyler
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · ugg
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · 22 temmuz seçimleri sonrası yazılan msn iletileri
  9. · erkekler ağlamaz

siemens sx1  

1. siemens'ın çıkarmış olduğu başarılı smartphone modellerinin önde gidenidir..hatta tüm smartphone aralarında mmc,bluetooth,mp3 player ve radyoyu beraberinde bünyesinde toplamış piyasadaki tek telefon..dizaynı açısından biraz düşündürse de, özellikleri şuanki tüm nokialara geçiyor..ayrıca menü tasarımı aynen nokia'ya benzer olması nokia kullanıcılarını da telefonu almaya davet ediyor..teknik olarak da işlemcisi 130mhz olması nokialara karşı bir adım öne çıkartıyor telefonu..yine de bazı kesimlerce telefonun sesinde bir azlık, ekranda da çok olmamak şartı ile donma olduğu gözleniyor..bence garantili alınması gereken bir üründür cep telefonları,öyle de bir sorun çıkarsa zaten atın kafalarına telefonu adamların..ama yine de sorunsuz bir sx1, fiyat/performans açısından bomba bir telefondur..

(bkz: http://www.mobile-review.com)
    (zeus, 09.12.2004 10:18 ~ 10:21)
  2. piyasadan nokia'nın açtığı dava sonucu kaldırılan alet
    (16v, 10.04.2005 00:04)
  3. mmc,mp3,radyo ve bluetoothu içinde bulundurup piyasaya çıkan ikinci telefon.

(bkz: n-gage)
    (akaydo, 10.04.2005 23:00)
  4. yazılım sorunları verdiği söylenen telefon.
    (alayinaisyan, 11.04.2005 02:00)
  5. tekrar piyasaya sürülen ve fiyatı ilk çıktığına nazaran düşüşe uğrayan ,özellikle yanda duran tuşları ile dikkat çeken, çıkan bazı teknik aksaklıklar nedeniyle siemens tarafından sürekli güncellemeler yapıldığını duyduğum hoş bir telefon.
    (eddarosa, 04.06.2005 00:43)
  6. panasonic x700'den önce zevkle kullandığım smartphone. kendisini çaldırdıktan sonra çok üzüldüm. zira başkaları beğenmese de ben beğeniyordum tipini. vücut geliştirme yapmış ilk telefon!!! teknik olarak fazla eleştirilebilecek bir telefon değil. aldığımda şoke olmuştum. yaptığım en akıllı alışverişti zira. kutudan mmc kart dışında herşey çıkıyordu. muhteşem bir kulaklık ve data kablosu. radyosu ve mp3 player'ı gayet başarılıydı. 640x480 çözünürlükte fotoğraf çekmesine karşın 1 megapiksel fotoğraf çekenlerden daha iyi çekimler yapıyordu. tuş takımına alışmak gerçekten zor ama alıştıktan sonra keyifli oluyor. oldukça kaliteli olan kaplaması ve pırıl pırıl ekranı, aleti daha da karizmatik yapıyordu. bluetooth ve kızılötesi de cabası! tüm bu artılarının yanında çok ciddi bir kusuru vardı aletin. arada bir kilitlenmek!!! illa 2-3 günde bir pili söküp tekrar takacaksınız.
    (ekapus, 01.12.2005 20:54)
  7. kilitlenmesi ve pili bittiği zaman telefon rehberi dahil her şeyi sıfırlaması haricinde hiçbir nokia telefona imrendirmeyecek kadar çok özellik barındıran ve fiyatı da aynı derecede ucuz olan telefon.
    kamerası çok iyi bir telefondur aynı zamanda...
    (anky, 22.01.2006 23:16)
  8. çok severek aldığım ve kullandığım telefonum.bütün özellikleri birarada bulunduran ve nokiadan bi kez daha soğumama neden olan biricik telefonum.kulaklıkların bozulması ve tuş takımından dolayı soğumama ragmen hala o özellikte bi alet bulamadığım için değiştiremediğim telefonum..
    (zephyr, 10.03.2006 20:54)
  9. ne kadar tamire gitse, ne kadar düzeltilse de kesinliklikle ve kesinlikle gene aynı hatayı yapabilen bir telefondur. kitlenmesi ve restart atması standart hale gelmiştir. üstelik kendi kafasına göre kayıtlı mesajları ve hafızayı silmesi an meselesidir. hafıza kartınızı sürekli yedeklemiyorsanız sıçtığınızın resmidir. alacak olanlar kesinlikle yanından bile geçmesin. almış olup şikayetçi olanlar da 3. hatayı yaptığı anda iade bedeli ile en yakın servise götürün ve talebinizi iletin. kabul etmedilerse tüketici derneğinden dava açabilir ve kazanırsınz.*
    (guenhwyvar, 24.04.2006 00:17)
  10. ciddi şekilde fanatikleri olan telefon. zamanının efsanesi 6600'a karşı en büyük rakip olsa da siemensin teknoloji ve üretim kalitesi olarak sürekli nokia'nın gerisinde kalması, geri kalmakla yetinmeyip arayıda açması yüzünden mazideki yerini alması uzak gözükmeyen eski telefon.
    (ağ kablosu, 24.04.2006 00:50)
  11. insanı satın aldığı güne lanet ettiren siemens firmasının yılda 8 ila 10 arasında bozulan bu ne lan dedirten tırt cep telefonu.
    (dave mustaine, 02.01.2007 17:39)
  12. iki tane işletim sistemi ile çalışabilen tek cep telefonu.

(bkz: linux)
    (bkz: symbian)
    (ufoya taş atan masum köylü çocuğu, 04.06.2007 15:05)
  13. çok sevdiğim bütün özellikleri bir arada barındıran,2.5 sene önce aldığım cep telefonum..kendisi sık sık sistem göçertmesi sorunları yaşatmıştır..hepsini format atarak hallettiğim halde sonunda hepten sapıtmış garantiye yollamıştım..yapılcağına inanmadığım için yeni telefon almış ve aldığım gün telefonunuz yapıldı diye telefon almıştım..(bkz: şans işte) ama severim güzel telefondur..
    (zephyr, 04.06.2007 17:38)
  14. ömrümden ömür yemiş telefondur. aldığımdan beri sürekli kitlenmektedir kendisi. mesaj gelir kitlenir, tuşlara hızlı basarsın kitlenir(sms), radyo dinlerken birden bire kitlenir ve daha bununla da bitmez, gün gelir sizin 250 küsür numaranızın bulunduğu rehberi bir anda siliverir. en acı olanı da bazı numaraları hayatınız boyunca bir daha hiç bulamayacak olmanızdır, içinizi en çok bu yakar, çünkü diğerleri ne de olsa yenilenir fakat öbür numaralar için artık çok geçtir. ama yook, daha bitmedi; bu muhteşem telefon durduk yere kendi kendine kapanır, kendi kendine açılır, bazen hiç açılmaz, açılırsa kitlenir filan diye uzayıp giden bir gariplikler listesine de sahiptir. ama yanlarda bulunan tuşlarına o kadar alışmışsınızdır ki, artık normal tuşları olan bir telefon kullanamaz haldesinizdir. her kötü huyuna rağmen alıştırır kendini size kerata. 2 yıldır kullanmakta olduğunuz bu uğursuz telefonu değiştirmeye elini varmaz çünkü çok sevmişsinizdir. ama ne çare ayrılık vakti ufak ufak yaklaşmaktadır, iki hafta sonra vedalaşacaksınızdır bu manyak telefonla. ulan özlicem lan seni...
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 04.06.2007 18:11 ~ 05.06.2007 01:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil