sidar 

adana çık aradan

1. çok yakından tanıdığım,entellektüel birikimi ve hoş sohbet kişiliği ile gönüllerde taht kurmuş,duygusal fakat bir o kadar da hırçın,bildirimim sayesinde sözlüğe üye olabilmiş sevgili hukukçu dostum.aynı zamanda çok sevişgen bir ikinci nesil arıdır kendisi.
    (lhurgoyf, 12.03.2005 20:36)
  2. 'ağaç gölgesi' anlamına gelen güzel bir isim...
    (zoe, 24.03.2005 01:27)
  3. @372723 girisiyle beni benden alan, duygularıma tercüman olmuş ademoğlu.
    hoş; söz konusu grup vaktiyle çok boyunları fıtık etmiştir, çok omuzları kırdırtmıştır konser salonlarında ama bayıktır, 5 (beş) karakterle ifade edilesidir. 1-2 albümü dinlenilip yorum yapılasıdır. hatta 1-2 albüme bile gerek yoktur; barda çalan bir şarkının ardından "abi ne bu?" sorusuna "paradise lost" cevabını almak da yeterlidir bu grubu 5 karakterle özetlemek için.
    gerçi arkadaşa hak vermemek de imkansız. yani sonuçta ben bir manga, linkin park, korn hakkında ne düşünüyorsam; adam da paradise lost için aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyor.

agresif bünye ister ki "bayık sensin, doom metal de sana girsin!" bakınızı girelim, tehdit mesajları atalım, "sen kimsin lan!" diye kavgacıklara akalım. ama şu üç günlük dünyada ne gerek vardır di mi?

hem hangimiz zaman zaman subjektivite sınırlarının ötesine geçmedik ki?

edit: manga, linkin park ve korn yazarımızın dinlediği gruplar değil; benim nefret ettiğim gruplardır. anlatım hatalarından doğan tüm yanlış anlaşılmalardan dolayı özür diler, oradan o sonucu çıkaran tüm okuyucalrın gözlerinden öperim...*
    (adyingwish, 01.04.2005 00:07 ~ 02.04.2005 02:43)
  4. marcel duchamp girisiyle elini sıkma,sırtta taşıma isteği uyandıran yazar.burdan saygılarımı sunarım kendisine.
    (lapsus, 02.04.2005 00:46 ~ 03:29)
  5. her sohbet edişimde bir başka yönüyle tanıştığım,kafaları çekmeyi sabırsızlıkla beklediğim yazar.
    (lapsus, 02.05.2005 01:44)
  6. süper bir erkek ismidir.
    (close2death, 06.06.2005 13:11)
  7. (bkz: dost)
    (lapsus, 18.06.2005 02:29)
  8. her sohbetimizde karamsar konulardan konuşsak bile bana rahatlık veren,nedense bazı zamanlar umudumun tükendiğini hissettiğimde umut olan,yokluğu rahatsız eden insan.iyi ki var.
    (take me back, 20.06.2005 00:53)
  9. uzun süredir eskisi gibi yoğun saptamalar içeren yazılar yazmayan bu gece itibariyle hoş üslubunu yeniden sözlükle paylaşmaya başlayan yazar.

(bkz: gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak)
    (lapsus, 21.07.2005 03:03)
  10. elif şafak romanı bit palas ta köpeği gaba ile bonbon palasın bodrum katını mesken tutan serkeş tıp öğrencisi. babası sağ sol olayları yüzünden türkiyeden kaçmış ve sidarda yurt dışında büyümüştür. üniversite okumak için türkiyeye döner.
    (ya hu, 07.10.2005 23:51 ~ 23:51)
  11. söylenişinin kendine özgü müziği olan karizmatik ve anlamı çok güzel bir erkek ismi. uzun zamandır gölgesinde dinlendiğim ağacın ismi aynı zamanda.
    (charlie, 25.03.2007 20:31)
  12. kapalı bir sandığın içinde gün ışığına çıkmayı

bekleyen, kıymeti bilinmemiş bir define değilim ben. hakkımda soracağın her sorunun cevabı üç aşağı beş yukarı sende saklı zaten. beni keşfetmeye çalışmanı da keşfettiğinı sanmanı da istemem. tanımak zorunda değiliz birbirimizi, daha bir

arpa boyu tanıyamamışken kendimizi. başkaları hakkında edinilen bilgiler, çöplükten gelişigüzel çıkarılan yiyeceklere benzer. tadına varamayacak olduktan sonra, kokutmak zorunda değiliz beynimizi de.

diye ne güzel diyen bit palas karakteri.
    (pandalari koruyalim, 16.01.2008 14:51 ~ 03.02.2008 22:42)