görseller
sid vicioussid vicious
sid vicioussid vicious
belki ilginizi çeker
  1. · nancy spungen
  2. · liz vicious
  3. · bir gönül insanı olarak sid vicious
  4. · ankara
  5. · my way
  6. · pogo
  7. · sid
  8. · kaliteli rap
  9. · sex pistols
  10. · keşke ölmeseydi denilen ünlüler
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · yaran diyaloglar
  4. · ezel
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · yılmaz özdil
  7. · yeşim salkım
  8. · son osmanlı yandım ali
  9. · cem yılmaz ın türk telekom reklamları

sid vicious  

1. hakında anlatılan efsanelerle adının hikayesini doğrulayan insan..
    yakışıklıdır, gözaltları mor olmadığı zamanlarda gülmek çok yakışır kendisine..
    (luccy in the sky with the diamonds, 12.09.2004 00:49)
  2. etrafta gezip millete tüküren, küfreden ve bişeyler fırlatan imaj adamı. daha doğrusu punk bi kişilik.
    (geleceği gören kunduz, 18.02.2005 11:54)
  3. sevgilisi nancy spungen'ın ölümünden sonra zaten yetrince bozuk olan ruhsal dengesi iyice dibe vurmuştur ve birkaç ay sonra aşırı dozdan nancy'nin yanına gitmiştir kendisi.

ayrıca bas çalmayı bilmediği çok meşhur bir gerçektir. bunun en büyük kanıtı da glen matlock'un terkinden sonra seçmelere katılan sid vicious'un stüdyoya girip bas gitarı eline alınca "hey dostum, bunun diğer üç telini kim çaldı!?" şeklindeki beyanatıdır. albümlerde başka bir şahıs çalar sid'in bölümlerini. konserlerde ise amfisi kapatılır sid'in ve o kendi halinde takılır.

sex pistols'dan ayrıldıktan sonra çıkardığı albümde zamanında çok tepki uyandırmış olan my way coverı bulunmaktadır.
    (drenchrome, 09.04.2005 23:25)
  4. kurt cobain'in otel odası rezervasyonlarında kullandığı isim.courtney de nancy spungen diye yaparmış bunu.
    (culdesac, 17.04.2005 11:27 ~ 11:27)
  5. ben bu adamı hep the green mile'daki wild bill'e yani sam rockwell'e benzetirim oldum olası. hatta bu o mu bile demişimdir.
    sam rockwell için:
    http://kino.tiscali.cz/apollo/pictures/osobnosti/2004102216318293103.jpg

sid vicious için:
    http://www.crimelibrary.com/graphics/photos/notorious_murders/celebrity/sid_vicious/4-4-sid-vicious.jpg

ki daha çok benzedikleri zamanlar var bence. hatta ikisinin de psikopat halleri baya bi benziyo.
    (viola, 08.12.2005 20:19)
  6. ismi johnny rotten'ın hamsterından gelen,nancy spungen'ı öldürdüğü iddia edilen,genç yaşta uyuşturucudan ölen sex pistols basçısı.sesi johnny rottendan daha güzeldir bence,her ne kadar şarkı söyleyemese de.
    (julien sorel, 11.05.2006 14:26 ~ 14:28)
  7. -evet sid şimdi seninle bir röportaj yapacağız.
    +botları çok beğendim
    -efendim, eaaa turne nasıl gidiyor?
    +bana botlarını ver
    -uyuşturucuyla aran nasıl ?
    (bir yumruk sesi duylur, sora ki görüntülerde botları alır ve gider)

ayrıca bas gitar çalmak çok kolay sadece 4 teli var gibi bir açıklama ile yarmış, punk ekolü.
    (sert, 01.02.2007 10:55)
  8. someone else klibinde üzerinde bi kilot,ağzını yamultup bi kaş aşağı çekerek kovboy edasıya küçük odasında kah motorsiklete binip kah bira şişesinden çük yaparak etrafı sulamasıyla çocukluk yıllarıma büyük katkılar yapmış kişidir. özellikle my way klibinin sonunda kendisine çiçek atan seyircilere silah çıkarıp ateş etmesi kaçınılmaz bir insancıllık aşılamıştır.

ingiltereden kovulduktan sonra amerikada takılmaya başlayan sid adaylığını koyduğu seçimlerde meclis binasının karşısına genelev açacağını böylece seks skandallarının önünü keseceğini söyleyip oyları olmasada gönülleri fethetmiştir.

(bkz: bir gönül insanı olarak sid vicious)
    (normal dead wittgenstein, 11.03.2007 22:30 ~ 22:31)
  9. hayranı olduğu grup sex pistols'un basçıcı olmuş olan ve kız arkadaşı nancy'i öldürdüğü ileri sürülen, kendi bile bu cinayeti işleyip işlemediğinden emin olamayan, ancak kefaletle serbest bırakılmış ve daha sonrasında annesinin almaması gerektiği halde ona biraz daha uyuşturucu vermesi yüzünden aşırı dozdan ölen insan. ana yüreği dayanmıyor sanırsam..
    (gargantua, 27.03.2007 15:39)
  10. (bellek read olamadi, 16.09.2007 01:31)
  11. ikon,deli ama müzisyen değil.
    (darksideofthemoon, 16.09.2007 01:34)
  12. 1960 arkansas doğumlu profesyonel bir amerikan güreşçisi. asıl ismi sidney ray eudy'dir. 2 metre boyunda 140 kiloluk bir kas yığınıdır efendim kendileri.
    (nokturnal mania, 27.05.2008 22:50)
  13. müzik açısından hiçbir şey veremese de bir dönemin sembollerinden olmayı başarabilmiş enteresan adam. asıl ismi john simon ritchie'dir.
    (bulanti, 09.07.2008 00:50)
  14. deliler gibi özlediğimiz flash tv ile güreşi keyfi isimli türk televizyon tarihinin en eğlenceli programında, kendisinin halk şairi olduğu ve bir şiirinin de "kalktı sidim hey hey ..." gibi bir mısrası olduğu iddia edilen amerikan güreşçisi.
    (yumurt, 09.07.2008 01:23 ~ 01.08.2008 00:09)
  15. amerikan güreşlerinin sarı ayısı.
    diğerleri için;
    (bkz: goldberg)
    (bkz: kevin nash)
    (bkz: hulk hogan)
    (luto, 09.07.2008 01:27 ~ 01:52)
  16. yanında yahudi sevgilisi varken gamalı haçla dolaşan ironilerin adamı. söylentiye göre pogoyu o bulmuştur. ayrıca ingiltere'de yoldan bir adam çevirip anarşi derseniz sid diyormuş, anketlerin yalancısıyım. güzel bir live fast die young insanı.

ayrıca
    (bkz: nancy spungen)
    (morcivert, 06.01.2009 22:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil