|
|
- commodore 64ümüzün ses çipi , kırmığı , yongası ...
(skuba, 29.12.2004 00:39)
- .sid uzantılı dosyalardır , commodore 64'için yapılmış müzik dosyalarıdır bunlar , winamp'in plugins dizinine "in_sid.dll" dosyasını atmakla bu dosyalar çalınabilir.
(skuba, 29.12.2004 00:41)
- ice age adlı animasyon filmin fırlama kahramanı. tembel, geveze, pasaklı ama sevimli gelincik.
(aqua, 29.12.2004 01:02 ~ 01:05)
- (bkz: session id)
- security ıdentifier kısaltmasıdır; windows 2003'ün ya da windows nt'lerin tek başına sadece bir user,grup ya da bilgisayarı işaret eden ve sadece bir kereye mahsus üretilen/assign edilen bir numaradır.
- (bkz: sid vicious)
- hava taşıtlarının havalandıktan sonra meydandan güvenli şekilde ayrılmalarını sağlayan ve uygulanan intersection'a kadar belirtilen yol ve irtifada ulaşma işlemidir. standart instrumental departure'ın kısaltılmış halidir. meydan chartlarında ayrıntılı olarak işlenir.
- komik mi komik kahramanımızın ismi..
manny: hey, you think she's the girl for me?
sid: oh yeah. she's tons of fun, and you're no fun at all. she... completes you.
diyerek hayata dair bambaşka bakış açılarını keşfetmemi sağlamıştır..
- (bkz: ben bazen kusuyorum)
- (bkz: sid meier) (civilization oyununun mucidi.)
- sid'ler her bir pist için bu pistten gerçekleşen kalkışları meydan etrafındaki bir intersection'a kadar götüren yolu içerecek şekilde düzenlenirler. kalkışa müteakip, her bir pozisyondaki irtifa da sid chart'ları üstünde yer alır. maksat, hava trafik kontrolünün yoğun trafiklerde her bir uçak için ayırabileceği zaman kısıtlı olduğunda uçağın büyük oranda kendi imkanlarıyla rotasına oturmasını sağlamaktır. bununla birlikte gerçek hayatta çoğu şartlarda sid tam olarak uygulanmayarak kısayollarla uçak rotasının başladığı intersection'a götürülür.
- rock shoxın dağ bisikletleri için ürettiği çok kaliteli ve bir o kadarda hafif amortisörüdür.çalışma mesafesi 80milimetredir.
- ice age 3te yavru dinazorlarini almak için sid in gözlerinin içine ölümcül ses efektleriyle bakan anne dinazora "hanım, hanım onlar benim çocuklarım " diyebilmiş miskin hayvandır. öpülüp koklanılasıdır, devrinde yaşanılasıdır.
|