bana, bak sadece bana, görünmeyen ekonomi adlı güzide kitapta, zencilerin [siyahi diyeyim] çocuklarına verdiği isimlerin analizi sırasında gözüme çarpan bir ismi çağrıştırdı. o isim sickhead idi. işte böyle. insanlar yavrucaklarına böyle isimler vererek hayata karşı isyankar bir duruş sergiliyorlar. bana mı isyanın?
özene bezene verdiğim uktelerimi piç etmiş yazar. ben o ukteleri neler düşünerek veriyorum. altına uygun ve de en güzel sözcüklerimle notlar bırakıyorum. hiç yoktan uktecinin notu da şu yaz. bir de yazmış nick altıma ukteleri bitmiyor ama bitircem diye. aman elleme kalsın onlar orda. al işte ukte notlarımı da göremiyorum artık. şaka maka değil hiç bakma öyle ne yazmaş anaaa diye.
statüsü olan içiçi bünye, hadi kalk içmeye gidelim diyorsun geliyor öyle bir insan. sözlükten kaldırdığım* ilk yazar. kalk! dedim kalktı geldi sağolsun.
@2747749 gibi giriler yazması beni üzüyor bu beyfendinin. biliyor ki aslında hayat ona o kdar da acımasız davranmıyor, istese çok farklı pencerelerden bakabilir hayata. ama o inatçı.. yok sickthread diyor. ben de, böyle de mutlu olduğunu anlıyorum ve susuyorum.
@2838278 girisiyle soğuksavaş başlatmış müfteri yazar. burda iddiasını kanıtlamazsa balkona çıkıp 21 kere ben müfteriyim diye havlamasını bekliyorum. ayrıca çelik ayna yapıyorum kendisine.
sözlüğün sevdiğim yanlarından bir de arkadaşlar kazandırması. mutlaka bir şekil birileriyle konuşursunuz, sürekli muhabbet edersiniz ama zamanla azalır bu. kimsenin suçu değildir bu sanallığın getirdiği bir gerçek. neyse ya nickaltı yazıyordum di mi? diyeceğim o ki no way out ve sicktread iki farklı ben. biri hemcinsim biri karşı cinsim. bir erkeğe sormam gereken her şeyi soruyorum kendisine paylaşıyorum. belki çok yakın beni tanıyan bir arkadaş ile paylaşamayacaklarımı paylaşıyorum kendileriyle. sırf geyik işimiz ama anlıyoruz birbirimizi, aynı dilden konuşuyoruz. kanka listemde bir çok yazar vardır. ama sadece bir kaç tanesinin yeri bende ayrıdır. bu arkadaşda onlardan biri. sickthreademiyorum bu adamı yaaa*
kader arkadaşım, yoldaşım. ortak dertlerin insanıyız biz. kimse anlayamaz bizi bizden başka.
kendisinin ilk zirvesine katılmasına aracı oldum ben. geldi işte seroo yla tanıştırıcam kendisini. isim kısmını geçtik nick faslına geliyoruz. muhabbet aynen şu şekilde geçiyor;
* abi senin nick neydi? * siktir et abi
- tamam abi öyle diyorsan sormam bi daha
- yok lan nickim siktir et, okunuşu yani
- haa öyle desene abi ya, ben de sinirlendim sandım..
güzel ve yaratıcı bir nick. terbiyesiz ama olsun. seviyoruz kendisini.
hesabını kilitlemiş diye duydum, üzüm üzüm üzüldüm. ona bir takım laflar hazırladım. madem yazmayacaktın en azından gir de bir oku neler yazmışız.. yoookk. fazlasıyla inatçı. yaşlandın diyince de kızıyor, tez gelir umarım.
daha önce de aynı sözlükte yazdığımız olmuştur. yine ve yine aynı şekilde aynı sözlükteyiz. kendileri itü sözlüğe üye olma sebeplerimdendir. üstelik muhtemelen oynadığımız zaman pes te bana yenilecek kişidir.
kendini işlere vermiş, bizınısmen olmuş, holding molding bir takım skimsonik olaylar varmış kafasında. bana da anlatmıyor, fikrini çalarım diye mi korkuyor nedir. sonuç olarak ne doğru düzgün girilerini görebiliyorum, ne de kendini.
bir çayını içmeye gideceğim bu hafta holdingine. ancak burdan haber verebiliyorum ne yapayım, telefonlara hep seksi sekreterler çıkıyor..
abartmayayım ama 40.221 aydır kendisinden haber alamıyorum. zaten kötü yazardı. böyle uzun saçlı bir şey. gören olursa benden bir bira söylesin.
son nikaltını da ben yazmışım. yazık lan. ühü gel tamam aramıza alacağız seni de. *
canım o benim ya. çakalın teki. girmez girmez, bugün nete girmiş. dedim kesin benim için geldi ama meğerse hepi börtdey demem için gelmiş.
doğum günüymüş yaff.. aslında unutmamıştım da bir an aklımdan çıkmış. ssdsada. neyse çok mutlu yaşasın, zaten nerdeyse 30 oldu, fazla da bir şey kalmadı geriye ehheh.
seviyorum kendisini. mumlarını üflesin, her sönen mum onun hayatına bir güzellik daha katsın.
iyi ki var.