görseller
sibirya kurdusibirya kurdu
sibirya kurdu 
belki ilginizi çeker
  1. · chow chow
  2. · kurt köpeğim oldu
  3. · malamut
  4. · havlayan köpek
  5. · amerikan köpeği vs rus köpeği
  6. · husky
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · aşk ı memnu
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · domuz gribi
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · radio left
  9. · entelektüel

sibirya kurdu  

1. mavi gözleri siyah beyaz giri tonlarındaki tüyleri ile mükemmel hayvanlar.
    (dydm, 11.06.2004 18:20)
  2. yurdum kırolarının elinde karizması sıfırlanan hayvancıklar.
    (namaste, 07.08.2007 13:28 ~ 13:30)
  3. gözleri sibel can'dan bile güzel olan köpek cinsi...
    (elizabeth bathory, 07.08.2007 13:32)
  4. çok sıcak şehirlerde beslenmeye kalkıldığında hayvanın kafayı yeme ihtimalin olduğu, günde şimdi hatırlayamadım ama sizin güzel hatırınıza 10 km olsun ( öyle bir şeydi ) koşması gereken hayvandır. yavrusu ayrı bir güzeldir. kar yağınca ipini salın ve bir hayvan nasıl kafayı yer canlı canlı izleyin. ( sevinçten ne yapacağını bilememek )
    (uzaktan algılama, 26.09.2008 22:59)
  5. bazı öküzlerin sırf süs olsun diye yanında taşıdıkları hayvan. bu güzelim köpeğin o sıcaklarda anasının bellendiğini gözlerimle gördüm. yazıktır lan, kızlar yanıma gelsin diye köpek taşınır mı?. param olsa herkesin elinden toplar, memleketine gönderirim bu hayvanı. yazık lan yazık
    (eazy, 26.09.2008 23:05)
  6. chow chow cinsi köpeklerden sonra sempatimi kazanmış bir diğer köpektir.. bir gecelik misafirliğinde beni hiç rahatsız etmedi yanımdaki kanepede uyurken, hiç horlamadı, bebek gibi uyudu, arada karnı guruldadı "işeme öldürürüm seni" diye korkuttum zavallıyı tutmuş bütün gece dışarı çıkar çıkmaz buldu bi ağaç altı.. ayrıca gece geç saatlere kadar oturduk, oynaştık gece yatmayı bilmedi sabah kalkmayı zor uyandırdım keratayı...

tertemiz, peluş oyuncak gibi yumuşacık tüyleri var.. annem önce istemedi sonra, yüzümdeki sevinci fark edince sultan filmindeki türkan şoray gibi kabul etti bi geceliğine bizde kalmasını, eliyle besledi sevimli yavruyu..

kar üstünde oynarken ilk kez lunapark görmüş çocuk gibiydi..deli gibi koştu zıpladı, şimdi ise ufo'nun karşısında iki patisinin üstüne başını koymuş mışıl mışıl uyuyor.. kıyamıyorum uyandırmaya..

bahçeli bi evim olduğunda ilk işim bi sibirya kurdu beslemek..
    (üç harfli, 29.12.2008 18:37 ~ 18:51)
  7. dünyanın en güzel varlıklarından biri ama türkiye onlara göre bir ülke değil kendi zevklerimiz için onlara eziyet etmiyelim

(bkz: yazık)
    (leon de bruxelles, 30.04.2009 23:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil