dansöz olarak ilk bizlerin karşısına çıkan, sonra oyunculuğa ve kitap yazarlığına da el atan, sibel kekilli'ye benzettiğim insan. bunlara ek olarak iş kadını kimliği de vardır zira kendisi beyoğlu atlas pasajı'ndaki sibel gökçe signature adlı giyim mağazasının da sahibir. konuk olduğu bir programda, astral seyahatlerde bulunduğunu ve bu seyahatleri sırasında farklı kişileri tanıma imkanı bulduğunu anlatmıştı. hatta ünlüleri sınıflandırdığı (maçolar, şunlar bunlar...) kitabında da bu astral seyahatleri sırasında edindiği bilgileri kullandığını anlatmıştı. asena'yı "öyle adam döver gibi dans etmek olmaz" ve "bir zaman türkiye'ye de gelen alman dansçıların kasetlerini ezberlemiş" diyerek eleştirip bir diğer dansöz çeşitlemesi olan zümre için de "güzel de olsa da dans etmeyi bilmiyor" demişti yine aynı programda. dedikodusunu yapmayı burda bırakıyorum zira astral bi seyahatle şimdi yanımda biter, korkarım mazallah!
bugün cümle alemi yarmıştır.
bugün mahmut tuncer'in de katıldığı sabah programlarından birinde açıkladığına göre, ibo kendisine 10 yıl önce tecavüz etmiş. akşama haberlerindede de dolanmaktaydı.
programda şöyle bir muhabbet geçiyor:
sg: bana ibrahim tatlıses çok kötü şeyler yaptı.
ahali: e söyleyin
sg: ay niye söyleyeyim, neden yani kurşunlattıraacak mısınız beni.
ahali: aa söyle işte
mahmut "baba" tuncer: e yavrum sen böyle yapıyorsun, belli söylemek istiyorsun ama naz yapıyon. (varan bir)
sibel gökçe ık mık eeder en sonunda
"ibo bana 10 yıl önce tecavüz etti" der.
program sunucusu: e peki neden on yıl sakladınız da şimdi söylüyorsunuz?
sg: bu ilk tecavüzüm değil.
mahmut tuncer: ahauhahha (varan iki)
helin avşartarafından mahkemeye verilmiş şahıs...nedeni de helin kızımızın bir mekanın tuvaletinde seks yaptığını iddia etmiştir(tabii ki birisiyle)...ayrıca 10 yıl önce de ünlü bir sanatçı tarafından tecavüze uğradığı söylenmektedir..