sibel gökçe   

adana çık aradan

1. dansöz olarak ilk bizlerin karşısına çıkan, sonra oyunculuğa ve kitap yazarlığına da el atan, sibel kekilli'ye benzettiğim insan. bunlara ek olarak iş kadını kimliği de vardır zira kendisi beyoğlu atlas pasajı'ndaki sibel gökçe signature adlı giyim mağazasının da sahibir. konuk olduğu bir programda, astral seyahatlerde bulunduğunu ve bu seyahatleri sırasında farklı kişileri tanıma imkanı bulduğunu anlatmıştı. hatta ünlüleri sınıflandırdığı (maçolar, şunlar bunlar...) kitabında da bu astral seyahatleri sırasında edindiği bilgileri kullandığını anlatmıştı. asena'yı "öyle adam döver gibi dans etmek olmaz" ve "bir zaman türkiye'ye de gelen alman dansçıların kasetlerini ezberlemiş" diyerek eleştirip bir diğer dansöz çeşitlemesi olan zümre için de "güzel de olsa da dans etmeyi bilmiyor" demişti yine aynı programda. dedikodusunu yapmayı burda bırakıyorum zira astral bi seyahatle şimdi yanımda biter, korkarım mazallah!

(bkz: ukteydim bir zamanlar)
    (ubiquitous, 08.12.2005 01:35)
  2. bahadır boysal'ın atom dergisinde yazılarına rastladığım kadın.
    (benden adam olmaz, 01.01.2007 07:45)
  3. kadınlar gününde dayak yedi bağyanı. fox tv yaşamda öyle diyor. kadınlar günüde sevgilsinden dayak yemiş. miş miş. çok komik lan.
    (chixculub, 08.03.2007 18:54 ~ 18:55)
  4. ibrahim tatlısesin kendisine tecavüz ettiğini iddia etmiş an itibariyle*.
    (cybi, 14.03.2007 09:53)
  5. üvey baba isimli dizide de görünmüş, ''acaba gerçek hayatta da mı öyle yaşıyor'' diye merak ettiğim eski dansöz yeni oyuncu.
    (dünyayı kurtaran adam, 14.03.2007 10:04 ~ 10:23)
  6. bugün cümle alemi yarmıştır.
    bugün mahmut tuncer'in de katıldığı sabah programlarından birinde açıkladığına göre, ibo kendisine 10 yıl önce tecavüz etmiş. akşama haberlerindede de dolanmaktaydı.
    programda şöyle bir muhabbet geçiyor:

sg: bana ibrahim tatlıses çok kötü şeyler yaptı.
    ahali: e söyleyin
    sg: ay niye söyleyeyim, neden yani kurşunlattıraacak mısınız beni.
    ahali: aa söyle işte
    mahmut "baba" tuncer: e yavrum sen böyle yapıyorsun, belli söylemek istiyorsun ama naz yapıyon. (varan bir)

sibel gökçe ık mık eeder en sonunda
    "ibo bana 10 yıl önce tecavüz etti" der.
    program sunucusu: e peki neden on yıl sakladınız da şimdi söylüyorsunuz?
    sg: bu ilk tecavüzüm değil.
    mahmut tuncer: ahauhahha (varan iki)

bir süre sonra "baba" mekanı terk eyler.

hani başka işimiz de yok ya:
    (bkz: ibo'nun 10 yıl önce sibel gökçe'ye tecavüzü)
    (venom, 14.03.2007 20:41 ~ 20:43)
  7. helin avşar tarafından mahkemeye verilmiş şahıs...nedeni de helin kızımızın bir mekanın tuvaletinde seks yaptığını iddia etmiştir(tabii ki birisiyle)...ayrıca 10 yıl önce de ünlü bir sanatçı tarafından tecavüze uğradığı söylenmektedir..
    (sukusu devekusu, 24.09.2007 20:03 ~ 20:04)
  8. hürriyet gazetesi tarafından facebook tan kovulan ilk türk ünvanı verilen şahıs

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (sıracalı, 20.11.2007 18:02)
  9. erol köse'nin doktor erol bey isimli yüzyılın şarkısının klibinde de hemşire rolü ile karşımıza çıkmıştır.
    (dünyayı kurtaran adam, 20.11.2007 18:22)
  10. kartal maltepe isimli efsane ses kaydında kahramanımızı seslendiği hatun.
    (sycrone one, 05.09.2008 00:56)